Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya erken bir yaşta evlenmişsiniz yani bana göre öyle bu yüzden de şansınızın daha çok oldugunu düşünüyorum bu iyi birşey ben 27 yaşın da evlendim şuan 28 oldum
Tabi canm bu kişilerin verdiği bi karar eşimi çok seviyordum ve yıllarca sevgili kalmanın benim için de eşim içinde bi anlamı yoktu evlendik olması gerekende bu Bence derler ya doğumun evliliğin ölümün vakti bellidir

Regl bittikten sonra bira ay boyunca hergün denemek lazım aslımda hiç şüphe kalmaz aklımızda

Kesinlikle burada okuduğum kadarıyla adet bitimi sonrası hemen yumurtlayan bile var ondan adet biter bitmez aynı saatlerde yapıcam ben inşaallah

Aynen önünde engel yoksa beklemeyede gerek yok bende senin gibi düşünüyorum ne güzel yapmışsınız allahım bu güzel yuvayı daha da güzel yapacak bir yavru armagan eder size inşallah

Kesinlikle burada okuduğum kadarıyla adet bitimi sonrası hemen yumurtlayan bile var ondan adet biter bitmez aynı saatlerde yapıcam ben inşaallah
Tamam kız bende öyle yapcam önümzdeki ay inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Kizlar bisey sorucam size birhafta once midem cok agriyodu film flan cekildim bse yok usuttmusum tatilede gitmistm igne flan vuruldm ..ama bnm mide bulantlarm cok sık oluyo sanki bogazmda ckartcm yaniyo gbi bu usutmenin verdgi bseydir dmi hamilelkle ilgisi yoktur dmi adetime de dha var 5 6 gun fln merk iste olcagndan deilde

Kızlar psikolojik olarak mı görüyorum yoksa ikinci çizgi var mı 11 yıldır bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190712-141043_WhatsApp.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 33
Bende yatiyorum ama illaki ynede braz akiyo guluyorum akiyo flan o an bitanesi gtsede yeter bize yahu
Ahahaha doğru diyorsun ama yinede hangisi daha iyisi bilmiyoruz ya ahahah bende hepsi gitsin kıyasıya yarıssınlar

Kızlar psikolojik olarak mı görüyorum yoksa ikinci çizgi var mı 11 yıldır bekliyorum
Canım kaç gün var regl e sanki var gbi bende Gör0dm sanırım ama ilk idrarla yarın yaparsan bir de yarın bakalım

Ahahaha doğru diyorsun ama yinede hangisi daha iyisi bilmiyoruz ya ahahah bende hepsi gitsin kıyasıya yarıssınlar
supersin ben bundan birhafta once midemden rahatszlandm tatilede gittim ustune bide.igne flan vurdular film cekildm temiz ckti birhafta gecti bnm mide bulantilarim basladi hergunn oluyo ve bogazm yaniyo sanki usutmekdendir dmii hamis fln olamam zten.

supersin ben bundan birhafta once midemden rahatszlandm tatilede gittim ustune bide.igne flan vurdular film cekildm temiz ckti birhafta gecti bnm mide bulantilarim basladi hergunn oluyo ve bogazm yaniyo sanki usutmekdendir dmii hamis fln olamam zten.
Benim mide bulantılarım 8haftalıllen baslamıstı canım.. Erken basamıyor diye biliyorum ancak adet çok gececek ki mide bulantısından anlayalım eskiler öle anlarmış

3 gün geçti ilk değil ama ikinci idrarla yaptım

Başka test varsa yine bir dener misin canım. Çünkü hani adette geçmiş ya biraz dhaa koyu çıkabilirdi sanki.. Hayalet çizgi görüyor olmayalım diye diyorum umutlandırmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…