Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Abowww kız baya baya yakınız kaçmam lazıımm :skandal:

Bugün işe başlayacağım. İlk oğlumdan sonra 6.5 aylıkken 82 kiloyla işe dönmüştüm. Bunda 4.5 aylık yine 82 kiloyum şükür 😍😍😍

Hayırlı bir başlangıç olsun inşallah uzun aradan sonra başlayınca yeni başlıyormuş gibi heyecanlı oluyor insan 😍

Günaydın kızlar:KK36:
Cuma bildirimleri yaparken altlarına 1 Mart hedeflerimizi de yazalım. Böyle toplaması zor olacak 🤗

Sanırım benim hedefim listeye dönebilmek olacak:olamaz:

Tunaydin kizlar
Kahvalti yaptik evi topla makineye camasir at kuruyanlari katla yerlestir ev hanimligi zor isi bitmez bide okul tatil olunca hic bitmiyor sanki olsun bugunumuzede sukur
Malum beni taniyanlar bilir aylardir gerceklesemeyen bir tasinma isim var ara ara oraya gidiyorum evde usta var birzdan yine gidip bakicam nasil olmus diye
Hadi görüşürüz 👋👋

Slm kizlarr, ortadan kayboldum.yine :) tr den annemler geldi abime geldim onlari almaya , pazardan beri burdayim , dikkat etmeye calisiyorum cok sükür hedefim olan sekeri yememeye devam ediyorum buda kendime olan inancimi arttiyor cok sükür , evime dönünce hamur isinide ekliycem hededime ins , burda cok mümkün olmuyor . Siz nasilsiniz , kabul ederseniz annemleri gönderince listeyede girnek istiyorum 🤗

Cuma ve Hafta sonu toplam 3 kase cıs yedim pazartesiye muhteşem bir artıyla başladım..
Dün de idare eder şekildeydi..
Bugün kahvaltıya 2 kivi 2 ceviz yedim
Ara da da sütlü Türk kahvesi içtim . Cuma’ya kadar eksiye geçeceğim inşallah

Daha senin pazartesiye eksiyle başladığına hiç şahit olmadım:KK70: ama cumaları hep eksi geliyorsun:KK36:

Slm kizlarr, ortadan kayboldum.yine :) tr den annemler geldi abime geldim onlari almaya , pazardan beri burdayim , dikkat etmeye calisiyorum cok sükür hedefim olan sekeri yememeye devam ediyorum buda kendime olan inancimi arttiyor cok sükür , evime dönünce hamur isinide ekliycem hededime ins , burda cok mümkün olmuyor . Siz nasilsiniz , kabul ederseniz annemleri gönderince listeyede girnek istiyorum 🤗

Biz buradayız canım bekliyoruz seni de ama çok erteledin annenleri gönderince erteleme artık yaza az kaldı :KK8:

Daha senin pazartesiye eksiyle başladığına hiç şahit olmadım:KK70: ama cumaları hep eksi geliyorsun:KK36:

Biz buradayız canım bekliyoruz seni de ama çok erteledin annenleri gönderince erteleme artık yaza az kaldı :KK8:
Evet canım ya kaçamak yapıyorum ya da bakliyat brokoli çiğ köfteleri hafta sonu yiyorum çünkü benden en az 5 gün gitmiyor ödemi :KK51:

Bilemiyorum alsam mı acaba :KK70:

X