12 tane yumurtam toplandı ama :((((

tedaviler ve mevsim değişiklikleri yapıyor canım hemen sevinme sonra çok üzülebilirsin benimde bazen 35. 36. gün geldiği hatta 40 günü bulduğu oldu özellikle aşılamalardan sonraki ay.

evet canım bende öyle düşünmüştüm ama benim hiç bu kadar gecikmem olmamıştı o şaşırttı sadece beni...ama dediğin gibidir...birde streste var işin ucunda....bende adet olsam ilçlarıma başlasam biran önce diyorum.....

kızlar merhaba....ben en son 5 mayısta adet olmuştum...bu ayda hala olmadım...normalde bugun 32. gün...ben normalde en geç 29. 30 unda olurum ama hala olmadım...sizce neden böyle gecikti bu???ümitlenmekte istemiyorum....hem zaten olacakmışım gibi adet sancımda var...birde 5 mayısta olduğumda 23. günündü.o ay erken olmuştum...o ay erken oldum diye...bu ay geçikmiş olabilir mi??? ne olur yarumlarınıza ihtiyacım var....:sm_confused: bu ayda sabırsızlıkla bekliyordum adet olmayı...bu ay dondurulmuşlarım için lucrine başlayacaktım...

canım çok ümitlenme ama bir kan testide yaptır ben geçen ay adetim gecikti normal gecikme sandım sonra hafif kanamalar oldu adetim başladı sökülemiyor dedim meğerse düşük yapıyormuşum bilemedim öğrendiğimde de kanamayı durduramadık ne olur ne olmaz bekleyip gerileceğine test yaptırmak psikolojik yıpranmayı azaltıyor

canım çok ümitlenme ama bir kan testide yaptır ben geçen ay adetim gecikti normal gecikme sandım sonra hafif kanamalar oldu adetim başladı sökülemiyor dedim meğerse düşük yapıyormuşum bilemedim öğrendiğimde de kanamayı durduramadık ne olur ne olmaz bekleyip gerileceğine test yaptırmak psikolojik yıpranmayı azaltıyor

evet canım haklısın ama şuan çalışıyoum kan testi yaptıramam ki....:sm_confused:

X