12 tane yumurtam toplandı ama :((((

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
43
kızlar evet 12 tane yumurtam toplandı ama malesef şuan transfer yapılmayacak...:çok üzgünüm::çok üzgünüm: bende bir akıntı vardı son birkaç gündür iyice çoğaldı ve normal bir akıntı değil.... doktorumda yumurtalArı toplarken bunu daha net görmüş büyük ihtimalle geçirdiğin ameliyat sonrası oluşmuş bu dedi...ve transferi şuanda yapmayacağım.önce orayı kurutacağız ve sonra uygun zamanda transferi yapacağız... şuanda yumurtaları döllendirip donduracağız...transferi sonraya bırakıyorum...çünkü bu sıvı embriyonun tutunmasını engeller ve şansımızı azaltır...onun için riske atamam...

şuandaki tek umudum ve tek dileğim yumurtalarım çoğunun kaliteli bir şekilde döllenmesi...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım kendini fazla üzme olurmu
bu ihtimal zaten vardı biliyordum
tedavini olduktan sonra bebişlerine kavuşman daha iyi olmuş bence

hem dondurulmuş emriyoyla hamile kalma şansın cokmuş yani benim doktor öyle demişti

merhaba

herşeyden önce geçmiş olsun.
Bu rıskler herzaman hepimiz için var.
Herşeyde bir hayır vardır güzelim hep hayırlısı ne ise o demiyor muyuz ?
Şimdi kendini yavaş yavaş yeniden hazırla önce tedavini ol, rahim dinlensin

Dinlenmiş bir rahimle yapmam galiba daha hayırlı ,çünkü çok hassasın çabuk hırpalanıyor rahim.Böylece tutunması daha yüksek .
Herşey gönlünce olsun , hepimiz için ne zaman hayırlı ise o zaman gerçekleşsin.

bilmiyorum canım çok üzüldüm...tabiki hayırlısı buymuş diyorum ama yinede endişeleniyor ve çok üzülüyorum...

bilmiyorum canım çok üzüldüm...tabiki hayırlısı buymuş diyorum ama yinede endişeleniyor ve çok üzülüyorum...

üzme kendini güzel arkadaşım yine doktorun tok gözlü biriymiş ya bu halde trasnferini yapsaydı daha fazla üzülmezmiydin

her şeyin hayırlısı sen şimdi morelini iyi tut tedavini aksatma allah emeklerini boş cıkarmaz hayırlısı ile buradan güzel haberlerini alacaz inşallah

arkadaşım hayırlı olsun ben sana demiştim dr eğer bir terslik görürse yapmaz işlemi dondurur diye her şeyde bir hayır vardır ALLAH KORUSUN şimdi yapıp tutmasaydı daha çok üzülcektin keşke önce tedavi olsaydım diyecektin bence böyle daha mantıklı hem maşallah yumurtalarında gayet güzel oluşmuş şimdi sabredip tedavini ol ve vakti gelincede kavuşacaksın inşallah bebeklerine üzme sakın kendini

Canımhem geçmiş olsun hem hayırlı olsun, tedaviden sonra daha iyi neticeler alırsın inşallah, bak bir sürü yumurtan var, hepside en güzel emriyolar olur inşallah, inşallah hayırlısı ile bende de 12 yumurta toplanır, bir sürü en iyi kalite emriyolarım olur, Kurban olduğum Allahım bu cuma günü buradan birbirine dua edenlerin ellerini , gönüllerini boş çevirmez inşallah AMİNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:

canım bende zaten ona şükrediyorum.....

kızlar hepinize tekrar tekrar teşekkürler... şimdi merkezden aradılar 12 tane yumurtamın 11 tanesi olgunlaşmış ve 7 tanesini döllenmiş...dondurduk haberiniz olsun dediler...

yeşbücüm sakın üzülme bendede transferden sonra bı sıvı gelmeye başladı daha önce yoktu yumurtalar toplanıkenmi bişey oldu bilmiyorum ve sonuç negatif oldu böylesi daha iyi

canım hiç moralini bozma bak ne güzel 12 yumişinden 7 taneside döllenmiş.. belkide böylesi daha hayırlıdır.. şu anda yumişlerin emin ellerde sen önce bir iyileşde inşallah onlar sana sımsıkı tutunurlar güzelim..

saol canım benim tabiki hayırlısı buymuş..ben hep öyle dua ettim...

dualarım şimdi döllelen yumurtaların kaliteli olmaları....

selam yeşbu bendede ona benzer bir durum oldu benimde yumurtaları topladılar ameliyatan sonra doktorum yumurtaları dondurucaz dedi ilaçlar rahimin incelmesine sebep olmuş önce rahimi eski haline getirip sonra trasnfer yapacağız dedi benden 23 yumurta topladılar 9 tanesi iyi kalitede oldu ve donduruldu 1 nisanda toplanmıştı şimdi birkaçkez muayeneye çağırdı trasnfer gününü bekliyorum bende hayırlısı böyleymiş demekki

sanada çok geçmiş olsun canım...evet demekki hayırlısı buymuş...

CANIM ÜZÜLME YA TRANSFERDEN SONRA OLUMSUZ OLSAYDI..... eminim vardır bunda da bir hayır

Canım bence birde işin iyi tarafından bakmalısın.Dr un bunu farketmiş ve transferi ertelemiş.ya ertelemeyip yapsa kötü sonucu alsaydın.İnşallah kısa zamanda tedavin biter ve güzel sonuçlarla dönersin.

kızlar hepinize tekrar tekrar teşekkürler... şimdi merkezden aradılar 12 tane yumurtamın 11 tanesi olgunlaşmış ve 7 tanesini döllenmiş...dondurduk haberiniz olsun dediler...

canım gözün aydın ne güzel 7 tane embriyon var şimdi kafanı olumsuz düşüncelerden arındır ve tedavini ol bebekler için rahmi tedaviyle hazırlaki iyice ve rahatca tutunsunlar

canım ya üzülecek bir şey yok

bak ne güzel 12 yumurta olmuş

inşallah kaliteleri de güzel olacak

hem rahim içi ortam iyi olacak ve tutma şansın artacak

yapılan tedavi de içine sinecek o zaman

olsun geç olsun birazcık daha sabır canım

inşallah Rabbim yüzümüzü güldürecek, sağlıklı bebişlerimize kavuşacağız

canım benim çok saol ya..inşallah... 7 tanesi döllenmiş biliyormusun??? bu biraz beni sevindirdi... canım sen o akıntı için ne kullanıyorum demiştim... bu arada bendeki o akıntı rahim içinden geliyormuş.... rahimdeymiş yani sıvı... ya benim anlamadığım nerden gelmiş bu sıvı hayret bireşy yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…