Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

12.TAKIM **95. ETAP SONUÇLARI*****
spacegirl: (63.0) / 63.0/ 0 / 0%)
Fiyuce: (59.6) /60/ -0.4/-0.67%)
baby_nurse: (65.8) / 65.3/0.5 /0.76%)
Gkcn:KK43:56) / 55,8/ 0.2/ 0.36%)
Molihua:KK43:62) / 59/ 3/ 4.84%)
sbnmcsm:KK43:69 ) /69/0 / 0%)
cimcime81 :KK43:99.6) /99.6 / 0/ 0%)
_demet_ : (73,5) / 71,5/ 2/ 2.72%)
pengicuu: (63,5) / 63,5 /0 / 0%)
obur : (78) /76 /2 / 2.56%) (YENİ ÜYE)
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (690) / 682.7/7.3 / 1.06%)

12.TAKIM **95. ETAP SONUÇLARI*****
spacegirl: (63.0) / 63.0/ 0 / 0&#37:KK66:
Fiyuce: (59.6) /60/ -0.4/-0.67%)
baby_nurse: (65.8) / 65.3/0.5 /0.76%)
Gkcn:KK43:56) / 55,8/ 0.2/ 0.36%)
Molihua:KK43:62) / 59/ 3/ 4.84%)
sbnmcsm:KK43:69 ) /69/0 / 0%)
cimcime81 :KK43:99.6) /99.6 / 0/ 0%)
_demet_ : (73,5) / 71,5/ 2/ 2.72%)
pengicuu: (63,5) / 63,5 /0 / 0%)
obur : (78) /76 /2 / 2.56%) (YENı ÜYE)
12.TAKIM TOPLAM KıLO: (690) / 682.7/7.3 / 1.06%)

çıtırlar bakabilir misiniz bildirim dogru mu??
3kişiyi sabit gecmek zorunda kaldım bildirimler bitti bekletmeyim genel bildirimi yapacak arkdsı dedim:KK43:

Bildiriminiz doğru kızlar. ıyi haftasonları ve iyi bir derece diliyorum:)))

kızlarrr yanlıs görmediysem...
BİREYSEL BİRİNCİSİ : molihua
BİREYSEL ÜÇÜNCÜSÜ: _demet_
TAKIMLARDA DA 1.YİZ....:hooray::hooray:

şükür girebildim yaa. fiyucem sana nasıl teşekkür etsem azdır. sabahtan beri net geldi gitti.dünkü yağmurdan mıdır, olacağımı vardır. canım kusura bakma sana bırakmış oldum.. yine gidebilirim. gerçekten birinci mi olduk ya. ciddi misiniz? liste filan bakamadım.

kızlar nolur kusura bakmayın.ablamın oğlu rahatsızlandı onun peşinde koştuk..okulda kötü olmuş...bildirim yapamadım ....özürrrrsenağlama

Sorun diil ya nolcak olur arada öyle...
kızlar vlla tek kilo alan benm ve yanlış gormediysem grup 1.si de biziz bireysel birinci de bizden:):):):):)

Kızlar Fiyuce ninde heveslendirmesiyle bende geri geldim. Önümüzdeki hafta bende bildirim yapacağım ama simdiden söyleyeyeyim kilo aldım ins. sizinle birlikte vereceğim. Simdiden önümüzdreki hafta ki düsük puandan dolayı özür dilerim.

Birinci mi olmusumfisfisfis Midemi bozdum ama sonunda birincide oldummmsırnaşık şey
Ama eminimm yemeye baslayabilsemm kat kat alirim kilolarii ama yiyemiorum allahdann:eek: Insallah anaroksia olmam sonundadelikafadulden

Neyse optumm kizlarrr gunluk yazmaya caliscamm azimmmlendimmkaydirigubbakcemile3

bendiyom cnm msnim acılmıo sorun var sanırım haberin olsun...simdiden hosgeldina.s.
molihua cadıı bide ayrılmayı dusunuyo...birakırmıyız kız seni mezun etmeden cıkıs yok burdan:):):)

hem birinci hem üçüncü bizim takımdan. muhteşemsiniz hepiniz :)))..
Molihua cım öncelikle tebrikler birinciliğin için. Ardından her hafta bireyselde birinci olan paylaşım alanında (cuma yarışması paylaşım alanı) o hafta neler yapıp da birinciliği kazandığını açıklayan kısa bir mesaj yazıyor. Çok yoğun olduğunu biliyorum ama yarın veya öbürgün en geç kısacada olsa bir mesajla anlatabilirsen çok sevinirim.
Bendiyom hoş geldin. Ama bak bu sefer kesinkes kararlı, azimli ve isteklisin değil mi? Kilo almış olabilirsin ama başladıktan sonra tüm gücünle vermeye başlayacaksın. Bu sefer seni mezun edip gönderecez. O yüzden bu haftadan itibaren öncelikle beyin olarak kendini hazırla. Vaz geçmen gereken alışkanlıklarını belirle ve bunları yapmak için güç topla :)). Hadi bakalım bu sefer eminim daha fazla asılacaksın kilo vermek için.
Hepinizi tekrar tebrik ederim hem takım olarak hem de bireyselde aldığınız dereceler için.

ciddi ciddi birinci miyiz şimdi...her ne kadar faydam olmasa da çok sevindim..uzun zamandır yeşil çayımı içip sporumu yapamıyodum..neyse başladım çok şükür ikisine de...bu hafta ii kilo vermeyi bekliyorum..hadi kutlarım herkesi..

kızlar günaydın
yine nöbetten çıktım
süper valla 1.olmuşuz molihua ve demet tebrikler....birde molihua takımdan çıkmayı düşünüyorsun bir daha duymayalım bööle şeyler:eek:klava:
ben dün sabah 2 dilim ekmek
öğle 1 tabak yağsız tavuk sote
akşam 1 tabak çorba 2 tane köfte yedim
gece çok acıktım bu çok kötü oldu ama 2 dilim ekmekle biraz yoğurtlu patates kızartması yedim bu nöbetler beni alt üst ediyor ...
ben bugün ankara ya gidiyorum cuma ya döneceğim bu hafta bildirimde bulunamayacağım inşallah kilo almam
kendinize iyi bakın ....

günaydın kızlar
brinciliğinizi ve bireysel derecelerinizi kutluyorum
sağlıkla mezun olmanız dileğiyle
a.s.

slm kızlar hepinizi çok özledim herkes iyidir umarım gerçi ayrıldığım günden bu yana yazılanları hep takip ettim kızlar sonunda o tık geldi yaklaşık 1 aydır tartılmıyodum bugün reglimin son günü tartıldım tamıtamına 65 kiloyum yazın 55 kilo olan ben tam 10 kilo almışım yaklaşık 1 haftadı rbeynen kendimi hazırladım artık başlamalıyım kendimi çok saldım şuan beynen fikren fiziken her şekilde hazırım evelallah yeriniz varsa spacem fiyucem hemen başlamak istiyorum küçük kızlara çok üzüldüm 1ine allah rahmet eylesin 1 inede allah şifa versin keşke bende ankarada olsam yardımcı olabilsem kızlar bu arada temmuz ayına kadar hedefimi şimdilik 57 olarak belirliyorum 55 olabilirsm ne ala temmuz veya ağustos gibi bebek planlıyoruz:CüvCüv: 55 veya 57 le hamile kalırsam süper olacak amacımda var bu durum beni çok motive ediyor inşallah eski günlerime dönücem sizden hbr bekliyorum herkese sevgiler öpücükler a.s.:1hug:

slm kızlar...ağır grip oldum yatak döşek yatıyorum 2 gündür:KK43::KK43:

sünbül ve bendiyom kızlar sizin yerleriniz hazır zaten....haftaya ozaman ikinizi de takıma ekleyelim ne dersiniz...
yanlıs bilmiyorsam yerlerinizi ayırmıstık zaten...spacem bakar yine...
kusura bakmayın nolur ben de cidditelef oldum kilo vermek falan nerdeee...hstayım diye yedikce yiyorum ne bulsam...
baska türlü toparlanamam gibi geliyor:KK43::KK43::KK43::KK43:

Ben geldimmm, tamam space yazarim ben o yaziyii gercii ne yazcagimida bilmiyorum cunku diyet yapmadim:eek: Neysee derlerim bisilerrr:))))) henuz burda sabah ne yedigimi aksama bildirrim insallah optumm hepinizi:ecrin_bebek:

Alla alla ne kimsecikler yok:1no2:
Neyseee ne yedigimi yazam die girdimm ama evdeee sudan baska bisi yokkaydirigubbakcemile3 biri bana alisveris yapsaaa superr olurdu:eek: Neyse haftaici birgun gitcem alisverise insallah simdilik sadece su kahve ve cornfleks yiyebiliorummkaydirigubbakcemile3 Sefalet die buna derimsenağlama

Neyse optumm guzeller yrnde spora basliycam yenidenn, insallah haftaya saglikli zayiflamis olurumm:lepi:

günaydınlar...

daha kahvaltımı etmedim...ettikten sonra nihayet sporuma başlıycam plates topumla lastiklerim geldi ..o yüzden çok mutluyum...

Günaydın hanımlar;
Cuma gününden beri yazamadım.Biraz yoğun bir haftasonuydu.zaten tüm aile evde olunca bilgisayar bana kalmıyor.anlayacağınız haftasonları ben paylaşım yapamayacağım.
Bu arada tebrikler arkadaşlar bu hafta 1.olmuşuz.:hooray:Azimle hedeflerimize ulaşacağız.:lepi:.
Ben cumadan beri neler yedim.Cuma öğlen bir türlü yiyemediğim ton balığı ve salatamı yedim-akşamı 5 köfte bol salata-gece çay içtim 1elma yedim.
Cumartesi sapıttım.Kahvaltıda 2 rafadan yumurta bol salata iki dilim kızarmış tereyağlı kepek ekmeği- öğlen izmir köfte içinde 1 haşlanmış patates +salata akşamüstü kurabiye+bisküvi+kraker+çay akşam tavuksuyuna sebzeli çorba+ salata veee yetmedi gecede yarım tahinli çörekle kapanış yaptım.
Pazar günü sabah daimi kahvaltıma döndüm peynir +kızarmış kepekli ekmek+bol limomlu maydanoz ve domates+biberli salata
akşamüstü bir tost yedim.Daha sonra bazı olaylar nedeniyle iştahım kapandı ve hiçbirşey yemedim.
Bu sabahta galete +peynir + salatam ve az sütlü kahvemi içtim.
Bakalım bu hafta nasıl geçecek.Çünkü bende bahar temizliğine başlıyorum.Sabahın köründe yataklar havaya kalktı.yatak altı dolap üstü başlıyoruz.
Haydi size kolay gelsin.

X