Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gozun aydin bu ay umutlu degilim diyordun demekki Allah verince bir gunde olsa yetiyor tebrik ederim canim hayirlisiyla gusel bi gebelik gecir insallah
Ayne canım Allah razi olsun. Tek pik gününü degerlendiricince olmaz diye dusunmustum.Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin

Ayne canım Allah razi olsun. Tek pik gününü degerlendiricince olmaz diye dusunmustum.Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin
Hayırlısı olsun yumurtlama gününüzden ne kadar zaman sonra test yaptınız birde sadece koyu gördüğünüz günü mü değerlendirmiştiniz 😊

Kesinlikle burada okuduğum kadarıyla adet bitimi sonrası hemen yumurtlayan bile var ondan adet biter bitmez aynı saatlerde yapıcam ben inşaallah 💓
Ben mesela☺️Adet bitimi sonrasi oldu ama tam hangi gün kestiremiyorum..bittiği gibi başlayın derim 😊

Hayırlısı olsun yumurtlama gününüzden ne kadar zaman sonra test yaptınız birde sadece koyu gördüğünüz günü mü değerlendirmiştiniz 😊
Sagol canım. Yumurtamadan 14 gün sonra yaptım. İki gün koyuydu canim 14 ve 15.gün o iki gunu degerlendirdim sadece. Ama en koyu 15.gundu

Sagol canım. Yumurtamadan 14 gün sonra yaptım. İki gün koyuydu canim 14 ve 15.gün o iki gunu degerlendirdim sadece. Ama en koyu 15.gundu

Kizlar bende kan testine gidecektim bugün ama aksilik oldu iptal ettim randevuyu.Hafta içi gidicem bakalim.Yanliz birsey icimi kemiriyor oda idrar testinin yanilma payi çünkü okudum bu tarz yazilar,olabiliyormuş daha cok negatifte yanilma payi olsada.Gerçi bayagi belirtim var en çokta sürekli uyuma isteğim heryerde uykum geliyor misafirlikte
Otobüste,işte..☺☺Birde kasik agrilarim.
Normalde bugün bat günümdü.Bakalim kan testinde durumlar ne, ultrason da bakar mı acaba doktor..Tabi birde negatif çıkıyormuş büyük bir şok yaşarım herhalde😔😐

Son düzenleme:
Back