Hadiya ozaman usuttgmdenBenim mide bulantılarım 8haftalıllen baslamıstı canım.. Erken basamıyor diye biliyorum ancak adet çok gececek ki mide bulantısından anlayalım eskiler öle anlarmış
3 gün geçti ilk değil ama ikinci idrarla yaptım
En mantıklısı... Aynen. Var ama hani kesin var da diyemiyorum ama görüyorum bendeYarın sabah ilk idrarla tekrar denerim
Hımmm öncesinde yapmıs mıydın simdi mi yapacaksınKızlar test alabildim sonunda sizce 1 saat tutsam da öyle yapsam cikar mi acaba dpo 14 teyim
Hiic yapmadim canim şimdi yapacagim meraktan catliyacagim. Sehirdisinda misafirlikteyiz gizli gizli aldim testideHımmm öncesinde yapmıs mıydın simdi mi yapacaksın
Ayy bende çok meraklandım heyecan yaptım inşaallahHiic yapmadim canim şimdi yapacagim meraktan catliyacagim. Sehirdisinda misafirlikteyiz gizli gizli aldim testide
Yap paylas kız hemen bakalımHiic yapmadim canim şimdi yapacagim meraktan catliyacagim. Sehirdisinda misafirlikteyiz gizli gizli aldim testide
Yaptim canim cok şükür . Cikmaz mi dedim ama ciktiYap paylas kız hemen bakalım
Çıktı çıktı cidden çıktıYaptim canim cok şükür . Cikmaz mi dedim ama cikti
Hayırlı olsunnnn darısı başımıza inşallahYaptim canim cok şükür . Cikmaz mi dedim ama cikti
Sen ne zamandan beridir bekliyordun canım ilk bebis mi rabbim hayırlı eylesinYaptim canim cok şükür . Cikmaz mi dedim ama cikti
Ben de görüyorum çizgiyiKızlar psikolojik olarak mı görüyorum yoksa ikinci çizgi var mı 11 yıldır bekliyorum
Süperrr hayırlı olsun cnm.. Darısı bize olsun inşallah..Yaptim canim cok şükür . Cikmaz mi dedim ama cikti
Aminnn canım işallahHayırlı olsunnnn darısı başımıza inşallah
Him anladim cnmMemlekete gidicem 1 ay kadar yokum yumurtlama donemine denk gelemiyoruz maalesef zaten olmuyor 1 ay dinlenmiş oluruz artık napalm
Kiz bak sivi akintin olursa adet belirtisidir ama yogun beyaz kokulu olursa gebelik diyolarÇok yoğun koyu renge kaçan akıntım oluyor bugün koku vs o tip şeylerde yol enfeksiyon gibi yani acaba ümitlenmelimiyim ya da erken mi adet görcem
Ben şubatta 4 aylık bebegimi kaybettim canım 2 aydır iste adetim düzene girince oldu. Allah nasip ederse 3. bebisim olacakSen ne zamandan beridir bekliyordun canım ilk bebis mi rabbim hayırlı eylesin
gozun aydin bu ay umutlu degilim diyordun demekki Allah verince bir gunde olsa yetiyor tebrik ederim canim hayirlisiyla gusel bi gebelik gecir insallahYaptim canim cok şükür . Cikmaz mi dedim ama cikti
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinSüperrr hayırlı olsun cnm.. Darısı bize olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?