Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hangi akla hizmetse 5 kala yaptım az önce negatif
5 kala da yapılmaz ben bir kala yaptığım halde acaba var da erken yaptım diye mi çıkmadı şeklinde düşünmeden edemiyorum sen 5 kala yapmışın bekle bir hafta sonra yine yap bence

Bende sürekli rüyamda görüyorum

Ama takmamak insanin elinde degil canimmm bnmkide agustosa kaldi galiba
Valla haklısın ama biraz başka şeylere odaklanmamiz gerekiyor galiba böyle taktikca olmuyor elim sürekli biseyleri araştırmaya gidiyor normalde çok telefonla internetle hası neşir değilim eşim bile farketmiş sen sürekli ne okuyorsun diyip duruyor

Bende pko var eşimde de hız düşüklüğü var sanırım tam emin değiliz daha doktora sonuç almaya gitmedi ama
Canım bak daha net belli değilmiş inşallah olacak Her şey Allah’tandır ol der oluverir hastalık felan her şey boş yani yeterki Rabbim istesin dua edelim bol bol pko olup hamile olan çok insan duydum eşinin de öyle bir şey varsa düzelebilecek bir şeydir bi baktın her şey yoluna girmiş gebe kalmışsın bilemezsin

Kıs aynen benim eşimde sen telefonla ne yapıyorsun bu kadar uğraşmazdın diyor

5 kala da yapılmaz ben bir kala yaptığım halde acaba var da erken yaptım diye mi çıkmadı şeklinde düşünmeden edemiyorum sen 5 kala yapmışın bekle bir hafta sonra yine yap bence
Aynen ama mesela şuan bi rahatlama oldu belirsizlik merak geriyodu beni ‍ Daha artık adet gecikmesi yaşarsam yaparım

İnşallah olur bide burda yalnızım ailem yok kendime bı meşgale arıyorum sürekli düşünüyorum kafa dağıtacak bişey yok

İnşallah olur bide burda yalnızım ailem yok kendime bı meşgale arıyorum sürekli düşünüyorum kafa dağıtacak bişey yok
Haklısin canım ama zamanı vardır onu bekliyordur en hayırlı zamanda hepimize nasip etsin Rabbim

zaten millet yuzunden ne hallere dusuyoruz sen kimseyi takma daha cocuk dusunmuyoruz de bosver insanlar konuscak konu ariyolar
Aslında kimseyi takmıyorum da kayınpeder eşime doktora götürdün mü diye soruyomuş onu duyduktan sonra çocuk düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…