canım hakkında hayırlısı olsun, keşke rahatça çocuğumuza bakıp büyütebilecek maddi imkana sahip olabilsek. oğluna da geçmiş olsun, kulak ağrısı pek zor.Beta hcg mi tekrarladım kızlar. Bugünki değerim 0.1 çok şükür plansız bir gebelik gelişmedi. Dün çok stresli bir gün geçirdim. Ömrümden ömürler gitti diyebilirim. Çocuk güzeldir iyidir bunda sıkıntı yapacak ne var diyeceksiniz belki... Sizlere şöyle anlatayım... Ben hemşireyim biliyorsunuz çocuklarıma şimdiye kdr hep başkaları baktı. Onlarla geçirdiğim zaman hep çok kısıtlı olabildi. Annem ya da kayınvalidem bakarken dahi surat yaptıkları oldu laf ettikleri oldu. Dün mesela oğlumun kulağı ağrımış okulda öğretmen aradı hastalarımı teslim edip çıkana kdr zaten okul çıkışı gelmişti ve servisiyle eve döndü. Uzun lafın kısası arkadaşlarım şu şartlarda iki oğluşuma ancak yetebiliyorm bir üçüncü için ne vaktim ne enerjim ne de isteğim malesef yok
Canım çok sağol, maalesef hastanede devam ediyor tedavimiz çıkış vermedi .. Rabbim bütün hastalara şifa versin çok zor gerçekten ...
harikasın bence de bozma.Bugun kacamaksiz 6.gunum cok sukurKendime olan inancimi kaybetmistim yapamiyorum diye cok sukur
Agzima ciss surmemem lazim sonra devami geliyor cunku
Ayin 25 inde gunumuz var o zamana kadar gevsemek yok orda biraz gevseyebilirim
tabi tabi verilmez ama geçiş dönemini kurtarır bence.yatmadan en az 2 saat önce yeme işlemi bitmeli canım. süt hiç verilmez yatmadan. Reflü gastrit başlatır.
Haklısın canım. Ben 2. SandımBeta hcg mi tekrarladım kızlar. Bugünki değerim 0.1 çok şükür plansız bir gebelik gelişmedi. Dün çok stresli bir gün geçirdim. Ömrümden ömürler gitti diyebilirim. Çocuk güzeldir iyidir bunda sıkıntı yapacak ne var diyeceksiniz belki... Sizlere şöyle anlatayım... Ben hemşireyim biliyorsunuz çocuklarıma şimdiye kdr hep başkaları baktı. Onlarla geçirdiğim zaman hep çok kısıtlı olabildi. Annem ya da kayınvalidem bakarken dahi surat yaptıkları oldu laf ettikleri oldu. Dün mesela oğlumun kulağı ağrımış okulda öğretmen aradı hastalarımı teslim edip çıkana kdr zaten okul çıkışı gelmişti ve servisiyle eve döndü. Uzun lafın kısası arkadaşlarım şu şartlarda iki oğluşuma ancak yetebiliyorm bir üçüncü için ne vaktim ne enerjim ne de isteğim malesef yok
Ah kuzum kıyamam. Hastanede zaman geçmez zaten. Sen güçlü dur. Kuzucuğun da hemen iyileşsin inşallahKızlar biz hala hastanedeyiz çıkış vermedi dr sabah ki tahlillerde kanda enfeksiyon yükselmiş tedaviyeye rağmen ateş hala 38 lerde..
HarikasınGünaydın kızlar, bugün randevuma gittim, kollar ve göbekten yakmışım ah bi de güzelce spor yapsam neler olacak ahh. yeni listemi aldım, çok farklılık yok, anka kaptanıma mahçup olmamak için cumaya kadar akşamları mercimek ya da lahanalı yoğurt yiyeceğim, malum geçen hafta sabittim.
Hakkında hayırlısını allah daha iyi biliyor ,gönlüne göre de olmuş canım.Beta hcg mi tekrarladım kızlar. Bugünki değerim 0.1 çok şükür plansız bir gebelik gelişmedi. Dün çok stresli bir gün geçirdim. Ömrümden ömürler gitti diyebilirim. Çocuk güzeldir iyidir bunda sıkıntı yapacak ne var diyeceksiniz belki... Sizlere şöyle anlatayım... Ben hemşireyim biliyorsunuz çocuklarıma şimdiye kdr hep başkaları baktı. Onlarla geçirdiğim zaman hep çok kısıtlı olabildi. Annem ya da kayınvalidem bakarken dahi surat yaptıkları oldu laf ettikleri oldu. Dün mesela oğlumun kulağı ağrımış okulda öğretmen aradı hastalarımı teslim edip çıkana kdr zaten okul çıkışı gelmişti ve servisiyle eve döndü. Uzun lafın kısası arkadaşlarım şu şartlarda iki oğluşuma ancak yetebiliyorm bir üçüncü için ne vaktim ne enerjim ne de isteğim malesef yok
Yemek zevk isi diye bosuna demiyorlarGünü hafif geçirmek ve bir farklılık yapmak için Kahvaltı da peynirli zeytinli salata yedim süt içtim gayet doydum ama gözüm doymadı
Zevk için yemek yiyorum resmen illa herşey olacak sofra da
canım çok çok geçmiş olsun, influenza aşırı salgın, domuz gribi olan, sıkıntı o mu ki?Kızlar biz hala hastanedeyiz çıkış vermedi dr sabah ki tahlillerde kanda enfeksiyon yükselmiş tedaviyeye rağmen ateş hala 38 lerde..
yatmadan en az 2 saat önce yeme işlemi bitmeli canım. süt hiç verilmez yatmadan. Reflü gastrit başlatır.
hadi bakalım, ben yağdan yakıyorum süper bişi ama spor çok yapamıyorum ya, bi de benim vücudum kol ve göbeği direkt şekerden depoluyor, kestiğim anda da oralardan yakıyor, o da en lezzetli olan kahretmesin.Harikasınbenimde ctesi kontrolüm var. Bakalım ne olacak? Geçen kontrolde kastan yemiş gibi duruyordum
Beta hcg mi tekrarladım kızlar. Bugünki değerim 0.1 çok şükür plansız bir gebelik gelişmedi. Dün çok stresli bir gün geçirdim. Ömrümden ömürler gitti diyebilirim. Çocuk güzeldir iyidir bunda sıkıntı yapacak ne var diyeceksiniz belki... Sizlere şöyle anlatayım... Ben hemşireyim biliyorsunuz çocuklarıma şimdiye kdr hep başkaları baktı. Onlarla geçirdiğim zaman hep çok kısıtlı olabildi. Annem ya da kayınvalidem bakarken dahi surat yaptıkları oldu laf ettikleri oldu. Dün mesela oğlumun kulağı ağrımış okulda öğretmen aradı hastalarımı teslim edip çıkana kdr zaten okul çıkışı gelmişti ve servisiyle eve döndü. Uzun lafın kısası arkadaşlarım şu şartlarda iki oğluşuma ancak yetebiliyorm bir üçüncü için ne vaktim ne enerjim ne de isteğim malesef yok
Sorun şu ki ben herşeyden az çok yemek istiyorum aslındaYemek zevk isi diye bosuna demiyorlar
Dun aksamda ben oyleydim corba ile doydum ama sirf yaptiklarimi yiyiyim diye bosuna midemi sisirdim sonra cok rahatsiz oldum mide sinyal veriyor ama beyin kabul etmiyor zamanla alisicaz az yemeye
Ben deip atlamak istiyorum ya bugun misafir gelecek onlar gidince evi kurcalayacağım belki ip bulurum. İki ipim vardı ikisini de kolilere koydum kendi evim 1. kat rahatca atlaıycam işte de atlarım birini de oraya götürcem
Yavaş yavaş kes artık canım alıştıysa. Ben hiç süt içirmediğim için memeden kesince direk gece beslenmesi kesilmiş oluyor. Bi ara 4. ye mama vereyim gece emmeye kalkmasın dedim içmedi o da fazla Allahtan sonra içindekileri araştırınca vazgeçtim. Sabaha kadar emzik gibi ağzında tutuyorBende tok yatsın diye veriyordum. Yatmadan vermesem gece uyanacak yine içip yatmış olacak
Bizim düzen de iyide karıştı. Oğlanın odasını ayırdık gece uyanıp ağlayıp beni çağırıyor. Bebekle gidip yanında yatıyoruz biraz uyuyor yeniden yatak odasına gidiyoruz sonra yine uyanıyor yine bağırıyor bebek kucağımda iki oda arasında mekik dokuyoruzBen deip atlamak istiyorum ya bugun misafir gelecek onlar gidince evi kurcalayacağım belki ip bulurum. İki ipim vardı ikisini de kolilere koydum kendi evim 1. kat rahatca atlaıycam işte de atlarım birini de oraya götürcem
Bende memeden kesince gece beslenmesi kesilmiş oldu iki çocukta da , öyle daha kolay sanırımYavaş yavaş kes artık canım alıştıysa. Ben hiç süt içirmediğim için memeden kesince direk gece beslenmesi kesilmiş oluyor. Bi ara 4. ye mama vereyim gece emmeye kalkmasın dedim içmedi o da fazla Allahtan sonra içindekileri araştırınca vazgeçtim. Sabaha kadar emzik gibi ağzında tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?