Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardimcimiz olsun bende erken gebelik testi yaptin negatif

Hayırlısı olsun Canım uzmeyelim kendimizi biraz yazın enerjisine bırakalım kafalarimizi rahatlatalim sağlam kafa sağlam vücutta bulunur o yüzden kafa rahatken olsun olacaksa

merhaba kızlar
bende 1.5 senelik evliyim bu ay korunmayı bıraktık adet olmadan kan testi yaptım ne yazıkki negatif çıktı çok istiyorum bebek adetim normalde yarın olması lazım ama hiç agrım sızım yok .s inşallah allah banada nasip eder

Benim doktor da öyle diyor 5 aydır ben korunmuyorum ama bıraktığım ay eşim korunmuştu hapın etkisini üzerimden atayım diye pazartesi için randevu aldım gidicem olmadı doktor degistircem beni pek bilgilendirmiyor çünkü

Aynen esim bana diyor ki bu kk yuzunden stres yapiyon hamile kalamiyon diye

Ya canim bence oyle deme tabikide insan uzuluyor agliyor ama demeki bizim icin hayirlisi degilmiş ki olmamiş
kuzucum o moddan ciktim Allahim terazi burcu oldugum nasil belli bi anim bi animi tutmuyo amaaan napym olmazsa olmasin kendi bilir orami burami dinliycem diye ruh hastasi olcam valla hih

Keske bende hemen adet olsam madem gebelik yok adet oliyim daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…