- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
yerimde duramıyorum kız resmen haha bu saatten sonra enerji patlaması yaşıyorumm
Yemek yiyip geldim :)) bugun 5 gibi sular kesildi hala da yok..yemek yapamadım mecburen kahvaltı ysptik..cok bisey yemedim domates salatalik biber (ki biber oyke aciymis ki hala yaniyorum)
ohh ohh canımada degsın ohh ohh canımada degsın hehehhehe yananı gorur allah allah allahh e gorur ısallah ısallahhhhBu acı beni mahvetti bi kase yoğurt yedim ama hâlâ yanıyorum dudaklarım kıpkırmızı oldu(
cok az mı sankı ama dengelı olmusafiyet olsun bende menümü yazayım sabah:YULAF KEPEGİNDEN KREP,PEYNİR,ÇAY öglen:2 IZGARA SOSİS ,SALATA akşam: İKİ SOSİS SALATA,YOGURT
bu menuyle sen zayıflmaıcanda benmı zayıflıcam umutsuzluk yokk ınsana gelır bazen bole anlar pes edıp yelkenerı suya ındırmek yokk devamm pes edene cok pıs ceza verırım bak ona goreeekorkuyorum daralamıcam diye böyle hiç oturmayıp saatlerce spor yapasım var ama halkıp yapacak halim ve gücüm yok:18:
menümü de
yazayım
1 tabak çorba
15dk ara
4kaşık lahana yemeği
çok ufak haşlanmış but
4 kaşık yoğurt
2 kepek ekmeği
1 ufak dilim karpuz
içim böyle sıkılıyor çok çok zayıflamak istiyorum ama ben yaaaaa
moral destek kızlar kendimi umutsuz hissediyorum
pörfect(perfect)hihihiihih guzel menu sporda cok guzel ama o 10 dkkları 20 ye cıkar daha ıslevlı olur sekerparemMerhabalar,
Sonunda gelebildim.
Menüm:
Sabah:
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Öğle:
Az çorba
Nohut
Salata
Ara öğün:
Light bisküvi
Akşam: yok
Su: 2,5-3 litre
Spor:
1 saat yürüyüş
40 dk eliptik
10 dk twister
10 dk jillian (ilk kez yapıyorum, bu kadar sporun üstüne yapınca ancak 10 dakika dayanabildim:))
Ayrıca bir sürü de ütü yaptım, o da spor sayılır :))
Zygo hic gelmedi di mi bugun???
ohh ohh canımada degsın ohh ohh canımada degsın hehehhehe yananı gorur allah allah allahh e gorur ısallah ısallahhhh
cok az mı sankı ama dengelı olmus
bu menuyle sen zayıflmaıcanda benmı zayıflıcam umutsuzluk yokk ınsana gelır bazen bole anlar pes edıp yelkenerı suya ındırmek yokk devamm pes edene cok pıs ceza verırım bak ona goreee
ayrıca bole hıssettıgın zamanlarda kalk sor yap kendını cok daha ıyı hıssedeksın bu hıssı ben sana tarıf edeyım banada sıkca olur spor yapmadıgın zaman yada az yaptıgın zaman vıcdan azabı cekıyosun durum budur spor yaptıgın zaman bu huzun yerını neseye evrıyo dene bak kız denemesı beless
pörfect(perfect)hihihiihih guzel menu sporda cok guzel ama o 10 dkkları 20 ye cıkar daha ıslevlı olur sekerparem
evet gelmedı kurekle furucam azınaa
kımbılır nerde yumuldu yemekelrede yuzu yok gelemedı
kızlar bende mısafırımı beklıyorum yarımm saate gelır.bende o gelmeden hazırlıgımı bıtırdım ve sızlere bakmadan edemedım
Bugun bende de vardi o :)) esimin yatmasini bekliyom sauna esofmanlarimi giyip bende yapicam spor...kiziyo cunku cok abartiyorsun diye :))
Papyoncum bu arada sabah sirkeli suyu unutmaaaa :))
ohh ohh canımada degsın ohh ohh canımada degsın hehehhehe yananı gorur allah allah allahh e gorur ısallah ısallahhhh
cok az mı sankı ama dengelı olmus
bu menuyle sen zayıflmaıcanda benmı zayıflıcam umutsuzluk yokk ınsana gelır bazen bole anlar pes edıp yelkenerı suya ındırmek yokk devamm pes edene cok pıs ceza verırım bak ona goreee
ayrıca bole hıssettıgın zamanlarda kalk sor yap kendını cok daha ıyı hıssedeksın bu hıssı ben sana tarıf edeyım banada sıkca olur spor yapmadıgın zaman yada az yaptıgın zaman vıcdan azabı cekıyosun durum budur spor yaptıgın zaman bu huzun yerını neseye evrıyo dene bak kız denemesı beless
pörfect(perfect)hihihiihih guzel menu sporda cok guzel ama o 10 dkkları 20 ye cıkar daha ıslevlı olur sekerparem
evet gelmedı kurekle furucam azınaa
kımbılır nerde yumuldu yemekelrede yuzu yok gelemedı
kızlar bende mısafırımı beklıyorum yarımm saate gelır.bende o gelmeden hazırlıgımı bıtırdım ve sızlere bakmadan edemedım
günaydın kızlar inşallah hepiniz güzel birgün geçirirsiniz
kızlar hiç düzenini bozmayan reglim şu an itibariyle 3 gün gecikmiş durumda, acaba kilo vermekle ilgili olabilir mi?? bi yardım lütfen(
Sanmiyorum canim...bir anda aşırı bi kilo kaybın olmadı ki...bence mevsimsel olabilir.. takma takarsan daha da gecikiyor....
işin tuhafı hiç belirtisi de yok, sadece 1 tane sivilcem çıktı o kadar..
neyse haklısın galiba, düşünerek çekiyorum kendime :))
:))))) bugun yarin gelir merak etme :))))
inşallah canım :))
bu arada cuma yaklaştı, heyecan sardı, bu hafta da en azından 58'li birşeyler görsem tartıda ne de güzel olur :))
Ayy evet yaaa :)) yarin iftar oncesi tartilayim bakiiim ama benim umudum yok(
bak mahir' i bilmiştim, seninle ilgili de bir tahminde bulunmak istiyorum, en az 2.3 kilo vermiş olacaksın sen..
al buraya yazıyorum :))
Ayy keske... o zaman 67 leri gorururum ki bu benim icin muthis bisey olur :)))
Pazartesi bakalim bizimkiler beni nasil gorecek..onu da heyecanla bekliyorum :)) 80.2 idim onlarin yaninda iken simdi 69.6...nerden baksan 11 kilo var arada :))))
Kimse benim verebilecegimi dusunmuyordu...67 lere insem sok olurlar...hamile kalmadan once bile 70 kilo idim :))
kızlar hiç düzenini bozmayan reglim şu an itibariyle 3 gün gecikmiş durumda, acaba kilo vermekle ilgili olabilir mi?? bi yardım lütfen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?