- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 31
Evet yazacaktım unuttum sonra su 1 buçuk litre spor yapamiyorum şuan sürekli yollardayim ama sabah okul öğlen babanne geri okul çıkıştı yine babanne sonra ev akşamda ev işi yemek bulaşık çamaşır anca yetiştiriyorumAfiyet olsun miktarlarına dikkat ettikten sonra akşamıda hafif geçirirsen öğlen ne yediğinin çok önemi olmaz bence abartmadan tabi.. Akşam için daha hafif menü ve spor şart. Menünü yazınca altına içtiğin suyu ve sporuda yazarsan daha iyi olur tek seferde tüm menü spor su görünce daha rahat yorumlayabiliriz naçizane fikrim
Tamam oyle de yaparim. Ama okulda bosluklarim olunca ara ara not etmek hosuma gidiyor. Aksam topluca yazarim diyorum ama unutuyorum. Not edince unutmamis oluyorum.Bence hepsini birlikte akşam son yediğinden sonra yazarsan değerlendirmek için daha iyi olur bir bütün olarak görmek. Birde bu öğle yemeği ne açlık orucu yapsam bukadar yerim heralde.. Çok az yemekte sıkıntı metabolizmayı yavaşlatabiliyor.
Gündüz yemeyip sadece akşam mi yiyorsun bana da akşam yemek daha çok kilo aldırır gibi geliyor erken saatte yemeye çalışıyorumbi-zuzu az yemekte buldum kilo vermenin sirrini
Yedikce yiyesim geliyor
Bir turlu durduramiyorum kendimi
Eger yemezsem daha fazla yemiyorum
Normalde gunduz hicbir sey yemiyorum
Ama bugun nedense aciktim
O yuzden aksam menusune abandim baya acikmistim
Neden oldu anlamadim
Aslinda bana da oyle geliyorGündüz yemeyip sadece akşam mi yiyorsun bana da akşam yemek daha çok kilo aldırır gibi geliyor erken saatte yemeye çalışıyorum
Çok iyi bana göre verdiğin kilo şaşırdım açıkçası. Sabah ilk kaçta yiyorsun peki hani if diyeti gibi oluyo acaba. İf yapıp yapmamakta kararsızım şuanAslinda bana da oyle geliyor
Ama 2 ayda 5 kilo verdim sporsuz
Bu hafta spora da baslayacagim sanirim dpktora soracagim
Gunduz okuldayim ve nerdeyse hicbir sey yemedim
Cok acikinca yulafli yogurt, altnbasak, etiform yedim
Eve gelince normal yedim yemegimi
Ama bazi gunler okula gitmiyorum o zamanlarda kahvaltimi falan yapiyorum
Evdeysen if biraz zor cunku surekli yemekler elinin altindaÇok iyi bana göre verdiğin kilo şaşırdım açıkçası. Sabah ilk kaçta yiyorsun peki hani if diyeti gibi oluyo acaba. İf yapıp yapmamakta kararsızım şuan
Banada if çok iyi geliyorEvdeysen if biraz zor cunku surekli yemekler elinin altinda
Ama yemekleri okulda goremiyorum sureklidersten derse girdigm icinde unutuyorum yemeyi ya da erteliyorum
Ama if bana iyi geldi
Tam uymasam da if gibi diyetim
Sanırım if yapacağım. Saatli olmazsa kendimi tutamıyorumEvdeysen if biraz zor cunku surekli yemekler elinin altinda
Ama yemekleri okulda goremiyorum sureklidersten derse girdigm icinde unutuyorum yemeyi ya da erteliyorum
Ama if bana iyi geldi
Tam uymasam da if gibi diyetim
Şuan if mi yapıyorsun nasıl yapıyorsun ayrıntılardan bahseder misinBanada if çok iyi geliyor
Bence suyu arttirmalisinBugün menü
Sabah 11.15
Dereotlu 2 yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalık
2 yk patlıcan salatası
2 ceviz
Ara
1 türk kahvesi sade
1 ceviz
Akşam 17.00
Tonbalıklı salata
3 yk sade makarna
1 dilim kek ( olmadı biliyorum ama canım çok istedi)
2 lt su içildi
45 dk tempolu yürüyüş yapıldı
Suyu evet canım artırmam lazımBence suyu arttirmalisin
Su cok kilo verdiriyor
Bugun benimde canim ton balikli salata istedi ama evde yemek vardi diye onunla ugrasmak istemedim aksama kadar cok yoruldum
Birde dikkat ediyorumda sanirim her gun patlican salatasi yiyorsunuz belli bir sebebi var mi? nasil yapiyorsunuz salatayi?
İf gibi yapıyorum canım, sabah kahvaltı geç yapmak akşamı 5 gibi yemek ve sonrasında ağzına bir fındık dahi atmamak kesinlikle kilo verdiriyor canım...birde spor eklersen ooo harika olurŞuan if mi yapıyorsun nasıl yapıyorsun ayrıntılardan bahseder misin
Günlük menün de iyi geldi bana her gün kaçamak olmadıktan sonra arada yapılabilir bence
Cok iyiymis bende yapayim belki cocuklarda severSuyu evet canım artırmam lazımdün dışarı çıktım dışarda çok su içince malum wc sıkıntısı çok oluyor evde bazen 2 lt geçiyor su ...
Közlenmiş patlıcan salatası domates biber patlıcan gönderiyorum fırına közleniyor güzelce doğuyorum cam bir saklama kabına koyuyorum sabahları 2-3yk yiyorum hem tok tutuyor hemde çok sağlıklı...tavsiye ederim
Ben de dun karar verdim if gibi degilde gercekten if yapicam dn aksam sadece filtre kahve ictim saat 19dan sonra hic aclik hissetmiyorum halaİf gibi yapıyorum canım, sabah kahvaltı geç yapmak akşamı 5 gibi yemek ve sonrasında ağzına bir fındık dahi atmamak kesinlikle kilo verdiriyor canım...birde spor eklersen ooo harika olurkahvaltı herzaman doyurucu ve sağlıklı olmalı 2 yumurta gayet tok tutuyor
Diyet zamanı bende 2 yumurta yiyorum peynir zettint sevmiyorum başka protein kaynağım olmuyo bazen yoğurt yiyorum. Ara tatilden sonra if deneyecgimİf gibi yapıyorum canım, sabah kahvaltı geç yapmak akşamı 5 gibi yemek ve sonrasında ağzına bir fındık dahi atmamak kesinlikle kilo verdiriyor canım...birde spor eklersen ooo harika olurkahvaltı herzaman doyurucu ve sağlıklı olmalı 2 yumurta gayet tok tutuyor
Öğle aram 12de 12 8 yapsak sabah çok acıkıriyim bilmiyom karar veremedim sabah okulda da yiyememCok iyiymis bende yapayim belki cocuklarda sever
Ben de dun karar verdim if gibi degilde gercekten if yapicam dn aksam sadece filtre kahve ictim saat 19dan sonra hic aclik hissetmiyorum hala
Tekrar baslama saatim sabah 11