Kız deme öyle herkesin bir nasibi vardır Allah vereceği zamanı bilir biz isyan etmeyelim Allah'ın takdirine bırakalımAynen ama cok istiyordum bebek nasip degilmiş demek
Offf yaaKuzum stres yapma stres den olamıyoruz ben ne zaman çocuk düşünmeye başladım adetimde düzensiz oldu ya normalde hiç düzensiz olmazdim
Evet benimde bu ay çok koyu kırmızı değildi acaba yumurtlama yapmıyor mu vücudum diye çok suphelendim demekki yapmamisBazi kisiler tam pik gormuyolar ama hamile kaliyor
Isyan etmiyorumki cok sukur ama istiyordum bebek nasip degilmisKız deme öyle herkesin bir nasibi vardır Allah vereceği zamanı bilir biz isyan etmeyelim Allah'ın takdirine bırakalım
Bu sefer innovota kullancam cok hassaslarEvet benimde bu ay çok koyu kırmızı değildi acaba yumurtlama yapmıyor mu vücudum diye çok suphelendim demekki yapmamis
Olur kuzum olur sadece kafamizi bosaltmamiz lazım varmisiniz artık istemiyoruz çocuk diyip toplu totem yapalım belki diyer ay tutarIsyan etmiyorumki cok sukur ama istiyordum bebek nasip degilmis
Inan bende kendimi cok dinledim bu aykuzucum o moddan ciktimAllahim terazi burcu oldugum nasil belli bi anim bi animi tutmuyo amaaan napym olmazsa olmasin kendi bilir orami burami dinliycem diye ruh hastasi olcam valla hih
Bende ondan almayı düşünüyorum canımBu sefer innovota kullancam cok hassaslar
Gebelik testlerimi bitirdim 4 tane kulandimBende ondan almayı düşünüyorum canım
Bende terazi burcuyum demek ondankuzucum o moddan ciktimAllahim terazi burcu oldugum nasil belli bi anim bi animi tutmuyo amaaan napym olmazsa olmasin kendi bilir orami burami dinliycem diye ruh hastasi olcam valla hih
Kızlar aranızda en çılgın benim bende kovayimBende terazi burcuyum demek ondan
Canım ben leboquick aldım sadece ovulasyon verdi bana bazılarına erken gebelik testi ve normal gebelik testi hediye veriyorlarmisGebelik testlerimi bitirdim 4 tane kulandim
Evet 3 gebelik testi verder bana bitanesi erken gebelik testiydiCanım ben leboquick aldım sadece ovulasyon verdi bana bazılarına erken gebelik testi ve normal gebelik testi hediye veriyorlarmis
Kuzum sanki çok silik bir çizgi gibi birşey var canlı görmek lazım ama sen görebiliyor musunKızlar benim bat bugün yaptm ama bisey çıkmadı
Bende öyle bişey alırım o zaman diğer ayEvet 3 gebelik testi verder bana bitanesi erken gebelik testiydi
Canım çok dikkatli baktığında gölge gibi bisey var ama belki kendi cizgisidr diye düşündüm dikkatli bakmasam görünmüyor biseyKuzum sanki çok silik bir çizgi gibi birşey var canlı görmek lazım ama sen görebiliyor musun
Anladım canım istersen erken gebelik testi yapCanım çok dikkatli baktığında gölge gibi bisey var ama belki kendi cizgisidr diye düşündüm dikkatli bakmasam görünmüyor bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?