- 3 Ocak 2018
- 43
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi Elfidaaaaa
-
Ben 23 o 27Yaş kaç?
Devam ettirmek istesem de o süreçte duyduğum hakaretlerden dolayı çok kırgınım. Sevse bunlar olur muydu diye düşünüyorun hep. Sevdiğine nasıl inanacağım kiBence bir şansı hak ediyor. Siz bakmayın buradaki tüm kadınlar asla geriye bakmaz ilk hakaretinde kocasını boşar kimseye eyvallahı yoktur vesaire... Sizin ilişkiniz devam ettirilebilir göründü bana. Yokluğunuzda değerinizi anlamış olabilir.
Ben de bunu düşünüyorum. Bu aşılabilcekk bir şey değil sanırımYani artık yeni hayatına adapte olmuşsun 13 ay geçmiş üstünden zor günleri atlatmışsın bence hayatına devam et.. geriye dönsen bile o kavgalar edildi o sözler söylendi hiçbirşey eskisi gibi olmayacak..
Değil güzelim değil daha yaşın çok genç inanki unutamazsın ettiğiniz kavgaları.. ayrıca arkadaş demiş bütün kadınlar kocalarını boşuyor zaten diye evlilikte boşanmak zordur evet belki bişeylerin hatrına evliliği devam ettiriyor insan bazı sözleri yutuyor ama siz evli değilsiniz yolun başındasın kararını seni üzmeyecek şekilde vermelisin..Ben de bunu düşünüyorum. Bu aşılabilcekk bir şey değil sanırım
Devam ettirmek istesem de o süreçte duyduğum hakaretlerden dolayı çok kırgınım. Sevse bunlar olur muydu diye düşünüyorun hep. Sevdiğine nasıl inanacağım ki
Değil güzelim değil daha yaşın çok genç inanki unutamazsın ettiğiniz kavgaları.. ayrıca arkadaş demiş bütün kadınlar kocalarını boşuyor zaten diye evlilikte boşanmak zordur evet belki bişeylerin hatrına evliliği devam ettiriyor insan bazı sözleri yutuyor ama siz evli değilsiniz yolun başındasın kararını seni üzmeyecek şekilde vermelisin..
Ona karşı duygularım bitmiş değilBende duygusalim ama.. unuttuysam o kisiyi atlattiysam travmayi tekrar ayni sey olabilme ihtimaline karsi sans vermezdim.. neden vereyimki ztn bisey hissetmiyorsam artik? unutamadiysam er ya da gec verirdim galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?