Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yemek yiyip geldim :)) bugun 5 gibi sular kesildi hala da yok..yemek yapamadım mecburen kahvaltı ysptik..cok bisey yemedim domates salatalik biber (ki biber oyke aciymis ki hala yaniyorum)

afiyet olsun bende menümü yazayım sabah:YULAF KEPEGİNDEN KREP,PEYNİR,ÇAY öglen:2 IZGARA SOSİS ,SALATA akşam: İKİ SOSİS SALATA,YOGURT

ayyyyyyy sıstım vallaaaaa ne zaman daralşıcaz kıııııı

korkuyorum daralamıcam diye böyle hiç oturmayıp saatlerce spor yapasım var ama halkıp yapacak halim ve gücüm yok :18:

menümü de
yazayım

1 tabak çorba
15dk ara
4kaşık lahana yemeği
çok ufak haşlanmış but
4 kaşık yoğurt
2 kepek ekmeği
1 ufak dilim karpuz

içim böyle sıkılıyor çok çok zayıflamak istiyorum ama ben yaaaaa
moral destek kızlar kendimi umutsuz hissediyorum

Cumaya az kaldı tatlim..guzel neticeleri slinca nasil da hosuna gidecek...

hem tum gun kosturuyosun eve gelince de hal kalmaz ki insanda canim benim...

hem umutsuz olmak yok... ooo fit olucan okul acilana kadar. ..sakın azminden bisey kaybetme :))

#direnbenbirtaneyim

:))))))

evet az kaldı umarım güzel bir sonuç çıkar
evet fit olmam lazım herkesden aaa ooo seslerini duymak istiyorum milletin gözdesi olmam gerek

evet az kaldı umarım güzel bir sonuç çıkar
evet fit olmam lazım herkesden aaa ooo seslerini duymak istiyorum milletin gözdesi olmam gerek

Kesinlikle :))))) ve de başaracaksın hepimiz birlikte bu pis kaka kilolardan kurtulacagiz :)))

Bende spor yapacaktim ama sular yok bugun o adini bilmedigim alette 500 kalori yaktim :))))

Kesinlikle :))))) ve de başaracaksın hepimiz birlikte bu pis kaka kilolardan kurtulacagiz :)))

Bende spor yapacaktim ama sular yok bugun o adini bilmedigim alette 500 kalori yaktim :))))

vayy süper ya banada yolla şu spor aletlerini valla özeniyorum :))niye bnm yok kiiii olmadı şimdi şu ramazan bitsin spora başlıcam canım çok istiyor içim hiç rahat değil spor yapmayınca :18:

vayy süper ya banada yolla şu spor aletlerini valla özeniyorum :))niye bnm yok kiiii olmadı şimdi şu ramazan bitsin spora başlıcam canım çok istiyor içim hiç rahat değil spor yapmayınca :18:

Ya bende hamile kalmadan once almistim..kac kere kullandin de 3 5 kere ancak :)) kendi evime tasinayim kosu bandi almak istiyorum....

o dediğin aleti biliyorum canım güzel işe yarıyor:)
şuan nerdesinki kendi evinde değilmisin ?

Ya bizim durum biraz karisik..esim baska bi srhire zorunlu hizmete geldi..hem burada evimiz var hem ankarada...bende bi orda bi burda göçebe hayati :)))))

Bir sene boyle idare edicez iste :))

Simdi buraya da alsam oraya da alsam luzumsuz cunku ben bi orda bi burda :)))

çok zor bir durum ya allah kolaylık versin sana :)

Merhabalar,

Sonunda gelebildim.

Menüm:

Sabah:
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık

Öğle:
Az çorba
Nohut
Salata

Ara öğün:
Light bisküvi

Akşam: yok

Su: 2,5-3 litre

Spor:
1 saat yürüyüş
40 dk eliptik
10 dk twister
10 dk jillian (ilk kez yapıyorum, bu kadar sporun üstüne yapınca ancak 10 dakika dayanabildim:))

Ayrıca bir sürü de ütü yaptım, o da spor sayılır :))

süper canım valla tebrüik ederim :)

kızlar bende 20 dk spor yaptım plates şuan ter içindeyim spor yaptıkça kendimi daha rahat ve huzurlu hissediyorum :)

süper canım valla tebrüik ederim :)

kızlar bende 20 dk spor yaptım plates şuan ter içindeyim spor yaptıkça kendimi daha rahat ve huzurlu hissediyorum :)

#direninkizlar :)))

Hepinizi tebrik ediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…