Sağol cnm şuan sabah gördüğüm kilodayım yarına eksi gelecek inş. Çok acıktım amaAksam ogununu erken yedigin icin tatliyi patatesi yakarsin sanirim oyuzden gormuyorum afiyet olsun canım
Benim 3. gebeliğimde ilk kan tahlili 5,3 çıkmıştı doktor pozitif dedi katlayarak da gitti canım. İki gün sonra tekrar test yaptır öyle başla bence ilaca.Çok arada bir değer cnm. Doktorumda ultrasonla baktı bişey yok 5 i pozitif saymıyoruz dedi adet söktürücü verdi. Ama yine de stres olmaktan alıkoyamıyorum kendimi.
Canını sıkma bence. 2.yi bile isteye erken yaptım. 2 oğlumun arası 2 yaş. Ve çok memnunum. Küçüğüm daha 4 aylıkŞimdilik bir gebelik planlamıyorm. Benim için çok erken cnm. Oğluşum daha 2 yaşına bile gelmedi.
Hiç canını sıkmaya değmez. Pesimist insanları hayatından çıkar canım. Emin ol çok rahatlayacaksın.Kızlar bugün çok cnm sıkıldı komşuda oyuzden agzımın tadı kaçtı ne güzel gelince spor yaparım falan diyodum hiç yapasım yok şimdi kalbim hızlı hızlı atıyor sinirden tüm hayat enerjimi sömürdülerbirkez daha emin oldumki nrkadar az insan okadar cok huzur
Ah canım ya. Kış ayını hiç sevmiyorum. Pişirecek sebze bulamıyorum. Manava gidemiyorum. O yüzden patates pişirdim.Hem patates hem pilav olmasaydi keske onun disinda guzel afiyet olsun canım
Ya bende çok sinirliyim kendime. Ne güzel yarın güzel bir eksi görecektim. Akşam reddemeyeceğim bir arkadaşım benim adıma bişey yaptı. Ve yemek zorunda kaldım. Şu an delirsem yeridir. Ne olduğunu söylemiyim canınız çekmesin.Sağol cnm şuan sabah gördüğüm kilodayım yarına eksi gelecek inş. Çok acıktım ama
Çok geçmiş olsun.Teşekkür ederim
Bugün menüm hep tavuk oldu tesadüf
Öğlen 13.00
Brokoli haşlama
Tavuk ızgara
2 ceviz
Yoğurt
Akşam 18.30
Tavuk çorba
Tavuklu mantarlı yemek
Gıdgıdgıdaaaaakkk
Su 2 lt
Spor henüz yapamadım
hiç bir zaman hazır hissedilmiyor bence de. Gözünü karartman lazımHayırlısı olur inşallah canım ama olsa da canını sıkma bu işler nasip biliyorsun. :) Ben kendimi hiç hazır hissedebileceğimi sanmıyorum tam anlamıyla zaten
bende fırında pişmiş haliyle yoğurt yağ yapıyorum. Çok seviyorumKarnibahari hasliyorum uzerine sarimsakli yogurt ve yag gezdiriyorum
Kaptanım yazamadım.Evet kan şekerini hızla yükseltip hızla düşürüyor
Yok ben + geldim bu hafta o yüzden biraz vücut arınsın diye bugun az yedim bilerek :)Ogunlerde sadece corba az olmamismi yoksa miden kuculdu artik bi corbayla doyuyormusun
Afiyet olsun canım
ah ya bende sana vermiştimKazen bildirim gönderecekmiş galiba. Bu sefer çok şansım yok benden daha kötüler var
çok heyecanlı ya. Allahım hayırlı mutlu huzurlu evlilik nasip etsin inşallahBen geldimm çeyiz kolilemeye devam ettim 15 kolim oldu sanırım 20-25 arası olur koli sayım dizlerim ağrıdı otur kalk bilmem ne derken .. ip de atlayamıyorum iplerimi de kolilere koydum . leslie yapacağım artık
Cuma’ya çok hevesliydim. Birinci olacaktım pöffff ya.Kızlar şimdi baktım da takımların hepsi düşük ortalama yapmış. Bence yılbaşı ödemiydi. Ona göre gardınızı alın :) O ödemler giderse baya çekişmeli bir Cuma olur. Kimse kaçamak yapmasın :)
Hayırlı olsun. Düğün ne zaman?Ben geldimm çeyiz kolilemeye devam ettim 15 kolim oldu sanırım 20-25 arası olur koli sayım dizlerim ağrıdı otur kalk bilmem ne derken .. ip de atlayamıyorum iplerimi de kolilere koydum . leslie yapacağım artık
Sağol canım benimKaptanım yazamadım.
Nasıl oldun?
Geçmiş olsun.
Sağol canım hala kazanmak mı kaybetmek mi bilmiyorumah ya bende sana vermiştim
Düğün temmuzda ama ben nişanlımın olduğu şehra atandım ocak sonu gibi gideceğim orda tuttuğumuz ev oturacağımız erken gelin oldum biraz düzenimi kuracağım oraya :)Hayırlı olsun. Düğün ne zaman?
ben diğer meyvelerle bir araya koyuyorum canım. Genelde elmanın yanında olgunlaştığını söylerler. İnş karıştırmıyorumdurMerhaba kızlaaar 🖐 nasıl gıdıyor. Ben ıyı gıdıyorum aslında ama dun sutlac yedım aksam bısey yemedım yazasım da gelmedı. Bu aksam hafıf bıseyler yıyecegım artık.
Trabzon hurması nasıl olgunlastırabılırz. Haftalardır duruyorlar tadı yerıne gelemedı
ay canım ya bir usg şart oldu sanaBenden yine kanama geldidoktora gitmek farz oldu hava da çok soğuk nasıl yapıcam bilmiyorum
çok geçmiş olsun canımSelam kızlar iki gündür çok hastaydım giremedim.Kuş gribi olmuşumSüründürdü resmen. Sporları listeleyeyim ben bi.
üzülme hiç. Sağlığımız olsun da gerisini her türlü hallederiz.80 çıktım sabah sinirlerim alt üst resmen gelsem sadece olumsuz konuşacağım onun için sizinde canınızı sıkmamak için okuyup gidiyorumkendimi bu yaşa kadar hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim elimden hiç bişi gelmiyor çocuklara 2 ay oldu
Benim oğlumda bir ara gece uyanıp oyunoynamak istiyordu. Ben odasından hiç çıkarmadım. Gece oyun oynanmaz deyip yatırdım. 1-2 daha denedi. Bir daha yapmadı. Avantajım uyku odasında oyuncak yok.Yok canım bugün tutamadım. Kızım 3 gecedir yeni bir huy çıkardı. Gece 3-4lerde uyanıyor bir iki saat uyanık kalıyorDün de zaten 1de yatmıştık 4den sonra kalktı. Sahur yapacağım saatte uyumak üzereydi kalkmadım yanından. Bakalım ne kadar sürecek bu uyanmalar
Kızımı sallıyorum şimdi uyusun yürüyüş yapacağım
Kazanmak kazanmak. Bak hala aynı şeyi söylüyorum. En güzel temizleyeni seçiyoruz en pasaklı olanı değilSağol canım hala kazanmak mı kaybetmek mi bilmiyorum
Diğer fotoları görünce bi özgüven geldi zatenKazanmak kazanmak. Bak hala aynı şeyi söylüyorum. En güzel temizleyeni seçiyoruz en pasaklı olanı değil
Kan geldi yazmıştım yaSağol canım benimhasta mıydım hatırlamıyorum
Yarın sebze tüket ekmek karbonhidrat meyve yeme çokda sıkma kendini emziriyorsun sonuçtaŞimdi bu akşam kaçamağımı Cuma’ya Nasıl eksi hale getiririm. Ay bide karnım Nasıl ağrıyor ya? Offf yaa. Valla yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?