Ayca tebriklerrr
İşallah canımTV
Ayca tebriklerrr
Cuma günü bende kan icin gidicem hayirli haberlerle döneriz inşallahh ☺☺
Olmuş canım değerlendir benceKızlar bu 5 gun boyunca yaptıgım ovulasyon testı bu gun yumurtalama olmş mudur en son salı ilişki oldu
Salı gunu oldu ilişki carsamba olmadı bugun olur inşallah diyelim ki olmadı salı gunu olan ilişkiden hamıle kalma sansım neOlmuş canım değerlendir bence
Yumurtladigin gunleri ve çatlama günlerini değerlendirSalı gunu oldu ilişki carsamba olmadı bugun olur inşallah diyelim ki olmadı salı gunu olan ilişkiden hamıle kalma sansım ne
İnşâllah bu gun denerım akşam eşim gelınce hayırlısı olur inşallahYumurtladigin gunleri ve çatlama günlerini değerlendir
İnşallah canımİnşâllah bu gun denerım akşam eşim gelınce hayırlısı olur inşallah
Bat günü değildi dimi canım bu?Kızlar malesef yok
Hayırlı olsunnn darısı bize inşallah
Sağlık olsun canım bir daha ki aya inşallah olur moralimizi bozmayalımKızlar kan sonuclarım çıktı kesin ve net söyleyebilirim artık bu ayda hamile değilim.
İnşallah canım ben artık çocuk istemiyorum cidden kafaya takınca olmuyor en iyisi bosvermek ne zaman olursa akışına bıraktımSağlık olsun canım bir daha ki aya inşallah olur moralimizi bozmayalım
Kesinlikle takıp peşine düştükçe olmuyor bende diyorum hep ama yapamıyorumİnşallah canım ben artık çocuk istemiyorum cidden kafaya takınca olmuyor en iyisi bosvermek ne zaman olursa akışına bıraktım
uzulme cnm baska sefere artik bende de yok bu ay malesefKızlar malesef yok
Sağol canım benimHayırlı olsunnn darısı bize inşallah
seimeri canim uzulme sakin zamani gelmemis demek ki bende de yok bu ay malesef umutlar baska baharaKızlar kan sonuclarım çıktı kesin ve net söyleyebilirim artık bu ayda hamile değilim.
Yok canım bat yarın geç döllenme olabilir mi ama sanki hissetmiyorum bişey yok en başından da dedim bir şey hissetmiyorum içime doğuyo benimBat günü değildi dimi canım bu?
Kızlar benim de Yok sağlık olsun kaldı Ağustos aseimeri canim uzulme sakin zamani gelmemis demek ki bende de yok bu ay malesef umutlar baska bahara
Uzuldum canim benimmKızlar malesef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?