- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 37
- Konu Sahibi Elfidaaaaa
ben boyle olduğunu sanmıyorum ne oldu aradığını bulamadı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aradığı bir şeyler vardı evet. Ama bu kız değildi. O içinde olduğu hayatı sevmiyordu. Özgür rahat duygusal bir bağın olmadığı bir yaşam istiyordu. Mesela bekar arkadaşlarına aşırı özenmişti. Gezmek eğlenmek istiyodu bi yere bağlı kalmak onu korkutmuştu o süreçte. Gözü dışardaysa böyle gözü dışardaydı. Hani kız arayışı falan gerçekten buna hiç inanmıyorun.mesele illa kız değil böyle bir hayat seçmek istemesini kaldırabilir miyim? Onun anladığı şey yaşamak istediği hayat ona tersti. Bunu fark etmesi zamanını aldı sanırımben boyle olduğunu sanmıyorum ne oldu aradığını bulamadı mı?
Gerçekten bu pencereden bakmak istiyorum ben de. Geriye dönüp bakıyorum ne yani naptı da bu kadar zor aldatmadı bir şry yok diyorum. Görmek o kadar iyi gelecek ki belki de. Çok teşekkür ederim benim de umutla bakmamı sağladığınız için.haber veririm tabiNeden bu kadar kötü bakıyoruz ki başkasıyla mutlu olamayıp sevdiğine dönene? Çocuk reddetmiş de olabilir reddedilmiş de, uzun bir süre başkasıyla görüşüp ayrılmış da olanbilir, bunun bir önemi yok öyle ya da böyle başkasıyla olabileceğini düşünmüyor ki bu kadar can sıkıcı yaşanmışlıklara da rağmen yine aynı kişiyle olmak istiyor. Bence asıl böyle ilişkiler, böyle aşklar kurtarılmaya değer. Böyle kavgalı gürültülü, böyle dolu dolu. Tabi aldatma ve karşısındakine saygısızlık olmadan. Sinirli anda veya o zaman için ayrı kalmanın her iki taraf için de daha iyi olacağını düşündüğü anlarda hakaretler de edebilir sevmediğini de söyleyebilir insan, önemli olan kalpte olandır. Bence görüştüğünüzde az çok kafanızdaki soru işaretleri dağılacak, beni de haberdar ederseniz sevinirim durumdan.
+1Denemeden bilemezsiniz. Sizin ve onun ne kadar değiştiğine bağlı bu. Birbirinizin kıymetini anlamışsanız ve daha dengeli bir ilişki kurabilirseniz neden olmasın. Sonuçta sizin de hatalarınız olmuş ve o sürede uzaklaşmak istemiş olması normal görünüyor.
Koç burcuOnun burcu ne ,? Aynısını bende yaşadım