- 29 Mayıs 2008
- 1.741
- 6
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınherkese fiyucem hepimiz perişan olduk bu bayramm valla yazınki halimi özlüyorum ne kadar istikrarlıydım tabi yazın ince kıyafetler büyük bir mecburiyet var kışın her şekilde örtülüyor aah aah çok pişmanımmm sabah 57 yi gördüm tartıda çok zor veriyorum ne yapacam bilmiyorum sizin gibi kolay verebilsem hiç takmazdım ayyy daraldım yine zırlayacamsenağlama şimdi allah başka dert vermesin
herkese ii günlera.s.
Canlarım şimi sizlere çok güzel bir haberim var.
Sonucu dün öğrendim.
Beklediğinizi haberi sizlere bildirmek istiyorum ve sonunda hamileyim.
Tabi bu arada çok yorgun oluyorum bilgisayar başında olamıyorum onun için liderlik görevimi bir süreliğine yapamayacağım.
Bundan dolayı ya space ya da kabul ederse eğer fiyuce ye bu görevi vermek istiyorum.
Görüşmek dileğiyle hepinizi çok seviyorum...
merhaba kızlar kardeş takım olmuşuz bende çiçeğimi alıp tanışmaya geldim a.s.
bu arada CHE nin hamile olduğunu öğrenmiş oldum Che cim umarım bebeğini sağlıkla alırsın kucakına.kolay bi hamilelik geçirmeni diliyorum. a.s.
ay çok sevindim checim hayırlı olsunn kendine çok dikkat et:CüvCüv: ama arada bize uğra hbr ver merak ederiz buarada regli olacam cnm habire tatlı istiyor gidişatım çok kötü kızlar kendimede sizede çok mahcubum şu regliyi atlatayım inşallah toplıcam kendimi herkese iii gecelera.s.