- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
offf çok zor ya küçük çocuklarında var aslında çocuklu eve misafir gidemez diye yasa çıkmalı !)
offf çok zor ya küçük çocuklarında var aslında çocuklu eve misafir gidemez diye yasa çıkmalı !)
Keyfine bak juzum...cumayi unutma yeterrr :))
Katiliyorum :))))) ama misaafirde gelse çocukların düzenini bozmamak lazim..
ben misafir dahi olsa kızımın uyku saatini asla sasmam...hatta netdeyse 8 9 ay bi yere gitmedim ki uykusu otursun diye....cok cabuk etkileniyorlar cunku onlara da yazik :))
Katiliyorum :))))) ama misaafirde gelse çocukların düzenini bozmamak lazim..
ben misafir dahi olsa kızımın uyku saatini asla sasmam...hatta netdeyse 8 9 ay bi yere gitmedim ki uykusu otursun diye....cok cabuk etkileniyorlar cunku onlara da yazik :))
yada sen buraya yaz nasıl zayıfladıgını hangı yolları ızledıgını basarının altında yatan puf noktaları ben senın adına paylasım alanına ekleyeyım. bu zorunlu tatlım yoksa ceza puanı yıcez
yada sen buraya yaz nasıl zayıfladıgını hangı yolları ızledıgını basarının altında yatan puf noktaları ben senın adına paylasım alanına ekleyeyım. bu zorunlu tatlım yoksa ceza puanı yıcez
kızlar aksam yemeğine annem geliyor eşim sehir dışında. o yüzden en simdiden bgünümü yazayım belki sonra vakit bulamam;
sabah - ılık sirkeli suyum ve bitki çayım
2 kepek ekmek ve 1 porsyn peynir ile yağsız tost
2 zeytin
öğle - 1 kase çorba
3 kasık yoğurt
ekmeğin köşesi:) ama az gerçekten :)
1 mücver
ara - grissini ve ice tea
aksam planladığım;
1 mücver ya da 2 :)
zeytinyağlı taze fasulye yemeği
bir kase yoğurt
ekmek yok
spor : birazdan bisiklete dogruuu :)
su : suan 1 lt. ama 1,5 kesin olur
bitki çayı :1 ( metabolizmam uçuyor bugün o yüzden 1 yeter :)))
tamam yarım saate kalmaz yazıyorum sana zahmet sen paylaş gerçekten nereye yazıcam bilmiyorum daha öncede söylemiştim oglum için eve laptop almıyoruz ben telefondan giriyorum bilgisayar kadar rahat olmuyor
Ben iki dogumdan sonra kilolarıyla tam anlamıula tanışan bir bayanım.Dört yıl öncesine kadar en fazla 52 kiloydum baya 1.65 yani baya zayıftım.İlk dogumdan sonra hep 70 üstüydüm ama en son tartıda 80 görünce şok oldum.Enson diyet yapıp 3 ay önce 65 oldum tekrar bırakıp hayatımın hatasını yapıp 71 oldum.Sinirim çok bozuldu artık kilolu olmak istemiyordum ama son üç ayda 50 defa diyete başlayıp akşam olmadan bıraktım enson 12. takıma katıldım .12.takıma katılmasaydım asla başaramazdım geçen hafta 2.700 kg verdim proteyin agırlıklı beslendim .2,5 3 litre su içtim özellikle spor yapamadım (küçük çocuklarım oldugu için ) merdiven inip çıktım müzik açıp dans ettim.Akşam 7 den sonra birşey yemedim en çok takım arkadaşlarımın sayesinde verdim .Onlar olmasaydı motive olamazdım.
kızlar nerdesiniz saatlerdir de ben burdayım kimse yok
Yemek hazırlığı kuzum :))))))
iyi yemekleri yapın gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?