- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
Bende kan verecem galiba bugun ama kendimi hamime histemiyorumKızlar kan sonuclarım çıktı kesin ve net söyleyebilirim artık bu ayda hamile değilim.
Daha dogrusu bati bekliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kan verecem galiba bugun ama kendimi hamime histemiyorumKızlar kan sonuclarım çıktı kesin ve net söyleyebilirim artık bu ayda hamile değilim.
Ama takmamak insanin elinde degil canimmm bnmkide agustosa kaldi galibaİnşallah canım ben artık çocuk istemiyorum cidden kafaya takınca olmuyor en iyisi bosvermek ne zaman olursa akışına bıraktım
Evet ya ben ilk defa erken yaptım ama çok kötü bir durummuş şimdiye kadar üç defa gebe kaldım üçünde de adetim geçti sonra test yaptım ve üçünde de pozitifti birinde zaten kızım oldu diğer ikisi kürtajUzuldum canim benimm
Bende testleri negatif gormekten biktim ya![]()
Olur elbet zamanı vardır. Ölümün değişmeyen bir saati olduğu gibi doğumunda vardır. En azından siz hamile kalabiliyorsunuz. Bir kızınızda varmış. Daha ben hiç hamile kalamadım. Senelerdir bekleyen insanlar var.Evet ya ben ilk defa erken yaptım ama çok kötü bir durummuş şimdiye kadar üç defa gebe kaldım üçünde de adetim geçti sonra test yaptım ve üçünde de pozitifti birinde zaten kızım oldu diğer ikisi kürtaj![]()
daha da olmuyor
Canım benimde 5 var ve yok yani hissediyorum napalım denemeye devam etcez mecburenKızlar benim de Yok sağlık olsun kaldı Ağustos a
tatlim en azindan hamile kalabiliyomussun ben daha hic hamile kalmadim benim gibi olan bir suru var sıkma canini demek ki problem yok Rabbim zamanini bekliyoEvet ya ben ilk defa erken yaptım ama çok kötü bir durummuş şimdiye kadar üç defa gebe kaldım üçünde de adetim geçti sonra test yaptım ve üçünde de pozitifti birinde zaten kızım oldu diğer ikisi kürtaj![]()
daha da olmuyor
Senin bat ne zaman canım ya kızlar üzülmeyelim elbet olacak bir gün Allah’ın izniyle bakalım ne zaman Siz hormon testi yaptırdınız mı hani neden olmadığıyla alakalı doktora gittiniz mi benim fsh hormonu yüksekti iki ay önce geçen ay düştü acaba o mu engel oldu diye düşünmüyor değilimBende kan verecem galiba bugun ama kendimi hamime histemiyorum
Daha dogrusu bati bekliyim
Haklısınız tabi çok şükür Rabbim hiç olmayıp çoook isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin amiinnnnOlur elbet zamanı vardır. Ölümün değişmeyen bir saati olduğu gibi doğumunda vardır. En azından siz hamile kalabiliyorsunuz. Bir kızınızda varmış. Daha ben hiç hamile kalamadım. Senelerdir bekleyen insanlar var.
Evet canım hayırlısı insan ister istemez üzülüyor ama çok takmıyorum nasip tabi kitatlim en azindan hamile kalabiliyomussun ben daha hic hamile kalmadim benim gibi olan bir suru var sıkma canini demek ki problem yok Rabbim zamanini bekliyo
Gördüm cnm bence.. Testlerin en koyu oldugu gun gece sancı da oldu.. Tabi oyle sımsıayah olacak kadar kpyulasmadı..Yumurtlama gordunmu cnm peki
Sırf negatifi görüp moralımı bozmamak için test yapmıyorumm. Adet gecmeden yapmadım hiç.Benımde olmadı adet olcagmı hıssedıyorumBende bata 1 kala test yaptım negatif![]()
Ben hangi akla hizmetse 5 kala yaptım az önce negatifSırf negatifi görüp moralımı bozmamak için test yapmıyorumm. Adet gecmeden yapmadım hiç.Benımde olmadı adet olcagmı hıssedıyorum
daha cok yeni sakin olmadi diye strese girme ben bi sene cok rahattim bi seneden sonra olmayinca strese girdim adet biter bitmez gun sayiyodum vakti gelmemis demek ki gelene kadar durmak yokİnsam hemen isteyınce olucak sanıyor ama Allah bu konuda varlığını hissetmemizi istiyor. Onun elinde hersey ol derse olur.
Benım dha 4.ayım ümitsizliğe kapılmak ıstemıyorum :)
2 gün kaldı benım de az önce test yaptım. Negatif önceki testte gördüğüm gölge de yok.. Bugun ruyamda gördüm damlatır damlstmaz once t sonra c cızgısi koyulasmaya baslıyordu bi heycanla kalktım test yaptım ben deBende bata 1 kala test yaptım negatif![]()
Bir sonraki aya canım benim de olmadı artık Ağustos da hepimiz birlikte kalırız inşallahBende bata 1 kala test yaptım negatif![]()
Üzülmeyin kızlar napalimuzulme cnm baska sefere artik bende de yok bu ay malesef![]()