Tabi canm bu kişilerin verdiği bi karar eşimi çok seviyordum ve yıllarca sevgili kalmanın benim için de eşim içinde bi anlamı yoktu evlendik olması gerekende bu Bence derler ya doğumun evliliğin ölümün vakti bellidirBaya erken bir yaşta evlenmişsiniz yani bana göre öyle bu yüzden de şansınızın daha çok oldugunu düşünüyorum bu iyi birşey ben 27 yaşın da evlendim şuan 28 oldum
Regl bittikten sonra bira ay boyunca hergün denemek lazım aslımda hiç şüphe kalmaz aklımızda
Aynen önünde engel yoksa beklemeyede gerek yok bende senin gibi düşünüyorum ne güzel yapmışsınız allahım bu güzel yuvayı daha da güzel yapacak bir yavru armagan eder size inşallahTabi canm bu kişilerin verdiği bi karar eşimi çok seviyordum ve yıllarca sevgili kalmanın benim için de eşim içinde bi anlamı yoktu evlendik olması gerekende bu Bence derler ya doğumun evliliğin ölümün vakti bellidir
Amin canım ins en kısa zamanda sanada nasip ederAynen önünde engel yoksa beklemeyede gerek yok bende senin gibi düşünüyorum ne güzel yapmışsınız allahım bu güzel yuvayı daha da güzel yapacak bir yavru armagan eder size inşallah
Tamam kız bende öyle yapcam önümzdeki ay inşallah güzel haberler veririz birbirimizeKesinlikle burada okuduğum kadarıyla adet bitimi sonrası hemen yumurtlayan bile var ondan adet biter bitmez aynı saatlerde yapıcam ben inşaallah
Tamam kız bende öyle yapcam önümzdeki ay inşallah güzel haberler veririz birbirimize
NeguzelBende yaptım bu ay 20dk falan öyle bekledim
Neguzel
Bende yatiyorum ama illaki ynede braz akiyo guluyorum akiyo flan o anEn iyiisini yapmıssın spermlerim birini bile dısaro göndermeye niyetim yok ahahah
Ahahaha doğru diyorsun ama yinede hangisi daha iyisi bilmiyoruz ya ahahah bende hepsi gitsin kıyasıya yarıssınlarBende yatiyorum ama illaki ynede braz akiyo guluyorum akiyo flan o anbitanesi gtsede yeter bize yahu
Canım kaç gün var regl e sanki var gbi bende Gör0dm sanırım ama ilk idrarla yarın yaparsan bir de yarın bakalımKızlar psikolojik olarak mı görüyorum yoksa ikinci çizgi var mı 11 yıldır bekliyorum
Ahahaha doğru diyorsun ama yinede hangisi daha iyisi bilmiyoruz ya ahahah bende hepsi gitsin kıyasıya yarıssınlar
Asiri silik gorunuyor sankiKızlar psikolojik olarak mı görüyorum yoksa ikinci çizgi var mı 11 yıldır bekliyorum
3 gün geçti ilk değil ama ikinci idrarla yaptımCanım kaç gün var regl e sanki var gbi bende Gör0dm sanırım ama ilk idrarla yarın yaparsan bir de yarın bakalım
Benim mide bulantılarım 8haftalıllen baslamıstı canım.. Erken basamıyor diye biliyorum ancak adet çok gececek ki mide bulantısından anlayalım eskiler öle anlarmışsupersin ben bundan birhafta once midemden rahatszlandm tatilede gittim ustune bide.igne flan vurdular film cekildm temiz ckti birhafta gecti bnm mide bulantilarim basladi hergunn oluyo ve bogazm yaniyo sanki usutmekdendir dmii hamis fln olamam zten.
3 gün geçti ilk değil ama ikinci idrarla yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?