- 4 Ekim 2018
- 506
- 140
- 103
- 25
Bi fotoğraf daha attm canm bakarmisinAnladım canım istersen erken gebelik testi yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi fotoğraf daha attm canm bakarmisinAnladım canım istersen erken gebelik testi yap
En güzeli erken yapmamak yaptım sonra pişman oldum bi dört beş gün sonra bir daha yapacamBi fotoğraf daha attm canm bakarmisin
Ben 4 yıldır evliyim kuzum millet bir alem zaten ama onların ipiyle kuyuya inersek ooo .. biz bize evliliğimize odaklanalım.. Allah ağır imtihanlar vermesinEvet bir yıldır eevliyiz ama milletin lafları çok can sıkıyor
tatlim silik cizgi goruyorum benKızlar benim bat bugün yaptm ama bisey çıkmadı
Canım sanki silik çizgi var. Yarın ilk idrarla dene bir deben 5 dk bekledim sanki bisey görmedim testi bırakıp gittim şimdi görüyorm ama bilmiyorm ki varmıdır acaba
Az önce denedm canm şimdi foto attm bakarmısn sendeCanım sanki silik çizgi var. Yarın ilk idrarla dene bir de
Bakayım canımAz önce denedm canm şimdi foto attm bakarmısn sende
Canım yakından mı çeksen acaba çünkü hiç göremedim benKizlar ikiside ilk idararla bisey yiyip icemedm ama bisey anlamadm ya sizde bakarmısınız bat bugün
Ilk yaptgm testte görüyorm canım attm ya size silik var dediniz ama 2.testte görmüyormCanım yakından mı çeksen acaba çünkü hiç göremedim bensen görebiliyor musun bakınca direk
tatlim sen goruyo musun ikinci cizgiyi. cunku kamerada cikmiyo cok cok silikseKizlar ikiside ilk idararla bisey yiyip icemedm ama bisey anlamadm ya sizde bakarmısınız bat bugün
Cizgi var gibi ama silik cizgi çok yaniltir hüsrana ugrama sonra.. bekle bira sonra tekrar dene Rabbim gonlune göre en guzelini versinKizlar ikiside ilk idararla bisey yiyip icemedm ama bisey anlamadm ya sizde bakarmısınız bat bugün
Kızlar benim bat bugün yaptm ama bisey çıkmadı
Canım ilk testimde görüyorm ama 2.de yoktatlim sen goruyo musun ikinci cizgiyi. cunku kamerada cikmiyo cok cok silikse
Sağol canım artk BEKLÎCEM bi iki gün geçtikten sonra bidaha yaparmCizgi var gibi ama silik cizgi çok yaniltir hüsrana ugrama sonra.. bekle bira sonra tekrar dene Rabbim gonlune göre en guzelini versin
Evet ilkinde gördm de 2. De niye çıkmadı onu anlamadm canmCanım çok hafif silik çizgi görünüyor
Ilk testimde görüyorm ama 2 . De görmedim canmCizgi var gibi ama silik cizgi çok yaniltir hüsrana ugrama sonra.. bekle bira sonra tekrar dene Rabbim gonlune göre en guzelini versin
Evet ilkinde gördm de 2. De niye çıkmadı onu anlamadm canm
Kuzum ben Burda göremiyorum maalesef fotoğraftan olabilir belki sen canliyken bı çizgi gorebiliyormusun kendin anlayamiyorsan yakınında tanıdığın birine göster benceKizlar ikiside ilk idararla bisey yiyip icemedm ama bisey anlamadm ya sizde bakarmısınız bat bugün