13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Menüm
Kahvaltı 10.00
3 tane pişi
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim hindi füme

Ara 13.00
3 ceviz
3 hurma

Akşam 16.00
2 tane tereyağında yumurta
3 dilim tb ekmek
1 yk fıstık ezmesi
2 dilim hindi füme
1 kk ezine peynir

Tüm gün gardrop düzenleme cam kapı silme işleriyle uğraştım banyodada domestosla muhattap olunca nevrim döndü çok acıkmıştım doyamadım bi türlü saldırdım en hızlı ulaşabileceğim herşeye.

Merhaba kızlar grip oldum bir kaç gün gelemeyecem menüde yazamam çünkü yazacak doğru düzgün menümde yok inşallah bir kaç güne toparlarım
Geçmiş olsun kuzum..insan hasta olunca yemek yapacak hali olmuyor menülerde karışıp gidiyor sağlık olsun gerisi hallolur.. Bian önce iyileşip sağlıklı dinç şekilde bekliyoruz seni

Benim de menü çok kötü yazmayacağım bile sanırım hem pazar olmasindan hem de eşim diyet yapmamı istemiyor o da deli etti beni
Arada kaçamak günü olur yarın menülerine ekstra özen gösterirsin telafi edersin canım. Ayrıca kötüde olsa yaz menünü nekadar kötü görelim

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun genel durumunuz nasıl pozitifmisiniZ. bende bir haftadır aktif katılmaya başladım bikaç işlerim vardı mola gibi oldu banada tabi yuvarlanarak geldim +4kilo ile.. Hadi bakalım yarın bekliyorum kaç kilodasın.. Buraları bırakmak iyi gelmiyor kontrolü hepten kaybediyoruz

Valla 77 çıktım canım ya.cok üzgünüm.75 tüm en son.offf şu boğazımı tutsam bi.balina gibi oldum iyice ya...bundan önceki diyetimde ne güzel rayina oturtmustum şimdi neden olmuyor.kac ay oldu.guya marta kadar eski kiloma doneecktim bebeğim 11 aylik oldu resmen.

Elh.ben iyiyim.pozitif olan esim.oda asili hafif atlattı. 2 3 gün sürdü şimdi iyiyiz çok şükür.carsamba bitiyor inş.karantinam bakalim

Ben de buraya da yazayim
Ama bu grup cok aktif olamdigi icin farklibi gruba da yaziyorum
Cunku aktif olunca daha cok aşka gelip diyet uapabiliyorum

Esimin gofretinden minik isirik aldim

Haklisin hergun kendime yeniliyorum yedikce mutsuzum tartiya ciktikca mutsuzum dun 1 tepsi yas pasta yaptim ve yarisini ben yedim belkide fazlasi durduramıyorum ve suan 62.90 kg

Kahvalti ayak ustu gidio geldikce pankek yedim 3 4 ad 1 avuc findik
Ogle 12.30 makarna salatasi 1 kase
Ara ogun kraker
15.00 1 kase makarna salatasi 2 3 dilim yaspasta
Aksam 17.30
4 5 kasik mercimek corba kereviz ve mevsim salata
20.30 2 dilim mandalina
Daha da sanki cok sey yedimde aklima gelmiyo gibi sanki

Öglen
12.45
4 yk z.y. kereviz
4 yk. yogurt

13.30
1 etiform limonlu
Yarim fincan sekersiz nescafe

Aksam
19.30
2 kepce z.y. barbunya
3 y.k z.y kereviz
3 4 yk makarna
3 4 yk yogurt
Yarim tabak yesil salata

4.5 litre su

Bende menümü yazacağım ama hatırlamıyorum kontrolsüz sağlıksız yedimde yedim. İştah kapatıcı bişeyler olsa kapansa iştahım. Yiyecek reddedemediğimi farkettim bugün sözde 16 gibi akşam yemeğimi yedim ama eşim 18 de benim sevdiğim bi yemekle geldi yedim ya tokum ben demedim peşine tatlı sipariş eder derken ye babam ye tokum yok çöpkutusu gibi midem sanırım çok genişledi yemek yemeyincede ağrıyor açım mesela şuanda da.

Haklisin hergun kendime yeniliyorum yedikce mutsuzum tartiya ciktikca mutsuzum dun 1 tepsi yas pasta yaptim ve yarisini ben yedim belkide fazlasi durduramıyorum ve suan 62.90 kg
Bende farksız sayılmam ama biz kararlı iradeli durmadıktan sonra hiçbirşey değişmeyecek.. Kalori saymayı, dikkatli yiyelimleri, sağlıklı şeyleri hesaplamayı falan geçtim yediğim aburcuburları kessem bir ayda 5-6 kilo rahat veririm. Sabah 3 tane mini gofret yedim öğlen dondurma akşam tatlı bu vücut neyapsın nasıl kilo versin ben nasıl diyetteyim delircem yememeliyim dedikçe yiyesim geliyor

Ben de buraya da yazayim
Ama bu grup cok aktif olamdigi icin farklibi gruba da yaziyorum
Cunku aktif olunca daha cok aşka gelip diyet uapabiliyorum
Okadar haklısınki bir iki kişi yazınca olmuyor birçok fikir, deneyim görmek arkadaşlar arası uyarı tavsiyeler almak iyi oluyor. bende bakınayım oralara güzel fikir

Kızlar selam ne var ne yok bende siteye giremiyordum şifre sorunu vardı. Herkes iyi mi kaptan geliyor mu ada bu sabah 59,8 çıktım uzun bir aradan sonra 5 Li rakamların ucundan yakaladım :) ada81

Malesef bu kilo alma stresi daha cok yediriyor sanki

Günaydın kızlar yatılı misafirlerim var o sebeple gruba pek uğrayamıyorum. Geçen hafta 69.8 idi yanlış hatırlamıyorsam

Eklentiler

• 20211112_101653.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…