Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktor çok önemli sizi rahatlatacak bir doktor bulun tüm tetkikleri yaptırın sonra yumurtlama takibi yaptirin. Orada zaten belli oluyor yumurta rezervi falan da bakıyor zaten ama doktor onemli ki 1 sene korunmasiz sonra başlıyorlar artık klomen falan.. ben cabuk istiyorum demiştim o yüzden erken başlamıştım klomene yumurtalar güzel oluyordu catliyordu da ama olmuyordu esimin sonuçları istedi cok kez ama eşim hic yanasmadi ki cocuk dusunmeyi biraktigimiz ay oldu çocuk yani ama eslerde baktirmaki bence sonra kadina yapışıyor çocuğu olmuyor diye maalesef.. Bir de siz elinizden geleni yapin olmuyor diye de stres yapmayın stres rahime direk etki ediyor bunu genç kizken bir baska doktor demişti bana.. rahim cok hassasmis.

Kizlar ikiside ilk idararla bisey yiyip icemedm ama bisey anlamadm ya sizde bakarmısınız bat bugün

Eklentiler

• 20190711_120935.jpg
    20190711_120935.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 20190711_120724.jpg
    20190711_120724.jpg
    162,9 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar ikiside ilk idararla bisey yiyip icemedm ama bisey anlamadm ya sizde bakarmısınız bat bugün
Canım yakından mı çeksen acaba çünkü hiç göremedim ben 😕 sen görebiliyor musun bakınca direk

Kuzum ben Burda göremiyorum maalesef fotoğraftan olabilir belki sen canliyken bı çizgi gorebiliyormusun kendin anlayamiyorsan yakınında tanıdığın birine göster bence

Back