Canım vucütta sürekli lh hormonu olduğu için ovilasyon testi hep silik çıkar zaten. Ben bi ay yumurtlamadan regl kadar sürekli yapmıştım hiç aldanma onlara...Ovulasyon testi yaptim cok silikti
Galiba hamile degilim bata 4 gun kaldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım vucütta sürekli lh hormonu olduğu için ovilasyon testi hep silik çıkar zaten. Ben bi ay yumurtlamadan regl kadar sürekli yapmıştım hiç aldanma onlara...Ovulasyon testi yaptim cok silikti
Galiba hamile degilim bata 4 gun kaldi![]()
Allah yardimcimiz olsun bende erken gebelik testi yaptin negatifEvet ya ben ilk defa erken yaptım ama çok kötü bir durummuş şimdiye kadar üç defa gebe kaldım üçünde de adetim geçti sonra test yaptım ve üçünde de pozitifti birinde zaten kızım oldu diğer ikisi kürtaj![]()
daha da olmuyor
Hayırlısı olsun Canım uzmeyelim kendimizi biraz yazın enerjisine bırakalım kafalarimizi rahatlatalim sağlam kafa sağlam vücutta bulunur o yüzden kafa rahatken olsun olacaksaCanım ben regl oldum maalesef tutmadı, ama hiç üzülmedim yeni ay yeni umut çok şükür ki zamanında regl olabiliyorum. Doktorumla konuştum bu ay iğne yok sadece femera 5 gün kullan ve bitiminde 10 gün boyunca gün aşırı ilişiki dedi. Hayırlısı...
Ya canim bence oyle deme tabikide insan uzuluyor agliyor ama demeki bizim icin hayirlisi degilmiş ki olmamişKizlar napsak baska yontem mi denesek Allahim kafayi yicem yaa niye olmuyo niye hamile kalamiyoruz![]()
Hayırlısı hakkımızda elbet bir gün olacakAllah yardimcimiz olsun bende erken gebelik testi yaptin negatif
Biliyorum cnmCanım vucütta sürekli lh hormonu olduğu için ovilasyon testi hep silik çıkar zaten. Ben bi ay yumurtlamadan regl kadar sürekli yapmıştım hiç aldanma onlara...
Aynen cnm nasip degilmişHayırlısı hakkımızda elbet bir gün olacak
Aynen öyle canım, inşallah sizleri güzel haberlerini alırız.Hayırlısı olsun Canım uzmeyelim kendimizi biraz yazın enerjisine bırakalım kafalarimizi rahatlatalim sağlam kafa sağlam vücutta bulunur o yüzden kafa rahatken olsun olacaksa![]()
Bnmde oyle koyulasmadi ama sancim vardiGördüm cnm bence.. Testlerin en koyu oldugu gun gece sancı da oldu.. Tabi oyle sımsıayah olacak kadar kpyulasmadı..
Yani yumurta yoksa neden koyulassın kı de miBnmde oyle koyulasmadi ama sancim vardi
Benim doktor da öyle diyor 5 aydır ben korunmuyorum ama bıraktığım ay eşim korunmuştu hapın etkisini üzerimden atayım diye pazartesi için randevu aldım gidicem olmadı doktor degistircem beni pek bilgilendirmiyor çünküDoktor bana demistiki evlilik ayın önemli değil istersen 5 sene evli kal ve 2 ay korunma ben onu baz alırım demişti bizde 10 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz o yüzden 1 sene korunmadan olmazsa sorun var demekmiş benim içimi şuan o rahatlatiyor
Erken gebelik testi yaptim negatif boşa kan vermicem cnmVer canım ver en azından kafandaki soru işaretinden kurtul stres yaptıkça adetinde gecikir bu sefer bende öyle oluyor çünkü
Aynen esim bana diyor ki bu kk yuzunden stres yapiyon hamile kalamiyon diyeValla haklısın ama biraz başka şeylere odaklanmamiz gerekiyor galiba böyle taktikca olmuyor elim sürekli biseyleri araştırmaya gidiyor normalde çok telefonla internetle hası neşir değilim eşim bile farketmiş sen sürekli ne okuyorsun diyip duruyor![]()
Tamam canım üzme kendini boşver en azından kafandaki belirsizlik gittiErken gebelik testi yaptim negatif boşa kan vermicem cnm
kuzucum o moddan ciktimYa canim bence oyle deme tabikide insan uzuluyor agliyor ama demeki bizim icin hayirlisi degilmiş ki olmamiş
Keske bende hemen adet olsam madem gebelik yok adet oliyim daha iyiCanım ben regl oldum maalesef tutmadı, ama hiç üzülmedim yeni ay yeni umut çok şükür ki zamanında regl olabiliyorum. Doktorumla konuştum bu ay iğne yok sadece femera 5 gün kullan ve bitiminde 10 gün boyunca gün aşırı ilişiki dedi. Hayırlısı...
Aynen ama cok istiyordum bebek nasip degilmiş demekTamam canım üzme kendini boşver en azından kafandaki belirsizlik gitti
Kuzum stres yapma stres den olamıyoruz ben ne zaman çocuk düşünmeye başladım adetimde düzensiz oldu ya normalde hiç düzensiz olmazdimKeske bende hemen adet olsam madem gebelik yok adet oliyim daha iyi
Bazi kisiler tam pik gormuyolar ama hamile kaliyorYani yumurta yoksa neden koyulassın kı de mi