Hijyen sağlar tabiiki etkili olur.Sebamedi eczanelerde de bulursun,büyük marketlerde daha ucuzdur.Kullandıktan sonra iyice kurula,kendini çok iyi hissedeceksin.
ysbu naptın cnm nasıl gıdıyo tedavı
canım işte 7 tane dondurulmuş embriyom var ama transfer yapılmadı malesef bendedki o kaıntıdan dolayı...şuanda antibiyortik kullanıyorum...amam geçmedi.. : ((
kafam çok karışık halen bu akıntılar geçmedi...ne zman geçecek??geçse tekrarlama durumu varmı??döllenen embriyolarım çözüldüklerinde hangileri sağlıklı ve kaliteli olacak???yaa kafamda bir sürü soru işaretleri var....:bbo:
cnm kafanı takma bence temız tuttuktan sonra inş bıdaha olmaz dollenen embrıolarında emınım saglıklı bısekılde senı beklıyo bebıslerını dusun az bı zaman sonra ıcınde olacaklar ınsallah daha sonra inş kucagında olacaklar kafanı hıc bıseye takma sedece bebısıne kavusacagın anı dusun akıntı zararlı olsaydı dr derdı ama muhtemelen uustmussundurŞeniz
valla ben hala dınlenmedeyım en son olara duzuklerın sebebını arastırdı bıse cıkmadı genetık( kromozanlar) baktı normal rahım fılmı temız suan masallah hıc bısey yok dr kafandan at sen normal hamıs kalırsın dıyo ama atmak kolay degıl olmuyo atamıyom ıste bıraz daha dınleneyım baslarım gene sende donmus yumıslere guven allahın ıznıyle bısey olmaz inş
canım kesin ameliyat dememiş bence ameliyata gerek kalmayacak boşuna üzmüş olacaksın kendini bellimi olur belki transferimiz birlikte yapılır bende haziranda geliyorum adanaya hayırlısı canımkızlar merhaba evet dün kontrole gittim... doktorum rahim temiz görünüyor...rahatlamış görünüyor...sanırım o akıntı yumurtaları olgunlaştırmak ve çatlatmak için kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor....bazı hastalarımızda bu olur..rahim bu ilaçlara reaksiyon gösterebilir...artı kistimde vardı zaten oda salgılamış olabilir büyük ihtimalle...şuanda yapacağımız şey bir dahaki adetine kadar hiç bir ilaç kullanmadan bekleyelim bakalım akıntına nasıl???ondan sonra lucrine başlayacağız adetinle birlikte ve yine doğum kontrol hapı...ondan sonraki adetinde yine bir kontrol ederiz uygunsa transferi yaparaız dedi...eğer yine tekrarlarsa ve rahimi uygun görmezsek ameliyat olabilirsin ama bu çok küçük bir ihtimal...yani kızlar anlayacağınız moralim bozuldu...2 ay ertelenmesine değilde en çok ameliyat olayına canım sıkıldı...küçük bir ihtimal dedi ama yinede var öyle bir seçenek...ve ben daha önce 2 kere ameliyat oldum zaten bir dahakini nasıl kaldırırım bilmiyorum....:sm_confused: :çok üzgünüm:
canım kesin ameliyat dememiş bence ameliyata gerek kalmayacak boşuna üzmüş olacaksın kendini bellimi olur belki transferimiz birlikte yapılır bende haziranda geliyorum adanaya hayırlısı canım
kızlar merhaba evet dün kontrole gittim... doktorum rahim temiz görünüyor...rahatlamış görünüyor...sanırım o akıntı yumurtaları olgunlaştırmak ve çatlatmak için kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor....bazı hastalarımızda bu olur..rahim bu ilaçlara reaksiyon gösterebilir...artı kistimde vardı zaten oda salgılamış olabilir büyük ihtimalle...şuanda yapacağımız şey bir dahaki adetine kadar hiç bir ilaç kullanmadan bekleyelim bakalım akıntına nasıl???ondan sonra lucrine başlayacağız adetinle birlikte ve yine doğum kontrol hapı...ondan sonraki adetinde yine bir kontrol ederiz uygunsa transferi yaparaız dedi...eğer yine tekrarlarsa ve rahimi uygun görmezsek ameliyat olabilirsin ama bu çok küçük bir ihtimal...yani kızlar anlayacağınız moralim bozuldu...2 ay ertelenmesine değilde en çok ameliyat olayına canım sıkıldı...küçük bir ihtimal dedi ama yinede var öyle bir seçenek...ve ben daha önce 2 kere ameliyat oldum zaten bir dahakini nasıl kaldırırım bilmiyorum....:sm_confused: :çok üzgünüm:
Merhaba canııııım
Ulaşamadım sana birde burdan deneyeyim :) öncelikle rahminin normale dönmüş olması çok sevindirici bir haber :sm_cool:her işde bir hayır vardır diye düşünmek gerekiyor bebekler bizim belirlediğimiz tarihde olmuyor Rabbim insanın anne rahmine düşeceği günüde kendi belirliyor değilmi?a.s
Ameliyat olma ihtimalin çok düşük demiş doktorun daha şimdiden bunun işin endişelenme canım yaa ben senin için artık herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum sende pozitif düşün olurmu?öpüyorum canım arkadaşım:1hug:
kızlar merhaba....ben en son 5 mayısta adet olmuştum...bu ayda hala olmadım...normalde bugun 32. gün...ben normalde en geç 29. 30 unda olurum ama hala olmadım...sizce neden böyle gecikti bu???ümitlenmekte istemiyorum....hem zaten olacakmışım gibi adet sancımda var...birde 5 mayısta olduğumda 23. günündü.o ay erken olmuştum...o ay erken oldum diye...bu ay geçikmiş olabilir mi??? ne olur yarumlarınıza ihtiyacım var....:sm_confused: bu ayda sabırsızlıkla bekliyordum adet olmayı...bu ay dondurulmuşlarım için lucrine başlayacaktım...