• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok arada bir değer cnm. Doktorumda ultrasonla baktı bişey yok 5 i pozitif saymıyoruz dedi adet söktürücü verdi. Ama yine de stres olmaktan alıkoyamıyorum kendimi.
Benim 3. gebeliğimde ilk kan tahlili 5,3 çıkmıştı doktor pozitif dedi katlayarak da gitti canım. İki gün sonra tekrar test yaptır öyle başla bence ilaca.

Şimdilik bir gebelik planlamıyorm. Benim için çok erken cnm. Oğluşum daha 2 yaşına bile gelmedi.
Canını sıkma bence. 2.yi bile isteye erken yaptım. 2 oğlumun arası 2 yaş. Ve çok memnunum. Küçüğüm daha 4 aylık 🤣 allahım hayırlısını versin. Hakkında en güzeli olsun.
Kızlar bugün çok cnm sıkıldı komşuda oyuzden agzımın tadı kaçtı ne güzel gelince spor yaparım falan diyodum hiç yapasım yok şimdi kalbim hızlı hızlı atıyor sinirden tüm hayat enerjimi sömürdüler😕birkez daha emin oldumki nrkadar az insan okadar cok huzur
Hiç canını sıkmaya değmez. Pesimist insanları hayatından çıkar canım. Emin ol çok rahatlayacaksın.
Hem patates hem pilav olmasaydi keske onun disinda guzel afiyet olsun canım
Ah canım ya. Kış ayını hiç sevmiyorum. Pişirecek sebze bulamıyorum. Manava gidemiyorum. O yüzden patates pişirdim. 😔 yoksa eşime de yasak zaten

Sağol cnm şuan sabah gördüğüm kilodayım yarına eksi gelecek inş. Çok acıktım ama
Ya bende çok sinirliyim kendime. Ne güzel yarın güzel bir eksi görecektim. Akşam reddemeyeceğim bir arkadaşım benim adıma bişey yaptı. Ve yemek zorunda kaldım. Şu an delirsem yeridir. Ne olduğunu söylemiyim canınız çekmesin. 😭😭😭

Bugün menüm hep tavuk oldu tesadüf

Öğlen 13.00
Brokoli haşlama
Tavuk ızgara
2 ceviz
Yoğurt

Akşam 18.30
Tavuk çorba
Tavuklu mantarlı yemek
Gıdgıdgıdaaaaakkk :KK70:

Su 2 lt
Spor henüz yapamadım
🤣🤣 ay evet ya 🤣🤣🤣
Hayırlısı olur inşallah canım ama olsa da canını sıkma bu işler nasip biliyorsun. :) Ben kendimi hiç hazır hissedebileceğimi sanmıyorum tam anlamıyla zaten
hiç bir zaman hazır hissedilmiyor bence de. Gözünü karartman lazım 🤣
Karnibahari hasliyorum uzerine sarimsakli yogurt ve yag gezdiriyorum
bende fırında pişmiş haliyle yoğurt yağ yapıyorum. Çok seviyorum

Kazen bildirim gönderecekmiş galiba. Bu sefer çok şansım yok benden daha kötüler var 😂😂
ah ya bende sana vermiştim 🤣🤣🤣
Ben geldimm çeyiz kolilemeye devam ettim 15 kolim oldu sanırım 20-25 arası olur koli sayım dizlerim ağrıdı otur kalk bilmem ne derken .. ip de atlayamıyorum iplerimi de kolilere koydum . leslie yapacağım artık
çok heyecanlı ya. Allahım hayırlı mutlu huzurlu evlilik nasip etsin inşallah
Kızlar şimdi baktım da takımların hepsi düşük ortalama yapmış. Bence yılbaşı ödemiydi. Ona göre gardınızı alın :) O ödemler giderse baya çekişmeli bir Cuma olur. Kimse kaçamak yapmasın :)
Cuma’ya çok hevesliydim. Birinci olacaktım pöffff ya.

Merhaba kızlaaar 🖐 nasıl gıdıyor. Ben ıyı gıdıyorum aslında ama dun sutlac yedım aksam bısey yemedım yazasım da gelmedı. Bu aksam hafıf bıseyler yıyecegım artık.
Trabzon hurması nasıl olgunlastırabılırz. Haftalardır duruyorlar tadı yerıne gelemedı 🙄
ben diğer meyvelerle bir araya koyuyorum canım. Genelde elmanın yanında olgunlaştığını söylerler. İnş karıştırmıyorumdur
Benden yine kanama geldi:KK43: doktora gitmek farz oldu hava da çok soğuk nasıl yapıcam bilmiyorum :KK43:
ay canım ya bir usg şart oldu sana
Selam kızlar iki gündür çok hastaydım giremedim.Kuş gribi olmuşum :hasta: Süründürdü resmen. Sporları listeleyeyim ben bi.
çok geçmiş olsun canım
80 çıktım sabah sinirlerim alt üst resmen gelsem sadece olumsuz konuşacağım onun için sizinde canınızı sıkmamak için okuyup gidiyorum :KK43: kendimi bu yaşa kadar hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim elimden hiç bişi gelmiyor çocuklara 2 ay oldu :KK42:
üzülme hiç. Sağlığımız olsun da gerisini her türlü hallederiz.
Yok canım bugün tutamadım. Kızım 3 gecedir yeni bir huy çıkardı. Gece 3-4lerde uyanıyor bir iki saat uyanık kalıyor:işsiz: Dün de zaten 1de yatmıştık 4den sonra kalktı. Sahur yapacağım saatte uyumak üzereydi kalkmadım yanından. Bakalım ne kadar sürecek bu uyanmalar:KK51:

Kızımı sallıyorum şimdi uyusun yürüyüş yapacağım:spor:
Benim oğlumda bir ara gece uyanıp oyunoynamak istiyordu. Ben odasından hiç çıkarmadım. Gece oyun oynanmaz deyip yatırdım. 1-2 daha denedi. Bir daha yapmadı. Avantajım uyku odasında oyuncak yok.

Şimdi bu akşam kaçamağımı Cuma’ya Nasıl eksi hale getiririm. Ay bide karnım Nasıl ağrıyor ya? Offf yaa. Valla yoruldum

Kazanmak kazanmak. Bak hala aynı şeyi söylüyorum. En güzel temizleyeni seçiyoruz en pasaklı olanı değil 🤣
Diğer fotoları görünce bi özgüven geldi zaten :D benimkiler günlük bulaşık çamaşır ya da çocukların yaramazlığı kalıplaşmış kirim yok çok şükür 😅😅

Back
X