• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Beta hcg mi tekrarladım kızlar. Bugünki değerim 0.1 çok şükür plansız bir gebelik gelişmedi. Dün çok stresli bir gün geçirdim. Ömrümden ömürler gitti diyebilirim. Çocuk güzeldir iyidir bunda sıkıntı yapacak ne var diyeceksiniz belki... Sizlere şöyle anlatayım... Ben hemşireyim biliyorsunuz çocuklarıma şimdiye kdr hep başkaları baktı. Onlarla geçirdiğim zaman hep çok kısıtlı olabildi. Annem ya da kayınvalidem bakarken dahi surat yaptıkları oldu laf ettikleri oldu. Dün mesela oğlumun kulağı ağrımış okulda öğretmen aradı hastalarımı teslim edip çıkana kdr zaten okul çıkışı gelmişti ve servisiyle eve döndü. Uzun lafın kısası arkadaşlarım şu şartlarda iki oğluşuma ancak yetebiliyorm bir üçüncü için ne vaktim ne enerjim ne de isteğim malesef yok :KK43:
canım hakkında hayırlısı olsun, keşke rahatça çocuğumuza bakıp büyütebilecek maddi imkana sahip olabilsek. oğluna da geçmiş olsun, kulak ağrısı pek zor.

ada81 ada81 kızın nasıl oldu?
Gecmis olsun.
Kis gelince kelebek gibi soluyor yavrularimiz.😔
Canım çok sağol, maalesef hastanede devam ediyor tedavimiz çıkış vermedi .. Rabbim bütün hastalara şifa versin çok zor gerçekten ...

Bugun kacamaksiz 6.gunum cok sukur 😍 Kendime olan inancimi kaybetmistim yapamiyorum diye cok sukur 🤗
Agzima ciss surmemem lazim sonra devami geliyor cunku
Ayin 25 inde gunumuz var o zamana kadar gevsemek yok orda biraz gevseyebilirim 😆
harikasın bence de bozma. 😍
yatmadan en az 2 saat önce yeme işlemi bitmeli canım. süt hiç verilmez yatmadan. Reflü gastrit başlatır.
tabi tabi verilmez ama geçiş dönemini kurtarır bence. 😊
Beta hcg mi tekrarladım kızlar. Bugünki değerim 0.1 çok şükür plansız bir gebelik gelişmedi. Dün çok stresli bir gün geçirdim. Ömrümden ömürler gitti diyebilirim. Çocuk güzeldir iyidir bunda sıkıntı yapacak ne var diyeceksiniz belki... Sizlere şöyle anlatayım... Ben hemşireyim biliyorsunuz çocuklarıma şimdiye kdr hep başkaları baktı. Onlarla geçirdiğim zaman hep çok kısıtlı olabildi. Annem ya da kayınvalidem bakarken dahi surat yaptıkları oldu laf ettikleri oldu. Dün mesela oğlumun kulağı ağrımış okulda öğretmen aradı hastalarımı teslim edip çıkana kdr zaten okul çıkışı gelmişti ve servisiyle eve döndü. Uzun lafın kısası arkadaşlarım şu şartlarda iki oğluşuma ancak yetebiliyorm bir üçüncü için ne vaktim ne enerjim ne de isteğim malesef yok :KK43:
Haklısın canım. Ben 2. Sandım

Kızlar biz hala hastanedeyiz çıkış vermedi dr sabah ki tahlillerde kanda enfeksiyon yükselmiş tedaviyeye rağmen ateş hala 38 lerde..
Ah kuzum kıyamam. Hastanede zaman geçmez zaten. Sen güçlü dur. Kuzucuğun da hemen iyileşsin inşallah

Günaydın kızlar, bugün randevuma gittim, kollar ve göbekten yakmışım ah bi de güzelce spor yapsam neler olacak ahh. yeni listemi aldım, çok farklılık yok, anka kaptanıma mahçup olmamak için cumaya kadar akşamları mercimek ya da lahanalı yoğurt yiyeceğim, malum geçen hafta sabittim.
Harikasın 🧿 benimde ctesi kontrolüm var. Bakalım ne olacak? Geçen kontrolde kastan yemiş gibi duruyordum

Hakkında hayırlısını allah daha iyi biliyor ,gönlüne göre de olmuş canım.
kulak ağrısı da zor benim oğlum da 15 gün önce geçirdi çok geçmiş olsun

Günü hafif geçirmek ve bir farklılık yapmak için Kahvaltı da peynirli zeytinli salata yedim süt içtim gayet doydum ama gözüm doymadı :olamaz:

Zevk için yemek yiyorum resmen illa herşey olacak sofra da :KK51:
Yemek zevk isi diye bosuna demiyorlar 🤪
Dun aksamda ben oyleydim corba ile doydum ama sirf yaptiklarimi yiyiyim diye bosuna midemi sisirdim sonra cok rahatsiz oldum mide sinyal veriyor ama beyin kabul etmiyor zamanla alisicaz az yemeye

Harikasın 🧿 benimde ctesi kontrolüm var. Bakalım ne olacak? Geçen kontrolde kastan yemiş gibi duruyordum
hadi bakalım, ben yağdan yakıyorum süper bişi ama spor çok yapamıyorum ya, bi de benim vücudum kol ve göbeği direkt şekerden depoluyor, kestiğim anda da oralardan yakıyor, o da en lezzetli olan kahretmesin.

merhaba geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum bende ççalışan ve iki çocugu olan bir anneyim
bende istemiyorum 3. çocuk çok zor çünkü

Yemek zevk isi diye bosuna demiyorlar 🤪
Dun aksamda ben oyleydim corba ile doydum ama sirf yaptiklarimi yiyiyim diye bosuna midemi sisirdim sonra cok rahatsiz oldum mide sinyal veriyor ama beyin kabul etmiyor zamanla alisicaz az yemeye
Sorun şu ki ben herşeyden az çok yemek istiyorum aslında :sus:

Ay şimdi aklıma geldi akşam yazacaktım yazamadım
A Afra00 2000 ip nedir hani beni bekleyecaktin arayı çok açacaksın şimdi benim 3000 mi atlamam lazım:KK43: iki gündür 2000 de atlayamıyorum :KK43:
Ben deip atlamak istiyorum ya bugun misafir gelecek onlar gidince evi kurcalayacağım belki ip bulurum. İki ipim vardı ikisini de kolilere koydum kendi evim 1. kat rahatca atlaıycam işte de atlarım birini de oraya götürcem :KK51:

:KK64: Bende tok yatsın diye veriyordum. Yatmadan vermesem gece uyanacak yine içip yatmış olacak 🙄
Yavaş yavaş kes artık canım alıştıysa. Ben hiç süt içirmediğim için memeden kesince direk gece beslenmesi kesilmiş oluyor. Bi ara 4. ye mama vereyim gece emmeye kalkmasın dedim içmedi o da fazla Allahtan sonra içindekileri araştırınca vazgeçtim. Sabaha kadar emzik gibi ağzında tutuyor:olamaz:

Ben deip atlamak istiyorum ya bugun misafir gelecek onlar gidince evi kurcalayacağım belki ip bulurum. İki ipim vardı ikisini de kolilere koydum kendi evim 1. kat rahatca atlaıycam işte de atlarım birini de oraya götürcem :KK51:
Bizim düzen de iyide karıştı. Oğlanın odasını ayırdık gece uyanıp ağlayıp beni çağırıyor. Bebekle gidip yanında yatıyoruz biraz uyuyor yeniden yatak odasına gidiyoruz sonra yine uyanıyor yine bağırıyor bebek kucağımda iki oda arasında mekik dokuyoruz :confused:sabah yorgun kalkıyoruz. inşallah bir haftaya alışır ben de eski düzene dönerim. Yine de yavaş yavaş atlamaya çalışacağım ip atlayınca daha hızlı gidecek aslında kilolar

Yavaş yavaş kes artık canım alıştıysa. Ben hiç süt içirmediğim için memeden kesince direk gece beslenmesi kesilmiş oluyor. Bi ara 4. ye mama vereyim gece emmeye kalkmasın dedim içmedi o da fazla Allahtan sonra içindekileri araştırınca vazgeçtim. Sabaha kadar emzik gibi ağzında tutuyor:olamaz:
Bende memeden kesince gece beslenmesi kesilmiş oldu iki çocukta da , öyle daha kolay sanırım

Back
X