Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

yerimde duramıyorum kız resmen haha bu saatten sonra enerji patlaması yaşıyorumm

Bugun bende de vardi o :)) esimin yatmasini bekliyom sauna esofmanlarimi giyip bende yapicam spor...kiziyo cunku cok abartiyorsun diye :))

Papyoncum bu arada sabah sirkeli suyu unutmaaaa :))

Yemek yiyip geldim :)) bugun 5 gibi sular kesildi hala da yok..yemek yapamadım mecburen kahvaltı ysptik..cok bisey yemedim domates salatalik biber (ki biber oyke aciymis ki hala yaniyorum)

Bu acı beni mahvetti bi kase yoğurt yedim ama hâlâ yanıyorum dudaklarım kıpkırmızı oldu (
ohh ohh canımada degsın ohh ohh canımada degsın hehehhehe yananı gorur allah allah allahh e gorur ısallah ısallahhhh
afiyet olsun bende menümü yazayım sabah:YULAF KEPEGİNDEN KREP,PEYNİR,ÇAY öglen:2 IZGARA SOSİS ,SALATA akşam: İKİ SOSİS SALATA,YOGURT
cok az mı sankı ama dengelı olmus
bu menuyle sen zayıflmaıcanda benmı zayıflıcam umutsuzluk yokk ınsana gelır bazen bole anlar pes edıp yelkenerı suya ındırmek yokk devamm pes edene cok pıs ceza verırım bak ona goreee
ayrıca bole hıssettıgın zamanlarda kalk sor yap kendını cok daha ıyı hıssedeksın bu hıssı ben sana tarıf edeyım banada sıkca olur spor yapmadıgın zaman yada az yaptıgın zaman vıcdan azabı cekıyosun durum budur spor yaptıgın zaman bu huzun yerını neseye evrıyo dene bak kız denemesı beless
pörfect(perfect)hihihiihih guzel menu sporda cok guzel ama o 10 dkkları 20 ye cıkar daha ıslevlı olur sekerparem
Zygo hic gelmedi di mi bugun???

evet gelmedı kurekle furucam azınaa
kımbılır nerde yumuldu yemekelrede yuzu yok gelemedı

kızlar bende mısafırımı beklıyorum yarımm saate gelır.bende o gelmeden hazırlıgımı bıtırdım ve sızlere bakmadan edemedım

Oooo kac kisi geliyorlar ne kadar kalicekler :)))

zaten öle yaptım kalktım spor yaptım gerçekten etkisi oluyor :) pes etmek yok tabikiiiiii

bu arada günaydın kızçelerrrrr:)))))

dün akşamkileri yazayım
ara öğünüm
4 kayısı kurusu
bir avuç leblebi
1 bardak süt

sahurda
1 yumurta haşlanmış
küçük dilim peynir
5 zeytin
1dilim kepekli ekmek
domates+havuç+salatalık+maydonoz= yağsız
çok az böğürtlen+ 1 bardak süt

tahmin edemeyeceğiniz kadar suuu

kızlar hiç düzenini bozmayan reglim şu an itibariyle 3 gün gecikmiş durumda, acaba kilo vermekle ilgili olabilir mi?? bi yardım lütfen (

Sanmiyorum canim...bir anda aşırı bi kilo kaybın olmadı ki...bence mevsimsel olabilir.. takma takarsan daha da gecikiyor....

bak mahir' i bilmiştim, seninle ilgili de bir tahminde bulunmak istiyorum, en az 2.3 kilo vermiş olacaksın sen..

al buraya yazıyorum :))

Ayy keske... o zaman 67 leri gorururum ki bu benim icin muthis bisey olur :)))

Pazartesi bakalim bizimkiler beni nasil gorecek..onu da heyecanla bekliyorum :)) 80.2 idim onlarin yaninda iken simdi 69.6...nerden baksan 11 kilo var arada :))))

Kimse benim verebilecegimi dusunmuyordu...67 lere insem sok olurlar...hamile kalmadan once bile 70 kilo idim :))

valla hayran kalacaklar sana tatlım, hepsine isteyince neler yapabileceğini göstermiş olacaksın işte :))) korksunlar senden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…