Ayne canım Allah razi olsun. Tek pik gününü degerlendiricince olmaz diye dusunmustum.Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsingozun aydin bu ay umutlu degilim diyordun demekki Allah verince bir gunde olsa yetiyor tebrik ederim canim hayirlisiyla gusel bi gebelik gecir insallah
insallah bizde bole goruruzz Allahm nekadar guzelYaptim canim cok şükür . Cikmaz mi dedim ama cikti
Hayirli olsunnnnn darisi bizim basimizaaYaptim canim cok şükür . Cikmaz mi dedim ama cikti
Aminnnnnnn canım kalpten dua ediyorum.Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsininsallah bizde bole goruruzz Allahm nekadar guzel
Allah razi olsun canim benim insallahAminnnnnnn canım kalpten dua ediyorum.Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
Hayırlısı olsun yumurtlama gününüzden ne kadar zaman sonra test yaptınız birde sadece koyu gördüğünüz günü mü değerlendirmiştinizAyne canım Allah razi olsun. Tek pik gününü degerlendiricince olmaz diye dusunmustum.Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin
Ben meselaKesinlikle burada okuduğum kadarıyla adet bitimi sonrası hemen yumurtlayan bile var ondan adet biter bitmez aynı saatlerde yapıcam ben inşaallah
Hayirli olsun cook sevindim :)) Rabbim tamamina erdirsin..Aminnnnnnn canım kalpten dua ediyorum.Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
Ruhsalda çökkünüm bilmiyorum ki hayra alamettir inşallahKiz bak sivi akintin olursa adet belirtisidir ama yogun beyaz kokulu olursa gebelik diyolar
Sagol canım. Yumurtamadan 14 gün sonra yaptım. İki gün koyuydu canim 14 ve 15.gün o iki gunu degerlendirdim sadece. Ama en koyu 15.gunduHayırlısı olsun yumurtlama gününüzden ne kadar zaman sonra test yaptınız birde sadece koyu gördüğünüz günü mü değerlendirmiştiniz
Sagol canım. Yumurtamadan 14 gün sonra yaptım. İki gün koyuydu canim 14 ve 15.gün o iki gunu degerlendirdim sadece. Ama en koyu 15.gunduHayırlısı olsun yumurtlama gününüzden ne kadar zaman sonra test yaptınız birde sadece koyu gördüğünüz günü mü değerlendirmiştiniz
Aminnn canım insallahHayirli olsun cook sevindim :)) Rabbim tamamina erdirsin..
Bende çok kararsızım bi belirti oluyo adet olcam bi belirti oluyo hamile olabilir miyim acabaBenim de adet öncesi tatlı krizlerim belli ediyor kendini, yok galiba bir sey
Bugunu atlattık ama yarından korkuyorum. Ha oldu ha olcak diye geçti bugun. Sadece göğüs hassasiyetı var başka bi belirtim kalmadıBende çok kararsızım bi belirti oluyo adet olcam bi belirti oluyo hamile olabilir miyim acaba
Al benden de o kadarBende çok kararsızım bi belirti oluyo adet olcam bi belirti oluyo hamile olabilir miyim acaba
Benim daha bat a 3 gün var strestende gecikmeler oluyor bat bugünse test yapsana canımBugunu atlattık ama yarından korkuyorum. Ha oldu ha olcak diye geçti bugun. Sadece göğüs hassasiyetı var başka bi belirtim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?