Canimm posti acalim derken anlayamadim yaForm daha önce açan oldu mu nasıl açılıyor tecrübeli Bi kanka açsa oraya aksak
Yani postt nedemekForm daha önce açan oldu mu nasıl açılıyor tecrübeli Bi kanka açsa oraya aksak
Bu konu açılımına post denmiyor mu? Yani bu seylere ne deniyor mısal bu konuştuğumuz konu başlığının genel adı post değil mi ya da ne?Yani postt nedemek
Hmm bnm eksikligm ozmnBu konu açılımına post denmiyor mu? Yani bu seylere ne deniyor mısal bu konuştuğumuz konu başlığının genel adı post değil mi ya da ne?
kuzu sol ustte menu var ya oraya gir forum un uzerine tikla sonra bi sayfa aciliyo orda da konu ac varForm daha önce açan oldu mu nasıl açılıyor tecrübeli Bi kanka açsa oraya aksak
Beceremedimkuzu sol ustte menu var ya oraya gir forum un uzerine tikla sonra bi sayfa aciliyo orda da konu ac var
ben aciyim mi ?Beceremedim
Aç canım tabiki de..ben aciyim mi ?
Actinizmi konuu birlkte bekleyelmmmkizlar agustosu beraber bekleyelim diye actim konu basligini hadi bakalim
Bn bulamadm nerde konuyu.skizlar agustosu beraber bekleyelim diye actim konu basligini hadi bakalim
İnşallah aralıksız ağrıyo artık bakalımBen de öyleyim.. Ama adet gelmeden ümidimizi kaybetmeyeliminşallah hamişizdir
Hadi yaa olsun canım bir sonraki aya inşallahBen adet oldum
Onumuzdekı ay olmicak maalesef memlekete gidicem eşimle ayrı kalcaz 1 ay kadar.. Bi sonraki aya kaldı artık..Hadi yaa olsun canım bir sonraki aya inşallah
Sağlık olsun canım biraz ara iyi gelir belkiOnumuzdekı ay olmicak maalesef memlekete gidicem eşimle ayrı kalcaz 1 ay kadar.. Bi sonraki aya kaldı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?