Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam millet ben geldmmm ozledik mi ?
Ya dun aksam ne yedigimi yazzcakdim uykuya kalmisim bugunde, sabah 8 aksam 7e kdr dersdeydimm arti laboratuar vrdii :eek:

Kusra bakmayinn artikinn:)
1.ogun
bi dilim kepek ekmegi, bi kahve,bi dilim peynir
2.ogun
diet yogurt
3.ogun
tavuk,ceyrek lavas gibi bisiydii, diet iccek
4.ogun
2-3kasik lapa,tavuk,salata
5.ogun
bi elma

Bugunluk spora gidemedimm, cok yorulmusum eve kendimi zor attimm , yrn gorusurukk optummmmm:lepi::lepi:

geldim kızlar geldim. Pazar gecesi yine uyumayınca (24 saatlik uykusuzluk) dün uyuklayarak geçti. Pazar günü yediklerimi sormayın :KK43:((.Whoper filan götürdüm diyim anlayın siz beni gari :). Ama dün iki tabak şehriye çorbası, küçük bir ekmek ve 1 kaşık makarna arada meyve ile geçirdim. Bugün de şimdilik 3 kayısı yedim. Ama hasta olmak üzereyim ve karnım yine şiş :KK43:(. Bu hafta kendimden hiç umutlu değilim. Kilo vermekten geçtim sabit kalabilsem o bile mucize olacak.
Sebnem cim grubumuzda öğrenciler çoğunlukta ve finalleri geldi :) onlara biraz mola verdirecez galiba. Atlatsınlar şu sınavlarını hayırlısı ile dönerler yine aramıza.
Sunbul cum, tamam izinlisin ama sen de söz ver, ilk bir hafta kilo vs düşünmek yok tamam mı? Beynini/bünyeni rahat bırakacaksın. Alacaksan al bir iki kilo merak etme hemen verirsin yerleşik kilo olmadığından. Dönüşünde kararlarını uygulamaya geçer, bizimle de paylaşırsın artık. Sporunu da sakın kilo vermek, yediklerini yakmak için yapma. Kendini iyi hissetmek için yap.
Benden şimdilik bu kadar. Elimizden geldiğince günlük paylaşıma devam. bu sayede sürekli kendimizi takip eder/kontrol ederiz. Bakın bana pazar günkü whoper ı nasıl da itiraf ettim :)) Ama çççooook güzeldi yaa.. yanında içecek patates kızartması almadım. vicdan yaptım :)). öpüldünüz güzeller. Hava çok güzel biraz dışarı çıkın, keyfinize bakın.

merhaba kızlar ben ancak akşamları kısa bir süre ayırabiliyorum bu aralar....
grip olacağım herhlde çok halsizim....sabah yarım simit yedim öğlen et haşlama akşamda makarna...

çok düzensiz besleniyorum sınavlar yüzünden
düzen olmayınca da kilo falan gitmiyor,bunu anladım ::KK43:

kızlar meraba
ben bugün sabah 2 elma ama 1 saat arayla yedim.
öglen arkadaşıma gittim ve malesef pasta yedim.
akşam fırında yaglı kagıtta tavuk 2 yk pilav yedim

http://www.kadinlarkulubu.com/muzik-kutusu/28851-oryantal.html#post282479

kızlar ben bu kızın vücudundan istiyoruuummm.. oryantal yaparsak olur muyuz böle. gerçi kızınki Allah vergisi gibi duruyor ama. bele filan bakın. uff yani.
ben ne yedim bu arada, gerçi kızı izledikten sonra yazmaya utanıyorum ama.
kahvaltı 2 dilim ekmek peynir,zeytin, öğle bir simit, akşam 1,5 kase çorba, minicik bir ızgara tavuk. az önce de bir avuçtan az kuruyemiş. 8,5tan beri ayaktayım, dışarıda koşturdum. Çok diil di mi?
dipteki not: aynı sayfada asenanın erkek dansçıyla da dansı var, onu da izleyin. yarın sabah açıp yapcam artıkın, pengicuuu duy sesimi....

kızlar slm...bugun hem 8:30 hem de 16:00da 2sınavım vardı...
sabah 7de cıktım evden malum biliosunuz sabah aksam ilac yuzunden ilac sorası yemek yemem gerekiyor...
sabah ayvalık tost :KK43:
saat5gibi 1 pogaca
aksam8cıvarı 2sınav da ii gecince sansıma arkdsla biraz takıldık 1.5kadeh şarap içtim kutlama babında :)
ama sora gelirken miktarı sölemeyim kızarsınız midye dolma soracıma eve geldim ceyregın yarısı kadar ekmek arası bal :KK43:
valla sınavlar yüzünden ne spor var ne diyet...kusura bakmayın...
hıı bide arada 1visne suyu 1cola light 1de sütlü şekersiz nescafe...
cok bi yorgunum yatıcam... 9ders alıorm ama 4ünü kafadan kalıcak die bıraktım resmen...2si bugun geçti kaale almam gereken 3 sınavım kaldı ve biri cuma gunu...
biliorm ne kilo verebilcem ne de koruyabilcem kusura bakmaın...lanet ilac kabızlık da yapıyor ve şişlik var...oysa regle nerden baksanız 10gun var daha....
dua edin nolur önümdeki 3sınav da iyi geçsin...9dersin 5ini geceyim 4ünü sallıcam..zaten 3tanesi secmeli 2.donem degistiricem dersleri... 1ders kalacak yani planıma göre...böylece mezun olma ihtimalim hala olacak....
giremessem kusura bakmayın cuma gunku sınavıma kadar arada 2 sınav daha var ama dedigim gibi önemli olana calısmam lazım...
öptüm hepinizi koccaman a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/muzik-kutusu/28851-oryantal.html#post282479

kızlar ben bu kızın vücudundan istiyoruuummm.. oryantal yaparsak olur muyuz böle. gerçi kızınki Allah vergisi gibi duruyor ama. bele filan bakın. uff yani.
ben ne yedim bu arada, gerçi kızı izledikten sonra yazmaya utanıyorum ama.
kahvaltı 2 dilim ekmek peynir,zeytin, öğle bir simit, akşam 1,5 kase çorba, minicik bir ızgara tavuk. az önce de bir avuçtan az kuruyemiş. 8,5tan beri ayaktayım, dışarıda koşturdum. Çok diil di mi?
dipteki not: aynı sayfada asenanın erkek dansçıyla da dansı var, onu da izleyin. yarın sabah açıp yapcam artıkın, pengicuuu duy sesimi....

Spaceim sen beni guldurdun Allahda seni guldursun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Kesin bole oluruzsırnaşık şey

Neyse umut fakirin ekmegi iseee Oryantalde siskonun hiyaridir( en dusuk kaorili bu sanirim)sırnaşık şey

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Kizlar bn gene regl olmusum, daha digeri biteli 15gun bile olmadiii:çok üzgünüm: ofh yaa duzene girmio bi turluuu, doktora gitsem doum kontrol hapi vercek:a015: nabimmm sizce?

slm kızlar sporumu yaptım sizlere bakayım dedim fiyuce başarılar cnm kolaygelsin space cnm söz vermeyi çok istiyorum ama zor hayatının her döneminde diyet kilo verme mevzularını obsesif 1 şekilde kafaya takmış biri olarak boyum kısa aldığım her kilo 3 kilo gibi hemen belli oluyor ömrüm böle geçti anlayacağın ama baya ii yiyorum bu ara regli olmak üzereyim iştah açık ama takmıcam bu hafta regliyi atlatırsam haftaya süper bir başlangıç olacak benim için inşallah molihua sen daha ii bilirsin ama 1 arkadaşımda doğum kontrol hapıyla düzeldi reglisi düzene girdi ama eksileri nedir dediğim gibi sen daha ii bilirsin geçmişolsun herkese ii geceler iradeli düzenli diyetlera.s.:nazar:

spıcegırl emin ol öyle oluruz bizde:)
sabah normal bi kahvaltı zeytin peynir felan
ögle yemegi olara elma yicem.akşama görüsürüz öpüldünüz

ben de raporumu vereyim. sabah normal kahvaltı 1 dilim ekmek ile. kalkınca 3 kayısı yemiştim. öğle yemeği yer miyim bilmiyorum. sabah 6dan beri ayaktayım. galiba yesem iyi olacak. şişkinlik durumum aynı, şişim yine şişim. bu haftayı bi hayırlısı ile atlatabilseydim. daha olmadım da. böle şiş göbek geziyom bakalım.

kızlar benim bu hafta ve diğer hafta sınawlarım çok yoğun olduğundan yazamadım hiç foruma özür dilerim ve bugün çok hastayım ishal mide bulantısı başdönmesi ve regl sanırım kardeşimden enfekiyon kaptım onunda bi kaç gündür mide bulantısı ve ishali vardı ölecem sanırım beni mazur görün ben sıcak yatağıma geri dönüyorum cuma kilomu iletmeye anca gelirim die düşünüorum kolay gelsin sizlere bashbash

merhaba kızlar
finallerim çok şükür iyi kötü bitti
tatile çıktım artık 9şubatta 2 .dönemi açıcaz
arada uğrayabilirsem kilo bildirimi yaparım
bu cumaya kadar buradayım

sonrası için bişiler yazmasam fiyucecim beni beklemeyin derim listeyi bildirmek için
öptüm hepinizi..

annem şişmanlatmasa bari beni yine :KK43:

sonunda hasta oldum. karnım ağrıyor. yarın da böyle geçer herhalde. öğrenci arkadaşlarıma başarılar dilerim. Gerçekten zor bir dönem ama inanın daha sonra işler daha da zorlaşıyor (ne moral verdim). Ama inanın kızlar bunu hayatının 18 yılı hiç kalmasız öğrenci olarak geçiren bir ablanız diyor. bunlar da geçecek merak etmeyin. Siz sınavlarınızı hayırlısı ile bir verin.
pengicu cum geçmiş olsun zorlama kendini tamam mı? ben biraz dinleneyim bari.. öğlende az patates yemeği,akşam da çorba ve patates yemeği yedim. böyle işte..

Hastalara gecmisler olsunn, Sinavi olanlarada basarilar sengözlerimebaksanab Nazar degdii grubumuza dokuldukk boleeee:1no2: bn doktora gittim gene doum kontrol hapiyla dondummm senağlama

slm kızlar...kısaca özet gecip derse devam edicem...
tüm gun yediklerim 3 havuc 2kucuk armut 1 elma 2kere lapa yogurtlu 1kucuk kase de (çerez kasesi) musli +süt...
soracıma icecekler 2bardak kola...malum ders kuru kuru gitmio...1sütlü nescafe sekersiz bi de bitki cayı...
yarın evden cıkmadan bildirim yapıcam ben...cuma yokum cunku... öptüm sizi kactım kendinize ii bakın...
a.s.

Cok karisik bi gundu ondan ogunlerimde karisdisenağlama Bu donem baya zor 9saat araliksiz dersden derse kosuomm, yemege firsat kalmioo aksamda eve gelince yiyomda yiyomm:1no2:

Bugun yediklerim
Sabah diet yogurt sonrada bi kahve
Oglen diet biskuvi
Aksam tavuklu mantarli sote(yagsz) salata
Sorada bi parca kek attim agzima

Bugunluk bole eger dahada yemezsemkafamçokkarıştı

Spora gidemedim ama dans etmeye caliscam

Optum sizi, bana sabir dileyinn bu dersler benii cok yoruoo:eek:

12.TAKIM **87. ETAP SONUÇLARI**
spacegirl: (63,8) / / / %)
Fiyuce: (58.4) / 58.8 / -0.4 / -0.68%)
sunbul: (58.4) / / / %)
pengicuu: (62,2) / / / %)
sibellee: (62.0 ) / / / %)
baby_nurse: (67.0) / / / %)
Gkcn:KK43:57.5) / / / %)
tugce:KK43:75,6) / / / %)
Molihua:KK43:63.4) / / /%)
sbnmcsm:KK43:69,1) / / / %)
hülyalı: (55.0) / / / %)

12.TAKIM TOPLAM KİLO: (692.4) / / / %)

***kızlar kusura bakmayın...2hafta önceki kiloma döndüm farkındaım ama hem ilaclar hem final tarihlerinin dengesizliği bu hafta resmen battım :KK43:
kısmetse haftaya kurtarmaya calısıcam regl siskinlii içerisinde..
öptüm hepinizi ben sınava gidiyorum yarın giremicem spacem kusura bakma anca tabloyu hazırladım...eger bekletebilirseniz anca aksam girebilicem nete :KK43: ozaman bildirimi yapabilirim...
öptüm hepinizi koccaman a.s.

fiyucem çok sağol liste için. üzme kendini. hatta hiçbir arkadaşımız üzmesin. gerçekten nazar değdi takımımıza. ben de bu sabah kıvranarak uyandım. bugün kayıp gün. yarına benim bildirim de felaket olacak. olsun. canımız sağolsun. önemli olan ruhumuzun ve bedenimizin sağlıklı olması. Gerisi gelir..
bugün bildirim yapabilecek arkadaşlar yapsın olur mu? herkesin yoğun günleri. Yarına gecikme olmamamasına çalışalım.
Ben listeyi kısmetse yarın hazırlar yayımlarım. Hadi güzeller bu haftayı atlatalım. Haftaya kısmetse düzene gireriz.

X