13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Merhaba kızlar , bi iki hafta giremedim çok aşırı sırt ağrılarım vardı bugün dr gittim mr çekildi fibromiyalji teşhisi konuldu🙁🙁 tıpta çokta çaresi yok strese bağlı oluşuyordu...

Kızlar selam ne var ne yok bende siteye giremiyordum şifre sorunu vardı. Herkes iyi mi kaptan geliyor mu ada bu sabah 59,8 çıktım uzun bir aradan sonra 5 Li rakamların ucundan yakaladım :) ada81 ada81
Harikasın canım ne iyi yaptın bir hocayla çalıştın👍👍 ben düzen kuramadım tam kuruyorum diyorum bişey çıkıyor bozuyorum sağlıklı beslenmeyi yaşam haline sokamadım ... artık bir yerden başlamam lazım 🙁

Merhaba iyi akşamlar. 2013 yılında sanırsam bu aylarda cuma yarışmalarına katılıp kilo vermiştim.sonra hesabımı kaybettim. Aradan uzun zaman geçmiş . İkinci doğumumu yaptım. İlki gibi hemen diyet yapmadım. Sütüm ilk doğumumdan sonra hemen bitmişti. Bu sefer daha çok yedim. Evet bebeğimi emziriyorum ama moral motivasyon sıfır 😐 ayrıca kilo alıyorum her geçen gün. Diyetisyene gitmek istemiyorum çünkü bu işin mantığını biliyorum sanırım aradığım şey motive olmak. Tekrardan takımlara gireyim dedim. Maalesef takımlar kapanmış. 13. Takımın devam ettiğini duyunca çok mutlu oldum. Umarım aranıza katılırım.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :dolunaydagel
İsim : Feyza
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Amasya
Boyunuz : 168
Kilonuz: 94
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Mutlu olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Kızlar , yarından itibaren menü vermeye başlıyorum 👍👍

Günaydın kızlar kaptancığım bak kim döndü LAydLiNe LAydLiNe :KK17:bir süredir kullandığım ilaç dolasıyla (kadın hastalıkları ile uğraşıyordum) 59 kilo oldum geri, tabi ilaç bahane benim iradesizliğim şahane oda ayrı mevzu 😬 takımlar kapanmış şaşırdım çok şükür bizim ekip burdaymış çok sevindim 🙃

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :cankizzzz
İsim :SIDIKA
Mesleginiz:yok
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:avusturya
Boyunuz :162
Kilonuz:104
Hedef kilonuz :80
Kilo alma hikayeniz :stress ,dogum, gece yeme aliskanligi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : cünkü şişkoyum :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evt

13. TAKIM KATILIM FORMU

Hoş geldiniz 🌸

Merhaba kızlar, gelemedim 24 kasımda korona olduk ailece çok şükür hafif atlattık ama yorgunluk oluyor ... şuan diyet yapamıyorum ocak ayında başlayacam inşallah 🤲🤲

Valla bu sayfayı bulanakadar canım çıktı.eskiden birileri bisey yazar hemen ekrana duserdi şimdi kimse bisey yazmıyor sanırım.. kızlar napiyorsunuz devam ediliyormu kaptan sen nerelerdesin.
LAydLiNe LAydLiNe

13. TAKIM KATILIM FORMU

Hoşgeldin canım.malesef tüm yarışma grupları iptal edildi...bizde burda toplamıyoruz sadece.ama işte kaptanin babası rahatsızlandı denildi birdaha ulasamadik kendisine..pek kimsede kalmadı dağıldı yarışma bitince..Ama sizler isterseniz kendi aramızda burda olanlarla bir liste oluşturalım.haftalik takip yapalım inş.

X