- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.155
- 63
Al benden de o kadar![]()
Bat ne zamandı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadar![]()
17 temmuz senin?Bat ne zamandı?
Bence bu belirtiler kişiye göre değişiyor ama şunu diyeyim bende belirtiler yumurtlama zamanından baslado adet olacakmısım gbi gögüs hassasiyeti Kasık agrısı bek agrısı oldu hep ben erken öğrendim 5gun kala adete.. Bu belirtiler kesin adettir diyordum ama gebeymişiminşaallah darısı 2.ye
![]()
İnşallahŞu an hislerim aynen böyle inşallah hayırlısıyla bizim ilk için senin 2.için olsun :) benim de bugün 5 vardı bata ama yapmadım, belki pazar yaparım :/
Benım bugun ya da yarın olucaktı. Yarında olmazsa test yapıcam. Ama çok kuruyum akıntım yok hiç bu adet belırtısı sanırım yaBenim daha bat a 3 gün var strestende gecikmeler oluyor bat bugünse test yapsana canım
16 benmde17 temmuz senin?
Ayni belirtileri yaşamışız..bende 3kala öğrendim.Yanliz şuanda ara ara kasik ağrilari çekiyorum ve hep uykum var seninde öylemiBence bu belirtiler kişiye göre değişiyor ama şunu diyeyim bende belirtiler yumurtlama zamanından baslado adet olacakmısım gbi gögüs hassasiyeti Kasık agrısı bek agrısı oldu hep ben erken öğrendim 5gun kala adete.. Bu belirtiler kesin adettir diyordum ama gebeymişiminşaallah darısı 2.ye
![]()
Ben de öyleyim.. Ama adet gelmeden ümidimizi kaybetmeyelimBende çok kararsızım bi belirti oluyo adet olcam bi belirti oluyo hamile olabilir miyim acaba![]()
Anlattgnin ayni bende de varKızlar bat +1 de test yapmış bulundumtabisi de negatif benim cok fazla mide bulanmasi var üşütme değil ağız suyum geliyor ağzımın tadı yok diye biraz suphelendim doğrusu :) ama yok işte sanırım biraz da geç adet olcam. Beklemedeyim oyun oynar gibi oldu mu olmadi mı aa çizgi var yok yok hayal gördüm böyle geçiyor komedi yaaa :))
AcalimmmBu ay adet olanlarla bat agustos postu mu açsak![]()
Psikoloji insani nasıl etkiliyor test yaptım negatif cikti adet sancılarim başladı mide bulantim azaldi hay Allah'ımAnlattgnin ayni bende de varama eminim hamis deilimdir keske supriz olsa hamis kalsak ama bakalmm geven ay 22snde olmustm buay18 filan olur bekleyelm hepbrlkte
![]()
Psikolojik heveslenmiyorum napalm kader kismet artk yaa ama ovuslasyn testyle calsmalara devamPsikoloji insani nasıl etkiliyor test yaptım negatif cikti adet sancılarim başladı mide bulantim azaldi hay Allah'ım![]()
ben varimmaz once adet oldum
![]()
ayy insallah canimcim sabirla bekliyorumHayırlısı olsun canım benim.. Agustos hem umut hem pozitif sonuc olsun