Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ooo günaydın bayanlar,
mesajları okudum da molihua kesin iyi kilo vermeli, yediği öğünlere yaptıgı spora bakılırsa,
tabii umarım hepimiz ideal ölçülerimize geliriz.
evet diyetisyene başladım, haftada 4gun yürüyüş yaptım, diğer akşamlar evde pilatesi yaptım.
dun gittim tartıldım ve tam 1kg. vermişim hatta regliyim bu hafta, kilomu ölçtü söylüyorummm : 61,500 kg.mım
yarın inş. aksilik olmaz sabah bildirimimi yaparım.
ama evdeki tartıa bi fark göremiyorum, e zaten 1kgnun nesini göreceğim değil mi:)
diyetsiyende de 62,600 çıkmıştım 61,500
sporu arttır dedi pilates sıkılaştırı dedi, bu hafta yürüyebilirsem ne ala , haftaya sınavlarım başlıyor, belki o koşuşturmanın içinde yine veririm.
görüşmek üzere bayanlar
hoşçakalın.

kızlar ya ben de tık yo bu hafta noluyo bana bilmiyorım ben 88 kilolardan bu duruma geldim ama bukadar zorlanmamıştım kilo vermekte resmen durdum 69 dum bu sabah henüz kahvaltı yapmadım daha sonraki ögünlerimi yazarım öptüm hepinizi

herkese selam. memlekete gittik yazamadım. ama kilo durumum berbat.regl olmadım hala ama bi şişkinlik var..doğum sonrası ilk regllrde düzensizlik olabilirmiş. neyse memlekette de abarttım yemeyi olacağı buydu yazmaya utanıyorum artık.yarın yazarım kilomu.. bu gidişle hedef medef kalmayacak. çok moralim bozuk aslında..toparlayamadım kendimi bi türlü..

kızlar bugün ögle yemeği arnavut cigeri ve sogan salatası akşam elma yedim 2 tane kilom da 69.0

senağlama ofh cok kotuuyum yaa dersler beni olduruo, bide reglm iyyce sinirden duramiom senağlama kilomda pek ic acici dgl, butun hafta spor yap sonucaa bak:uhm: 64 pazar gunu 62leri goren ben gerii 64 olmusummmsenağlamasenağlama ben aglamiyimda kimler aglasinnsenağlama

günaydıııın bayanlar,
kilo bildirimimi yapıyorum
61,600 kgmım.
görüşmek üzere

2. TAKIM **87. ETAP**

tarikim Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
Kocaeli (63.0/61.0/2.0/3.17% )
singing kettle (72.0/72.0/0/0% )
EBRU2205 Kendi İsteği ile Ayrıldı
sunLight Kendi İsteği ile Ayrıldı
clementine212 (57.5/57.3/0.2/0.34%)
december (58.0/58.0/0/0.00%)
çiçek (63.5/63.5/0.0/0.0%)
handemi (73.0/71.7/1.3/1.78%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO (387/383.5/3.5/0.90%)

Günaydın Çıtırlar. Çok hızlı gördüm kendimi. Kontrol edebilirseniz sevinirim. 2. Takımdan Sevgiler :))))

12.TAKIM **87. ETAP SONUÇLARI**
spacegirl: (63,8) /64,4 /- 0,6/-0,94 %)
Fiyuce: (58.4) / 58.8 / -0.4 / -0.68%)
sunbul: (58.4) /58,4 / 0/0,0 %)
pengicuu: (62,2) /62,2 /0 /0,0 %)
sibellee: (62.0 ) / 61,6 /0,4 / 0,65%)
baby_nurse: (67.0) / 66,8 /0,2 / 0,3%)
Gkcn:KK43:57.5) / 58 / -0,5 / -0,87%)
tugce:KK43:75,6) / 75,6/0 / 0,0%)
Molihua:KK43:63.4) / 64 / -0,6 /-0,95%)
sbnmcsm:KK43:69,1) / 69/ 0,1/ 0,14%)
hülyalı: (55.0) /55 /0 /0,0 %)

12.TAKIM TOPLAM KİLO: (692.4) /693,8 / -1,4 / -0,20%)

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesiniz. ses verin bakalım.Bu hafta bizden pek umut yok galiba. Ben bu şişkinlikle zaten fena bastım :KK43:. Ama haftaya atarım bu şişkinliği, üzerine de accık kilo verirsem değmeyin keyfime. Napalım bu haftada böyle oldu. Hadi gelin bakalım artık. Beklemedeyim

üzülerek bildiriyorum kızlar.. 58 kiloyum.. haftaya söz dikkat edicem..

Sağolasın Gökcen. Haftaya hepimizin dikkat etmesi gerekecek. bu hafta galiba sonuncu olacağız :KK43:. Ama haftya acısını çıkarırız hep beraber. Kızlar akşamüstü çıkacağım ben. 3'e kadar bekliyorum. Bildirimde bulunursanız sevinirim. Ondan sonra liste kontrolü yayınlama filan ancak yetişirim.
hülyalım umarım okuyorsundur. Bu hafta hiç katılımda bulunmadın. Bildirim için bekliyorum.

canlarım ya sizden başka gelen olmayacak galiba, yapsak mı artık bildirimi?

aklım kaldı gidip gelip bakıyorum ama daha bekleyelim derseniz bir saat sonra filan geleyim, ne yapalım?

Evet kızlar epey bir bekledim ama gelen giden olmadı. Tuğçe ve Pengicu nun mazeretlerini biliyorum. hülyalı maalesef en son 8 gün önce takımımıza yazıp kayboldu. Biraz da onu bekledim doğrusu. Hani belki hatırlar takımı diye.
Bu hafta kafadan sonuncuyuz maalesef. Haftaya umarım bu haftanın acısını çıkarırız hep beraber.
Ayrıca takıma yeni arkadaşlar alma konusunda fikrinizi almak istiyorum. Başvuru topiğinde ısrarla bir takıma girmek isteyen ve katılımcı olabileceğini düşündüğüm arkadaşlar var. Ne dersiniz bu konuda. Takımda ne kadar çok katılım olursa o kadar motivasyon artıyor. Hevesimizi kaybetmiyoruz. Bakın son katılan arkadaşlarla (Molihua, şebnem gibi) nasıl bir anda toparlandık.
Bugün bir yandan temizlik yaptım, bir yandan çanta topladım filan yoruldum. Bir saat sonra filan yola çıkarım herhalde. Hsonu girebilir miyim emin değilim. Ama ptesiden itibaren hızlı ve canlı bir takım bekliyorum hepimizden. Güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.Şeniz

off offfff kızlar ya ben bu sabah bildirim yapcaktım arkadaşta kaldım 10a kadar yetişemedim ama zaten aynı kilodayım kızlar saolsun dün yemediğim şey kalmadı ya hemen toparlanmam lazım senağlama

:eek:klava::eek:klava: Kendimide olmak uzere, bu hafta hic begenmedimmm,,,,, sonunculugumuz hayirli olsunn bence herkes saldi bu hafta, gunluk raporlar eridi:eek:klava: duzgun yatmadan once yazinnn su ne yediginizi topluu duzenlii olsunn, ayricaaa oryantele devam spora devamm kiloo vermeye devammm:dance: Bu hafta herkes bi kilo vercekk artik nabarsiniz bilmem 1kilodan asagisi kurtarmazkaydirigubbakcemile3

Okul biraz sarsti beni,yeni donem basladii pek ayak uyduramadim yeni hayatima hahaha ama bu hafta toparlarimm, sizdende toparlanma bekliommm:lepi:

çok üzgnüm kızlar ben bu hafta acayip kızıyorum kendime hiç klo veremedim sadece 100 gr ooff ya valla aglıycam
görürsünüz bu hafta takımın içinde birinci olmayı hedefliyorum :)ayyy şaka bi yana gerçekten mutsusuzum
hadi kızlar silkelenelim bu hafta birinci olalım
ya benim aslında biraz moralim bozuktu ve benim canım sııkkın oldugunda kendimi yememek için zor tutarım allah tan almadım
sonuçlara nede 100 gr mım eklenmedi? begenmiyomusunuz 100 gr mımı:)öpüyorum hepinizi komacan komacan:)

memlekete gidince çok yiyorum ben. onuda zledim bunuda derken tüm emeklerim boşa gidiyor..söz veriyorum sizlere haftaya kilo vermiş olarak bildirim yapcam...bir hafta sıksam alışırım zaten..

X