• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

dalin26 (76,8 / / / % ) izinli
çirkinördekyavrusu (69,9/68,9 /1 / %1,43 )
papyon (59,4/ / / % ) kendi isteğiyle ayrıldı
zaygomatic (55,8/ / / % )kendi istediyle ayrıldı
prenses_ece (68,8 / / / % ) bildirimde bulunmadı
mahir (66,2/ / / % ) izinli
değişimgünlüğüm (62.8/64.4/-0.8/ -1.27 %) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
benbirtaneyim ( 75,6 /75 /0,6 / %0,79)
12.TAKIM ORTALAMASI : % 0.12

Bu şekilde oalcak kızlar.
ay çok teşekkür ederim canım ya sağol var ol inş. biran önce istediğin kiloya ulaşırsın :16:

Az degil mi kusum yaaa :)))

Yok canım az değil ya bugün sabah yine hastanedeydik ve kahvaltı yapmadan çıkmıştık orda da işlerimiz uzun sürünce yarım ekmek arası tost yedim sence kaç kaloridir? Çok pişman oldum ama yiyecek başka birşey yoktu öğleleyin de domates yedin sadece akşamı bilmiyorum şuan

tamam canım sarı kart alıcak mıyız? eksiye düşmedik ama ???
en kötü biziz şuan durum vahim :(

Paylas tatlim bence :))))

paylaştım canım :)

Yok canım az değil ya bugün sabah yine hastanedeydik ve kahvaltı yapmadan çıkmıştık orda da işlerimiz uzun sürünce yarım ekmek arası tost yedim sence kaç kaloridir? Çok pişman oldum ama yiyecek başka birşey yoktu öğleleyin de domates yedin sadece akşamı bilmiyorum şuan
canım kötü olmuş kahvaltı yapmamak hele tost yemek kendine bence düzenli birşey hazırla :)

kızlar bugün her ne olursa olsun çok mutluyum. diyetisyene gitttim kontrole. tartıldım ve toplamda 5 kilo vermişim ve bugün diyete başlamamın üzerinden tam 1 ay geçti. verdiğim 5 kilo o kadar mutlu ediyorki size anlatamam. diyetisyende o kadar neşeliydimki dramatik durmak yoktu çok eğlendim güldüm gittiğim yer sanki benim için zevk aldığım bbir yer oldu benim için. ilk kontrolde 2.1 kilo vermiştim bugün 2. kontrole gittim 2.9 kilo vermişim. çoçuklar gibi mutluyum umarım 5 , 10 olur , 10da 15 diye diye incecik olurumi. ben bu verdiğim kiloları gizlemek için foto bile koymuyorum bir yere. okullar açıldığında arkadaşlarım şok olsun istiyorum :32: kızlar benim için dua edin ne olur :16:

Son düzenleme:

Ya bir ogun abartip diger ogun dengelemissin bence sorun yok...:)))

Ya bebeler soz konusu olunca ne kahvalti ne yemek dunya duruyo :((

bugünki menüm

sabah
1 dilim peynir
3 zeytin
domates, maydonoz , 2 biber
1 dilim ekmek

ara
yarım nektari

öğlen
4yk mantar
1bardak ayran
1 dilim ekmek

ara
yarım nektari

akşam
1tabak tarhana çorbası
2çatal biber dolması
2yk yoğurt+salatalık+maydonoz
1dilimden az ekmek

ara
elma yada şeftali

Son düzenleme:
Akşam da 2 domates 2 salatalık biraz peynir bir haşlanmış yumurta yiyerek son veriyorum bu günüme. Ha unutmadan yatmadan önce koşu bandında yarım saat te yürüyeceğim.

Yarın gezme var yanıma yine domates ve salatalığımı alacağım orda da salata türü ne yapılmışsa onu yiyeceğim yani pasta börek yok artık

Bebegin nasil oldu tatlim???

Back