• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Moral oldun teşekkür ederim 😊 Kendin nasıl diyet yaptın yani tatlıyı tamamen kestin mi?Ya da ekmeği? Ben bir kaç gün kesmiştim kilomda farketmişti ama o sıralar oğlum memede kavga edince annem yemeği azalttığın için sütün azalmış olabilir dedi vicdan yaptım 😔 Her gün yarim saat yürüyeyim diyorum sonra bir saate çıkarırım. Bir yerde okudum yürürsen laktik asit salgılanır sütle bebeğe geçer diye elim kolum bağlandı😞 Diyetisyen yürüyüşü önerdi mi size yani haftada kaç gün önerdi önerdiyse ?
Bu arada 10 kilo fazlam var 🙈
Bebeklerde ara ara meme reddi olabiliyor. Bende bir ara sütüm azaldı diye takıntı yapmıştım ama takıntı yapmamın bana bir faydası olmadı. Aksine ben olumlu düşündüm. Bol su içtim. O yüzden merak etme. Beyne sütüm var dersen beyin onu öyle kodlar ve sütün olur. Bu laktik asit meselesi de spor sonrası vücudunda laktik asit birikiyor. Yani yorgunluğa sebep olacak madde. Spor sonrası yarım saat bebişi emzirmeyeceksin. Sonra sıkıntı yok. Ama ben onu da önemsemiyorum. Bir ara full spor yapıyordum ve hemen sonrasında emzirdiğim çok oldu. Benim felsefem güzel düşün güzel olsun. 🤣🤣🤣
Evet şu an tatlıyı ekmeği pirinci makarnayı kestim. Ama 1 aydır hastayım kilo vermem çok yavaşladı.

Bildiğiniz konu canım. Cuma olanlar. Ben her şeyi çok takarım kafama. 🙈

Gün içinde yapayım inşallah canım. Şimdi biraz işlerim var 😘
Valla bende eskiden öyleydim. Her şeyi çok takardım. Karşı tarafsa hayatına devam ederdi ama olan bana oluyordu. Bende o zamandan beri umursamıyorum hiç bir şeyi. Boşveeerr olan verdiğin kilolarına oldu. Güzel mi oldu?

Ay kızlar benim hiç gelmeye yüzüm yok :olamaz: 3 gündür batırdım resmen. Dün o kadar fıstık yemişim ki bugün wcden çıkamıyorum:olamaz: kendimi durduramıyorum çok fenayım. Yarına oruç tutacam inşallah yoksa halim ne olur bilemiyorum :skandal:

Valla bende eskiden öyleydim. Her şeyi çok takardım. Karşı tarafsa hayatına devam ederdi ama olan bana oluyordu. Bende o zamandan beri umursamıyorum hiç bir şeyi. Boşveeerr olan verdiğin kilolarına oldu. Güzel mi oldu?
Valla kilo falan düşündüğüm yok olan mideme oldu yanıyo ağrıyor resmen 🤭

Ay kızlar benim hiç gelmeye yüzüm yok :olamaz: 3 gündür batırdım resmen. Dün o kadar fıstık yemişim ki bugün wcden çıkamıyorum:olamaz: kendimi durduramıyorum çok fenayım. Yarına oruç tutacam inşallah yoksa halim ne olur bilemiyorum :skandal:
Sonunculuğu çok sevdik galiba :olamaz:
Benim de kızmaya yüzüm kalmadı ki :olamaz:

Çok fenayım ya elimde değil:KK43: ama emin ol cumaya eksiyle gelirim ben:dua: zaten cuma günü de izne ayrılacağım. Tereddütlüydüm ayrılıp ayrılmama konusunda ama şimdi emin oldum ki ayrılmalıymışım:olamaz:
Niye böyle oldu ki reglin mi yaklaştı 🤔ben de yarından itibaren şekersize başlayayım diyorum inşallah 🙈

Madem kaptan bıle kacamak yaptı yazıyorum ben de dun cıg kofte yedım ülen 😂 esım yaptı yedım 🙈 sabahtan berı açım ama azcık odem olmus bugun onu atıp ınsallah cumaya eksı gelecegım 😩

Hadi yedin de böyle anlatmasan iyiydi :KK70:
O çikolatanın akışını hayal ettim ve canım çektiği😭😭😭

Ayy oyle canim çekmiş ki okuyunca anladim bi daha :(

Supersin canım afiyet olsun tarif verirmisin
Çok şükür hasarsız atlatabildim çayı.
Tabi vereyim.
Yulaflı tavada kavurdum.
Rondodan geçirdim un gibi olmayacak şekilde.
Sonra içine ceviz, hindistan cevizi,badem,fındık kakao,tarçın,kuru kayısı,kuru incir hepsini karıştırdım.
Biraz da bal koydum toparladım diye.
Sonra minik toplar yaptım.
Ama bal koymadan da muz yada rendelenmiş pişmiş elme koyulabilir ben zamanım olmadığı için balla yaptım.
Bidahakine bal koyacak olursam kayısı kuru üzüm koymayacagim tatlılığı baydı beni.

Back
X