- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bende Leslie yapsam gidecekBizim düzen de iyide karıştı. Oğlanın odasını ayırdık gece uyanıp ağlayıp beni çağırıyor. Bebekle gidip yanında yatıyoruz biraz uyuyor yeniden yatak odasına gidiyoruz sonra yine uyanıyor yine bağırıyor bebek kucağımda iki oda arasında mekik dokuyoruzsabah yorgun kalkıyoruz. inşallah bir haftaya alışır ben de eski düzene dönerim. Yine de yavaş yavaş atlamaya çalışacağım ip atlayınca daha hızlı gidecek aslında kilolar
Hadi bakalim canim biran once daha fazla pisman olmadan baslabende bugün menü paylaşıp
cuma da ilk ilo bildirmimi yapacagım
Ben hep o tur seyleri buzdolabinda saklarim bozuldugu nasil anlasilir hic bilmiyorumMerhaba arkadaşlar size birsey danısmak istiyorum
Dolapta bir yıldır saklanan yeşil çay bozulur mu acaba? Aktardan almıştım
Benim kizim 20:30 _21:30 arasında uyuyoBende tok yatsın diye veriyordum. Yatmadan vermesem gece uyanacak yine içip yatmış olacak
Görünürde iyi duruyor bir bardak içtimBen hep o tur seyleri buzdolabinda saklarim bozuldugu nasil anlasilir hic bilmiyorum
Ben de ilk başlarda oluyordu, ama yemekten hemen sonra da değildi. Benimki daha çok öğün aralarında olurdu.Kahvaltı ve akşam yemeğinden sonra bende bı halsizlik oluyor .
Sizde de oluyor mu?
Yoksa vücudum şeker ve beyaz una bu şekilde mi tepki veriyor?
Hadi bakalim canim biran once daha fazla pisman olmadan basla
Harikasın. Benimde inşallah yağdan gitmiştirhadi bakalım, ben yağdan yakıyorum süper bişi ama spor çok yapamıyorum ya, bi de benim vücudum kol ve göbeği direkt şekerden depoluyor, kestiğim anda da oralardan yakıyor, o da en lezzetli olan kahretmesin.
Ekmek tam buğday çavdar tüketebilirsin 1-2 dilim canımArkadaşlar bu arada hepinize başarılar diliyorum. İnş saglıklı bir sekilde zayıflayarak istediğiniz kilolara gelirsiniz.
Bende 4-5 kilo versem iyi olacak aslında
Tek sıkıntım ekmek.. Ekmek hiç yemiyor musunuz yada yerine ne koyuyorsunuz
Kahvaltı cok onemli benim için şöyle ekmegin üzerine yağımı balımı sürmem lazım☺
Ben grubunuzdan degilim ama birkaç tiyo verirmisiniz banada
Kızlar,
Bugünkü Menüm;
07:00
1 Fincan Sütlü Kahve
09:00
1 Türk Kahvesi
11:00
1 Haşlanmış yumurta, 7-8 Zeytin, 2-3 TK labne, 3-4 Çeri domates
13:30
1 Kase kuru Fasulye
15:00
1 Elma
16:00
1 Fincan Yeşil çay
17:00
5-6 Form Bisküvi, 1 Fincan Nescafe
19:30
Kısır (Çok severim), yoğurt,
1 Türk Kahvesi
20:30
1 Fincan Yeşil çay
Gün boyu en az 3 lt su
Sporu yarın yazarım.
Plank kesin yaparım ama salona gidebilir miyim bilmiyorum.
Sizce bu menü IF e uygun olur mu?????
Su perisi86
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?