13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Kızlar burda olanlar tek tek isimlerini yazsınlar liste oluşturalım bakalım kimler burda.ona gore toparlanalim bakalım inş...

1.@Ikizannesi
2.@cankizzzz
3.@ada81
4.KumsalveDeniz

Geriye dönük göremiyorum kızlar isimler karışık değişik olduğu için.sizler yazdıkça listeyi cogaltacagim inş.. cuma gününe bi liste ve başlangic kilosu oluştururuz inş..isterseniz isimleri ve suanki kilonuzu yazın.. yanlarına yazayim.

Bu bir yarışma olmadığı için önceki yarışmadan kalan ortalama ayrılma vs durumları yok..net sade isim ve suanki kiloyu yazmanız yeterli....sonrasında neler yapalım onları konusalim inş..

LAydLiNe

Ebrucum msjalrimizi alırsan sende dönüş yap inş.

Neyse yarın cumaya yarına kadar gelen gelir kilo ile birlikte isimlerinizi yazın kızlar liste olusturacagiz tamam.yarindan itibaren başlıyoruz inşallah...yine herhafta bildirim yapacağız.

Neyse yarın cumaya yarına kadar gelen gelir kilo ile birlikte isimlerinizi yazın kızlar liste olusturacagiz tamam.yarindan itibaren başlıyoruz inşallah...yine herhafta bildirim yapacağız.
Tam 1 tabak dolusu tatlı yedim ve vicdan rahatlatmak için gruba girmiştim kiii mesajını gördüm canım. Şişko bir ben de gruba dahil olmak istiyorum

1.Ikizannesi 76.9 kilo
2.polokey2244 71.4

Kızlar bu listeyi etiketleyerek kilolalairniiz yazın.bugun halledelim inş.bekliyorum.tek paylaşımlarda bulamıyorum isimleri ve kiloları.lutfen listeyi etiketleyip alt alta yazalım hep

Ya bide ben kaptanın telefon numaraisni silmisim galiba bulmadım.numarasi olan bi arayıp sorsun nerelerde.hesabinimi dodondurmuacaba.ysaziyorum yazıyorum cvp yoj

Merhabalar kızlar duba gibi olmuş halimle ben de aranıza katilayim dedim. Son 6 ayda inanilmaz kilo aldım. Demir,hemoglobin,d vitamini dip yapmış ilaca basladim 6 ay böyle devam maalesef. Kilo Almanın sebeplerinden biri bu. Tabi bir de dengesiz beslenmem. Kendime bile itiraf etmekte zorlanıyorum ama bugün son gördüğüm rakam 74.75 bugün başlıyorum kızlar elimden geldiğince spor yapmaya çalışacağım spor hayatımdan çıktı çıkalı iyi hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…