12 tane yumurtam toplandı ama :((((

ben neopenetan diye vajinal fitil kullandım
benimki kanallardan ve ofis olduğum için rahimden geliyor dedi
ama muayene de bebek için rahim içi uygun dedi dr
3 tane kullandım baya kesti sadece az leke oluyor

benim durum da senin gibi olacak yani kontrol altında tutup karar verecekler
bak ne güzel yumurta sayın iyi
inşallah sen rahat ol da her şey yolunda gidecek inşallah

ben neopenetan diye vajinal fitil kullandım
benimki kanallardan ve ofis olduğum için rahimden geliyor dedi
ama muayene de bebek için rahim içi uygun dedi dr
3 tane kullandım baya kesti sadece az leke oluyor

bana sadece doktorum 2 tane antibiyotik verdi...acaba bu fitilden bahsetsemmi???benimde rahimden geliyor işte...ofis ne canım....

valla dr un çok iyiymiş canım.yine de transferini yapıyorum dese belki de bebişlerin tutunamazdı.boşuna umutlanırdın.moral topla gez toz tedavini ol.bebişlere hazırlık yap.İnşallah kısa zamanda iyileşirsin de kavuşursun. geçmiş olsuuunn...

canım benim bence sakın üzülme herşeyde bir hayır vardır..benim de yumoşlarım toplanıp beklemeye alınmıştı e2 tahlillerim yüksek çıkınca iki ay bekledikten sonra transferim gerçekleşti şükürler olsun...bence bundada bir hayır vardır deyip doğru zamanı beklemelisin...inşallah herşey gönlünce olun canım benim...

2 paket gonophene kullandm bu hafta.12mm olmuş.bebişim olur dimi ya...doktr hiç ümit vermedi bu aya.acaba bundan sonra hangi tedaviyi uygular bana.benim durumumda olan varsa beni aydınlatsın.lütfeeeennnnnnnn

kızlar allah hepinizden razı olsun...gerçekten bu süreçte sizlerle birlikte olmak...sizin desteğinizi hissetmek benim üzüntümü azaltıyor...bana umut oluyorsunuz....hepinizi kocman öpüyorum.... Şeniz

kızlar şimdi bu akıntıya odaklanmış durumdayım ve günlük pedler işe yaramıyor artık günde 2 defa orkid değiştiriyorum bazen pembemsi geliyor bazende sarımsı ne olacak bu ben nasıl kurtulacam bundan yaaa.... :1no2:

canım benım gec olsunda güç olmasın inşaallahh her işte vardır bi hayır inşaallahh hayırlısı olur

Cok cok gecmiş olsun kendini üzme canım, herseyde bir hayır vardır transfer yapılıp bu durumda tutmamasından daha iyi beklemek uygun zamanda transferin yapılır ve İnsallah tutar bebişlerin canım

gönlünü ferah tut, hiç kafana takma üzülme, Allah hayırlısını versin, döllenmede olur Allah'ın izniyle 12 yumurtan toplanmış olur sen rahat ol, hayırlı zamanı vardır onun ama sakın kafana takma inan o zaman herşey daha rahat olur:)

kızlar akıntım hala geçmedi...biraz azaldı gibi ama bu seferde pembemsi kırmıyaza dönük renkte geliyor... ve ara ara kasıklarım çok ağrıyor...ya moralim çok bozuluyor....:1no2:

kızlar akıntım hala geçmedi...biraz azaldı gibi ama bu seferde pembemsi kırmıyaza dönük renkte geliyor... ve ara ara kasıklarım çok ağrıyor...ya moralim çok bozuluyor....:1no2:

belki pembemsiye dönüşüp sonrada yok olacaktır kasık ağrıların normal yumurta toplama işleminden kaynaklanıyor acele etme zaten embriyolar dondurulmuş senin bir sonraki adetini bekleyecektir doktorun bu sürede sende düzelmiş olursun

inşallah canım inşallah dediğin gibi olur...... :bbo:

selam

şimdi yeşbü öyle yada böyle bir şekilde rahimde bir enfoksiyon oluşmuş.biraz da fazla tahriş söz konusu.
Şimdi bende tüpte iki transferimdede transferimden sonra yanmalarım oldu.İkinci denememde eşimde bende antibi. aldık ikincisinde az yanma oldu ama .

Şimdi ilaçlarını düzenli al ve mümkünse dr vajinal jel iste.bilğin olsun anlamında söylüyorum.

Günlük kadın pedi de bu durumu yaratıyormuş.Yani bir nemlilik oluşuyor aşagıda 3 saat içersinde sık değiştirilmezse bakteri üretimi yapıyormuş .Önerilen genelde kulanılmaması ama kullanılıyorsa bile sık değişim 2 saat aralıklı iç çamaşırıda öyle.( BİZİM DURUMUMUZDA OLAN KİŞİLER YUMURTALAR BÜYÜNCE SALGILAR ARTIYOR MALUM)

Mümkünse dr gittiğinde vajinal kontrol yaptır rahimme giden aralıkta enine yada boyuna bir genişlik yada kısalık varmı .

Malum dr gittiğimiz için aşagısını sık temizliyoruz (ağda ,tıraş, krem gibi) bunuda bir düzenen alınmalı .Sabun ( ph durumdan ,içersinde krem falan) bakteri üretimini fazlalaştırılıyor mümkünse aşagı sadece su kulanılması ,kulanılması durumdada hemen sabunun yıkanması .
Benim bilğim bu konuda bu kadar.

ŞİMDİ SENİN BEKLEME ZAMANIN ÖNEMLİ OLAN İYİLEŞMEM DR İYİYMİŞ BAK , RİSKİ GÖRMÜŞ VE TRANSFER YAPMAMIŞ.BUNDA DA BİR HAYIR VARDIR.DİNLENMİŞ SAĞLIKLI BİR RAHİM İYİ SONUÇLAR YARATIR.
GEÇMİŞ OLSUN.

canım benim yaaa çok teşekkür ederim yazdıkların için....uygulamaya çalıcağım...ya enfeksiyondur demi bu??? : (( enfeksiyondna bu kadar akıntımı gelir yaaaa????

Konuyla ilgili benim de bir önerim var.Tuvalet sonrası temizlik için Sebamed'in özel bir jeli var (sebamed-feminine intimate wash) ph dengeli bir ürün.Sorun olduğu için değil, temizlik için yıllardır kullanırım.Anneme de önermiştim kaşıntı,mantar tarzı bir şey oluşmuştu,düzenli kullanımla geçti onun da.Menapoz için ayrı normal kullanım için ayrı iki ürünü var.Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

canım benim yaaa çok teşekkür ederim yazdıkların için....uygulamaya çalıcağım...ya enfeksiyondur demi bu??? : (( enfeksiyondna bu kadar akıntımı gelir yaaaa????

evet senin belirtilerin enfeksiyon bir şekilde olmuş bu arada mümkün olduğu kadar fazla su iç.
akıntı enfeksiyonun ve mantarın bir belirtisi curly nin yazdığı gibi münkün o ürünü kulan
bende yıldar bu ürünü kulanıyorum.yumurtalar uyarıldığı için normal ürettiğin yumurtata nfazla oluyor ve yumurta akına benzeyen yumurtlama akıntıları oluşuyor.
eğer normalden fazla ise temizlik ve hijyen burada çok önemli aşağısı fazlasıyla nemli oluyor.En azından benim böyle.
bu arada idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığına baktır, tebbiri ne kadar erken alırsan o derece rahat olursun.Çok hassas bir bünyen var dikkatıli ol.sengözlerimebaksanab

ya benim önceden normalde bu akıntılarım oluyordu yani olması gerektiği kadar yumurtlama dönemlerinde mesela...ama bu ay çok kötü oldu hemde su gibi ve rengi çok farklı...aynı balı suyla karıştırmışsın gibi...gözünüzün önüne getirin rengi anlarsınız....
bugün alayım o sebamedten eczanelerde mi bulunur o??

canım ya çok saol..bunu ben daha öncede duymuştum...yalnız benim akıntım içten yani rahimden geliyor yinede etkili olurmu...yani sadece vajinayı yıkamak etkili olurmu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…