Dusunmedigimizi söylüyoruz çok baskı yapıyor geçen yanıma geliyo göbeğime baka baka geliyo hadi kayınvalidem yapsa anlarım da sürekli sormalar falan o baskıyı hissedince kafaya takıyorumah bu eslerin ailelerionlar da torun istiyolar tabi bisey diyemiyorum
Neyse kızlar kendimizi izleyelim valla gurubumuzun hamişlerine hayırlı olsun diyorum yavrularını tez vakitte kucaklar ona alırlar inşallah sağlıklı sıhhatli bizlerde bol bol dua ederler inşallahKıs aynen benim eşimde sen telefonla ne yapıyorsun bu kadar uğraşmazdın diyor
aaa senin kayinpeder de ne tuhafmisDusunmedigimizi söylüyoruz çok baskı yapıyor geçen yanıma geliyo göbeğime baka baka geliyo hadi kayınvalidem yapsa anlarım da sürekli sormalar falan o baskıyı hissedince kafaya takıyorum
Ya sorma benimde alt komşum öyle o kafama soktu çocuk işini yoksa ben akışına birakiyodum böyle düşüncem bile yoktu sürekli soruyor bıktım yaDusunmedigimizi söylüyoruz çok baskı yapıyor geçen yanıma geliyo göbeğime baka baka geliyo hadi kayınvalidem yapsa anlarım da sürekli sormalar falan o baskıyı hissedince kafaya takıyorum
Düşünmüyoruz daha zamanı var falan demişte anlamıyor. Hani millet kayinvalidesini şikayet eder benim kayınpeder çok fena ya o geleceği zaman dip köşe temizlik yaparımaaa senin kayinpeder de ne tuhafmisesin bisey demiyo mu o boyle yaptikca
Ben konu komşuyu takmıyorum da eşimin kuzeni bizden 2 hafta sonra evlendi geçen bebekleri olmuş işte onu söylüyor kayınpeder laf vururcasınaYa sorma benimde alt komşum öyle o kafama soktu çocuk işini yoksa ben akışına birakiyodum böyle düşüncem bile yoktu sürekli soruyor bıktım ya
Allah yardimcin olsun canim benim yaa zor valla isinDüşünmüyoruz daha zamanı var falan demişte anlamıyor. Hani millet kayinvalidesini şikayet eder benim kayınpeder çok fena ya o geleceği zaman dip köşe temizlik yaparım
Ay inanamiyorum ya kaynana neyse de kayınpeder ne karışır çok ayıp erkek başıyla böyle konuşur mu insan gelinineBen konu komşuyu takmıyorum da eşimin kuzeni bizden 2 hafta sonra evlendi geçen bebekleri olmuş işte onu söylüyor kayınpeder laf vururcasına
Amin canım Allah'tan çok görmüyorum.Allah yardimcin olsun canim benim yaa zor valla isin
Banada çok garip geliyor benim babam yengem rahatsız olur mesela doktora götürür neyin var diye sormaz benimki doktora gittiğimi duyunca soruyor hemen bişey mi var diyeAy inanamiyorum ya kaynana neyse de kayınpeder ne karışır çok ayıp erkek başıyla böyle konuşur mu insan gelinine
Allah yardımcın olsun kuzum nekadar oldu evleneliBanada çok garip geliyor benim babam yengem rahatsız olur mesela doktora götürür neyin var diye sormaz benimki doktora gittiğimi duyunca soruyor hemen bişey mi var diye
Ağustos'ta 1 yıl olacak ama marttan beri çocuk düşünüyoruzAllah yardımcın olsun kuzum nekadar oldu evleneli
Hayırlısı olsun sıkma canını.. hem gunun gelmedi bekler bir daha yaparsin.Kızlar malesef yok
Aynen canım hayırlısı artık napalım adeti bekleyecem gelmezse bir daha yaparım testHayırlısı olsun sıkma canını.. hem gunun gelmedi bekler bir daha yaparsin.
Bende de çikmadi sancilarimda yavastan basladi yarin adet günüm gelir herhalde...
Evet canım böyle örnekler duyuyorum hep adet görmeden ümidi kesmeyin diyorlarKızlar testi erken yapmış olma ihtimalim var mı bat günüm yarın ve erken gebelik testi de değildi yaptığım test
O doğru maalesef.. ilk çocuğumda esim askere gitcek diye o ay zibitmistik habire gorusuyorduk askere gitti ogrendik hamileydim :) halbusi oncesinde istemistik 1 sene ugrasmistik. Ben biraktim oldu .:)İnşallah canım ben artık çocuk istemiyorum cidden kafaya takınca olmuyor en iyisi bosvermek ne zaman olursa akışına bıraktım
Bir süre burada takilmamaya birşeyler arastirmamaya karar verdim bende canım yoksa sürekli stres yapiyorum biri kendiyle ilgili yorum yapınca acaba bendedemi var diye kafama takıyorum burdan çıkıyorum belki bir gün güzel haberler vermek için gelirimO doğru maalesef.. ilk çocuğumda esim askere gitcek diye o ay zibitmistik habire gorusuyorduk askere gitti ogrendik hamileydim :) halbusi oncesinde istemistik 1 sene ugrasmistik. Ben biraktim oldu .:)
Doktor bana demistiki evlilik ayın önemli değil istersen 5 sene evli kal ve 2 ay korunma ben onu baz alırım demişti bizde 10 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz o yüzden 1 sene korunmadan olmazsa sorun var demekmiş benim içimi şuan o rahatlatiyorAğustos'ta 1 yıl olacak ama marttan beri çocuk düşünüyoruz
Canım ben regl oldum maalesef tutmadı, ama hiç üzülmedim yeni ay yeni umut çok şükür ki zamanında regl olabiliyorum. Doktorumla konuştum bu ay iğne yok sadece femera 5 gün kullan ve bitiminde 10 gün boyunca gün aşırı ilişiki dedi. Hayırlısı...Canim arkadasim kizina hamile kaldiginda adet olucak sanmiş hatta benim çocugum olmayacak herhalde demiş şiddetli regl agrisi yasamiş yerden yere attim kendimi resmen dedi ve ertesi gun test yapmiş hamileee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?