Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin canım.Bende ezani bekliyorum iftar edicem sahurda yapmadim ama yinede aclik hissetmedim cok sukur
Amin teşekkür ederim canımAllah kabul etsin canım.
Aynen ben se sabahtan beri tam yazıcam bişey oluyor yazamadım hiçKac gundur sohbete katılamıyorum neden acabatam yazasım gelıyor bısey cıkıyor bu hafta oglumu okula ben bırakıyorum o baya ıyı gelıyor bana gotur getır nerdeyse 4000 adım edıyor hıc yoktan ıyıdır
Afiyet olsun canim, sen yitik sifa yapmiyomuydun tarhanada un yok mu ?Menum
Sahur yemedim
İftar
1 kase tarhana
Yesil mercimekli pazi sarmasi yogurtlu
4-5 adet kucuk karnibahar mantisi
Su 2 ltyi buluyor belki geciyordur bile gece kalkip kalkip su içiyorum
Spor 30 dk leslie boosted 150p
120 mekik 20 p
170p
Bu gece yerim aclik hissetmedim ama yazarken gordum 24 saat icinde yediklerim az
G gunesli gunler
Evt canim ama hergun mercimek yemekten gina geldi okadar kisitli oluyorki tek tuk seylere uyamayabilirim karatayda sıkıntı yok tarhana icinAfiyet olsun canim, sen yitik sifa yapmiyomuydun tarhanada un yok mu ?
A.s canim bi baslasan aslinda 3 gunde alisiyor insan yeterki kararli olalim..Slm kizkar, bende bugün niyetliydim , bu haftam cok iyi gecmiyor cums kilo bildirip menü paylasicam biri bana yarenlik edebilir mi ?![]()
Sabah kahvaltı yaoamdınmı cnm bugün menüne bakılırsa 1 tabak cıss yemişsin sadece onunda bir zararı olmayabilir yarına canını sıkma cnmKızlar ben bugün akşam yemeğinde cıssss yedim.
Öğlen 13.30
1 muz
1 ayran
Akşam 18.30
1 tabak cıssssssss
Spor 11 bin adım 165 p
30 dk koşu 120 p
Plank ve biraz daha spor yapacağım yakmak için
Canim gun icinde dogru duzgun besleyici birsey yememissin yeseydin belki elin cisa gitmezdiKızlar ben bugün akşam yemeğinde cıssss yedim.
Öğlen 13.30
1 muz
1 ayran
Akşam 18.30
1 tabak cıssssssss
Spor 11 bin adım 165 p
30 dk koşu 120 p
Plank ve biraz daha spor yapacağım yakmak için