- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
4.@KumsalveDeniz1.@Ikizannesi
2.@cankizzzz
3.@ada81
4.KumsalveDeniz1.@Ikizannesi
2.@cankizzzz
3.@ada81
Toparlanalım canımKızlar burda olanlar tek tek isimlerini yazsınlar liste oluşturalım bakalım kimler burda.ona gore toparlanalim bakalım inş...
Kimse dönüş yapmamis....haaa haaaToparlanalım canım
Tam 1 tabak dolusu tatlı yedim ve vicdan rahatlatmak için gruba girmiştim kiii mesajını gördüm canım. Şişko bir ben de gruba dahil olmak istiyorumNeyse yarın cumaya yarına kadar gelen gelir kilo ile birlikte isimlerinizi yazın kızlar liste olusturacagiz tamam.yarindan itibaren başlıyoruz inşallah...yine herhafta bildirim yapacağız.
Malesef canim hepimiz böyleyiz.hadi beraber el tutuşup yarından itibaren başlayalim inş.Tam 1 tabak dolusu tatlı yedim ve vicdan rahatlatmak için gruba girmiştim kiii mesajını gördüm canım. Şişko bir ben de gruba dahil olmak istiyorum
Canım fot.cekmedim ben.daha liste hazır olmadığı için.listeyi bugün netleştirelim o liste üzerinden bildirim yapalım inş.her hafta..Hadi bismillah. Açılışı yapıyorum.
Eki Görüntüle 2975427
Merhabalar canım kaptan iş anlamında da biraz yoğun sanırım sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla. İnşallah farkedip dönüş yapar.Ebrucum nerelerdesin.burdaysan lütfen cvp ver bizeLAydLiNe
Üyeliği kalici olarak silimistir yazıyor özelden msj atmak istedigimdeMerhabalar canım kaptan iş anlamında da biraz yoğun sanırım sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla. İnşallah farkedip dönüş yapar.