Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam bu ay öyle deniyeyim 😊hangi ovl. Testini kullandın peki
Lauquık miydi neydi canım ismi o.. Bu ay deneyeceğiz bizde regl in bitmesini bekliyorum yine aynı markanın ovu testi i aldım 😊 bakalım nasip

Bana sorarsan ayaga kalkmama durumu Kanıtlanmıs bir sey... Hayvanların bazıları bile cinsel birleşmeden sonra ayaklarını havaya kaldırıp sırtüstü yatıyorlar... Ben kızımda bu yöntemi kullanmıştım... Resmen kalcamı kaldırıp öylece durdum 😊 ve oldu... Darısı 2.ye 💓
Bnde aynisini yaptm bu ay bakalimmm😁

Ilk haber verecegim yer kk 😁cok seviyorum burayi sizlerle konusmayi insallah tutarsa tabi :halay:
İnşaallah bende seviyorum. 😊 En son 2016 da girmişiö simdi 2.isteyşncr bir bakayım ddim kopamadım.. O zamanlarda çok okurdum burada her seyi takip ederdim şimdi çok sık takip olmuyor ama yinede buralardayım 😁

Yaaa😔 benim de yarın günüm ama hiçbi belirti kalmadı adet belirtilerim de yok gibi sessiz sessız geliyor gibi.. Sabah test yaptım yeniden hiç bişey yok negatif maaelesf.. Gelecek ay çalışmalara ara vErmek zorundayız eylüle kaldı bizim iş artık..önümüzdeki ayı sıkı değerlendir.. Ovulasyon testini de değiştir.. Şahsen ben öyle düşünğyorum
Sen neden ara veriyon ki
Ben zaten ovu testimi degistircem

Lauquık miydi neydi canım ismi o.. Bu ay deneyeceğiz bizde regl in bitmesini bekliyorum yine aynı markanın ovu testi i aldım 😊 bakalım nasip
Regl bittikten sonra bira ay boyunca hergün denemek lazım aslımda hiç şüphe kalmaz aklımızda 😂

Bende 7ay oldu diye kendimde birşey arıyorum senin de 5 sene oldu demek allahım inş bu ay sana bir bebek nasip eder kendini yıpratma ama yıprattgnda olsaydı şimdiye olur du napalım kader demek gerek bazen herşey biz insanlar için var hayat devM ediyor seni seven eşin var sağlğnz yerinde gezip tozup eglenebiliyorsunuz ya önce şükretmek lazım denemeye devM edip gerisini Allah'a bırakmak lazım 🤷‍♀️🙏
Ya tabi şükürler olsun ama artık çok yıprandım bide bu ay çok umutlanmıştım 14 günüde geçti testte negatif çıkınca bi hayli üzüldüm 8 o aydır hiç bukadar heveslenmemistim

Ya tabi şükürler olsun ama artık çok yıprandım bide bu ay çok umutlanmıştım 14 günüde geçti testte negatif çıkınca bi hayli üzüldüm 8 o aydır hiç bukadar heveslenmemistim
Kaç yaşındasınz sorması ayıp

Yo neden ayıp olsun cnm 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim
Baya erken bir yaşta evlenmişsiniz yani bana göre öyle bu yüzden de şansınızın daha çok oldugunu düşünüyorum bu iyi birşey ben 27 yaşın da evlendim şuan 28 oldum

Back