• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzuldum canim benimm
Bende testleri negatif gormekten biktim ya 😔
Evet ya ben ilk defa erken yaptım ama çok kötü bir durummuş şimdiye kadar üç defa gebe kaldım üçünde de adetim geçti sonra test yaptım ve üçünde de pozitifti birinde zaten kızım oldu diğer ikisi kürtaj :KK43: :KK61:daha da olmuyor

Evet ya ben ilk defa erken yaptım ama çok kötü bir durummuş şimdiye kadar üç defa gebe kaldım üçünde de adetim geçti sonra test yaptım ve üçünde de pozitifti birinde zaten kızım oldu diğer ikisi kürtaj :KK43: :KK61:daha da olmuyor
Olur elbet zamanı vardır. Ölümün değişmeyen bir saati olduğu gibi doğumunda vardır. En azından siz hamile kalabiliyorsunuz. Bir kızınızda varmış. Daha ben hiç hamile kalamadım. Senelerdir bekleyen insanlar var.

Benimde bu ay olmadı sanırım. Yarın adet gunum ama adet olucakmısım gibi hissedıyorum artık diğer aylara kaldı

tatlim en azindan hamile kalabiliyomussun ben daha hic hamile kalmadim benim gibi olan bir suru var sıkma canini demek ki problem yok Rabbim zamanini bekliyo

Bende kan verecem galiba bugun ama kendimi hamime histemiyorum
Daha dogrusu bati bekliyim
Senin bat ne zaman canım ya kızlar üzülmeyelim elbet olacak bir gün Allah’ın izniyle bakalım ne zaman Siz hormon testi yaptırdınız mı hani neden olmadığıyla alakalı doktora gittiniz mi benim fsh hormonu yüksekti iki ay önce geçen ay düştü acaba o mu engel oldu diye düşünmüyor değilim

Olur elbet zamanı vardır. Ölümün değişmeyen bir saati olduğu gibi doğumunda vardır. En azından siz hamile kalabiliyorsunuz. Bir kızınızda varmış. Daha ben hiç hamile kalamadım. Senelerdir bekleyen insanlar var.
Haklısınız tabi çok şükür Rabbim hiç olmayıp çoook isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin amiinnnn🙏🙏🙏🙏

İnsam hemen isteyınce olucak sanıyor ama Allah bu konuda varlığını hissetmemizi istiyor. Onun elinde hersey ol derse olur.
Benım dha 4.ayım ümitsizliğe kapılmak ıstemıyorum :)

İnsam hemen isteyınce olucak sanıyor ama Allah bu konuda varlığını hissetmemizi istiyor. Onun elinde hersey ol derse olur.
Benım dha 4.ayım ümitsizliğe kapılmak ıstemıyorum :)
daha cok yeni sakin olmadi diye strese girme ben bi sene cok rahattim bi seneden sonra olmayinca strese girdim adet biter bitmez gun sayiyodum vakti gelmemis demek ki gelene kadar durmak yok 😂

Bende bata 1 kala test yaptım negatif 😔
2 gün kaldı benım de az önce test yaptım. Negatif önceki testte gördüğüm gölge de yok.. Bugun ruyamda gördüm damlatır damlstmaz once t sonra c cızgısi koyulasmaya baslıyordu bi heycanla kalktım test yaptım ben de

Back