- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
O çikolatanın akışını hayal ettim ve canım çektiğiAglayan pasta yedim bi dilim ya herkes yiyince o cikolata oyle akinca nefsime yenik düştümmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O çikolatanın akışını hayal ettim ve canım çektiğiAglayan pasta yedim bi dilim ya herkes yiyince o cikolata oyle akinca nefsime yenik düştümmm![]()
Supersin canım afiyet olsun tarif verirmisin
Bebeklerde ara ara meme reddi olabiliyor. Bende bir ara sütüm azaldı diye takıntı yapmıştım ama takıntı yapmamın bana bir faydası olmadı. Aksine ben olumlu düşündüm. Bol su içtim. O yüzden merak etme. Beyne sütüm var dersen beyin onu öyle kodlar ve sütün olur. Bu laktik asit meselesi de spor sonrası vücudunda laktik asit birikiyor. Yani yorgunluğa sebep olacak madde. Spor sonrası yarım saat bebişi emzirmeyeceksin. Sonra sıkıntı yok. Ama ben onu da önemsemiyorum. Bir ara full spor yapıyordum ve hemen sonrasında emzirdiğim çok oldu. Benim felsefem güzel düşün güzel olsun.Moral oldun teşekkür ederimKendin nasıl diyet yaptın yani tatlıyı tamamen kestin mi?Ya da ekmeği? Ben bir kaç gün kesmiştim kilomda farketmişti ama o sıralar oğlum memede kavga edince annem yemeği azalttığın için sütün azalmış olabilir dedi vicdan yaptım
Her gün yarim saat yürüyeyim diyorum sonra bir saate çıkarırım. Bir yerde okudum yürürsen laktik asit salgılanır sütle bebeğe geçer diye elim kolum bağlandı
Diyetisyen yürüyüşü önerdi mi size yani haftada kaç gün önerdi önerdiyse ?
Bu arada 10 kilo fazlam var![]()
Valla bende eskiden öyleydim. Her şeyi çok takardım. Karşı tarafsa hayatına devam ederdi ama olan bana oluyordu. Bende o zamandan beri umursamıyorum hiç bir şeyi. Boşveeerr olan verdiğin kilolarına oldu. Güzel mi oldu?Bildiğiniz konu canım. Cuma olanlar. Ben her şeyi çok takarım kafama.
Gün içinde yapayım inşallah canım. Şimdi biraz işlerim var![]()
Valla kilo falan düşündüğüm yok olan mideme oldu yanıyo ağrıyor resmenValla bende eskiden öyleydim. Her şeyi çok takardım. Karşı tarafsa hayatına devam ederdi ama olan bana oluyordu. Bende o zamandan beri umursamıyorum hiç bir şeyi. Boşveeerr olan verdiğin kilolarına oldu. Güzel mi oldu?
Sonunculuğu çok sevdik galibaAy kızlar benim hiç gelmeye yüzüm yok3 gündür batırdım resmen. Dün o kadar fıstık yemişim ki bugün wcden çıkamıyorum
kendimi durduramıyorum çok fenayım. Yarına oruç tutacam inşallah yoksa halim ne olur bilemiyorum
![]()
Sonunculuğu çok sevdik galiba
Benim de kızmaya yüzüm kalmadı ki![]()
Niye böyle oldu ki reglin mi yaklaştıÇok fenayım ya elimde değilama emin ol cumaya eksiyle gelirim ben
zaten cuma günü de izne ayrılacağım. Tereddütlüydüm ayrılıp ayrılmama konusunda ama şimdi emin oldum ki ayrılmalıymışım
![]()
Orası öyle canım. Neyse bundan sonrası öyle olmasınValla kilo falan düşündüğüm yok olan mideme oldu yanıyo ağrıyor resmen![]()
Hadi yedin de böyle anlatmasan iyiydi![]()
O çikolatanın akışını hayal ettim ve canım çektiği![]()
Ay kızlar benim hiç gelmeye yüzüm yok3 gündür batırdım resmen. Dün o kadar fıstık yemişim ki bugün wcden çıkamıyorum
kendimi durduramıyorum çok fenayım. Yarına oruç tutacam inşallah yoksa halim ne olur bilemiyorum
![]()
Çiğköfte den bişi olmaz yaaMadem kaptan bıle kacamak yaptı yazıyorum ben de dun cıg kofte yedım ülenesım yaptı yedım
sabahtan berı açım ama azcık odem olmus bugun onu atıp ınsallah cumaya eksı gelecegım
![]()
Kaptan bile ip atlamış ben 3000 atlayayım denmiyor amaMadem kaptan bıle kacamak yaptı yazıyorum ben de dun cıg kofte yedım ülenesım yaptı yedım
sabahtan berı açım ama azcık odem olmus bugun onu atıp ınsallah cumaya eksı gelecegım
![]()
Ayrilman daha cok kilo almana sebep olurÇok fenayım ya elimde değilama emin ol cumaya eksiyle gelirim ben
zaten cuma günü de izne ayrılacağım. Tereddütlüydüm ayrılıp ayrılmama konusunda ama şimdi emin oldum ki ayrılmalıymışım
![]()
Cig kofte yenilenlere gore cok masumMadem kaptan bıle kacamak yaptı yazıyorum ben de dun cıg kofte yedım ülenesım yaptı yedım
![]()
Çok şükür hasarsız atlatabildim çayı.Supersin canım afiyet olsun tarif verirmisin