kızlar evet 12 tane yumurtam toplandı ama malesef şuan transfer yapılmayacak...:çok üzgünüm::çok üzgünüm: bende bir akıntı vardı son birkaç gündür iyice çoğaldı ve normal bir akıntı değil.... doktorumda yumurtalArı toplarken bunu daha net görmüş büyük ihtimalle geçirdiğin ameliyat sonrası oluşmuş bu dedi...ve transferi şuanda yapmayacağım.önce orayı kurutacağız ve sonra uygun zamanda transferi yapacağız... şuanda yumurtaları döllendirip donduracağız...transferi sonraya bırakıyorum...çünkü bu sıvı embriyonun tutunmasını engeller ve şansımızı azaltır...onun için riske atamam...
şuandaki tek umudum ve tek dileğim yumurtalarım çoğunun kaliteli bir şekilde döllenmesi...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım kendini fazla üzme olurmu
bu ihtimal zaten vardı biliyordum
tedavini olduktan sonra bebişlerine kavuşman daha iyi olmuş bence
hem dondurulmuş emriyoyla hamile kalma şansın cokmuş yani benim doktor öyle demişti
bilmiyorum canım çok üzüldüm...tabiki hayırlısı buymuş diyorum ama yinede endişeleniyor ve çok üzülüyorum...
üzme kendini güzel arkadaşım yine doktorun tok gözlü biriymiş ya bu halde trasnferini yapsaydı daha fazla üzülmezmiydin
her şeyin hayırlısı sen şimdi morelini iyi tut tedavini aksatma allah emeklerini boş cıkarmaz hayırlısı ile buradan güzel haberlerini alacaz inşallah
canım hiç moralini bozma bak ne güzel 12 yumişinden 7 taneside döllenmiş.. belkide böylesi daha hayırlıdır.. şu anda yumişlerin emin ellerde sen önce bir iyileşde inşallah onlar sana sımsıkı tutunurlar güzelim..kızlar evet 12 tane yumurtam toplandı ama malesef şuan transfer yapılmayacak...:çok üzgünüm::çok üzgünüm: bende bir akıntı vardı son birkaç gündür iyice çoğaldı ve normal bir akıntı değil.... doktorumda yumurtalArı toplarken bunu daha net görmüş büyük ihtimalle geçirdiğin ameliyat sonrası oluşmuş bu dedi...ve transferi şuanda yapmayacağım.önce orayı kurutacağız ve sonra uygun zamanda transferi yapacağız... şuanda yumurtaları döllendirip donduracağız...transferi sonraya bırakıyorum...çünkü bu sıvı embriyonun tutunmasını engeller ve şansımızı azaltır...onun için riske atamam...
şuandaki tek umudum ve tek dileğim yumurtalarım çoğunun kaliteli bir şekilde döllenmesi...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Yeşbücüm geçmiş olsun, hiiç canını sıkma, akıntın nedeniyle negatif sonuç çok daha kötü olurdu. Emekleriniz boşa gitmez inşallah. Benim de geçen ay aşılamam olacaktı kist oluşmuş diye ertelenmişti, doğum kontrol hapı kullancam diye de üzülmüştüm ama geç olsun da güç olmasın dedim sonra. Herşeyde bir hayır var gerçekten canını sıkma. Örneğin az önce dr!un yanında kulak misafiri oldum bir bayan vardı, bayağı bir ilaç kullanmışlar ama yumurtalarda hiçbir gelişme olmamış. Başkasına satacaktı kalanları. Çok üzücü durumlar var. Bir an önce sonuca gitmek istediğimizden olumlu tarafını pek göremiyoruz.
Bu arada 7 döllenmiş yumurta harika bir haber. Tebrikler. Umarım kailteli embriyolar olurlar.
selam yeşbu bendede ona benzer bir durum oldu benimde yumurtaları topladılar ameliyatan sonra doktorum yumurtaları dondurucaz dedi ilaçlar rahimin incelmesine sebep olmuş önce rahimi eski haline getirip sonra trasnfer yapacağız dedi benden 23 yumurta topladılar 9 tanesi iyi kalitede oldu ve donduruldu 1 nisanda toplanmıştı şimdi birkaçkez muayeneye çağırdı trasnfer gününü bekliyorum bende hayırlısı böyleymiş demekki
kızlar evet 12 tane yumurtam toplandı ama malesef şuan transfer yapılmayacak...:çok üzgünüm::çok üzgünüm: bende bir akıntı vardı son birkaç gündür iyice çoğaldı ve normal bir akıntı değil.... doktorumda yumurtalArı toplarken bunu daha net görmüş büyük ihtimalle geçirdiğin ameliyat sonrası oluşmuş bu dedi...ve transferi şuanda yapmayacağım.önce orayı kurutacağız ve sonra uygun zamanda transferi yapacağız... şuanda yumurtaları döllendirip donduracağız...transferi sonraya bırakıyorum...çünkü bu sıvı embriyonun tutunmasını engeller ve şansımızı azaltır...onun için riske atamam...
kızlar hepinize tekrar tekrar teşekkürler... şimdi merkezden aradılar 12 tane yumurtamın 11 tanesi olgunlaşmış ve 7 tanesini döllenmiş...dondurduk haberiniz olsun dediler...
canım ya üzülecek bir şey yok
bak ne güzel 12 yumurta olmuş
inşallah kaliteleri de güzel olacak
hem rahim içi ortam iyi olacak ve tutma şansın artacak
yapılan tedavi de içine sinecek o zaman
olsun geç olsun birazcık daha sabır canım
inşallah Rabbim yüzümüzü güldürecek, sağlıklı bebişlerimize kavuşacağız