Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

offf çok zor ya küçük çocuklarında var aslında çocuklu eve misafir gidemez diye yasa çıkmalı !)

Katiliyorum :))))) ama misaafirde gelse çocukların düzenini bozmamak lazim..

ben misafir dahi olsa kızımın uyku saatini asla sasmam...hatta netdeyse 8 9 ay bi yere gitmedim ki uykusu otursun diye....cok cabuk etkileniyorlar cunku onlara da yazik :))

Merhaba,

Aramızda yeni katılmış olan 12. ve 14. takıma ilk ve son kez olmak kaydıyla bir hatırlatmada bulunmak istiyorum.

Her hafta etap sonrasında hazırladığım etap raporunu okumanız ve eğer takımınızı ilgilendiren bir durum varsa en geç ilgili haftanın Perşembe gününe kadar cevap vermeniz gerekmektedir. İlgili kurala uymayan takımlar ceza puanı alırlar. Konuyla ilgili açıklamalar etap değerlendirme raporunda mevcut.

İlgi ve bilginize sunulur..

aynı sekılde asla bozmam zar zor oturttugum uyku duzenını kımse ıcın bozamam valla

ben akşamları dışarı çıkmıyorum akşam altıbuçukla sekiz arası kimseyi kabul etmiyorum arkadaşlarımda bilir telefonda açmazla o saatlerde akşam yemeklerini yediriyorum duşlarını yaptırıyorum sonra yatırıyorum

kızlar aksam yemeğine annem geliyor eşim sehir dışında. o yüzden en simdiden bgünümü yazayım belki sonra vakit bulamam;

sabah - ılık sirkeli suyum ve bitki çayım
2 kepek ekmek ve 1 porsyn peynir ile yağsız tost
2 zeytin

öğle - 1 kase çorba
3 kasık yoğurt
ekmeğin köşesi:) ama az gerçekten :)
1 mücver

ara - grissini ve ice tea

aksam planladığım;

1 mücver ya da 2 :)
zeytinyağlı taze fasulye yemeği
bir kase yoğurt
ekmek yok

spor : birazdan bisiklete dogruuu :)
su : suan 1 lt. ama 1,5 kesin olur
bitki çayı :1 ( metabolizmam uçuyor bugün o yüzden 1 yeter :)))

tatlım mahir yok galibe ben söyliyeyim. birkaç sayfa önce eklemişti nasıl zayıflAdıgını ben simdi bulamadım ama geriye doğru bak istersen anlatmıştı

tamam yarım saate kalmaz yazıyorum sana zahmet sen paylaş gerçekten nereye yazıcam bilmiyorum daha öncede söylemiştim oglum için eve laptop almıyoruz ben telefondan giriyorum bilgisayar kadar rahat olmuyor

gunduz mucver yemıssın zaten aksam yeme mucver falan yagda kızarıyo sonucta onun yerıne menune baska bısey ekle.gercı ekmek yemem yazmıssın ekmekle onu dengelemendede sakınca yok gıbı menun guzel genel olarak

tamam yarım saate kalmaz yazıyorum sana zahmet sen paylaş gerçekten nereye yazıcam bilmiyorum daha öncede söylemiştim oglum için eve laptop almıyoruz ben telefondan giriyorum bilgisayar kadar rahat olmuyor

tamam kuzum sen yaz buraya ben paylasırım paylasım alanında.aksı halde ceza puanı kapıda :18:

Ben iki dogumdan sonra kilolarıyla tam anlamıula tanışan bir bayanım.Dört yıl öncesine kadar en fazla 52 kiloydum baya 1.65 yani baya zayıftım.İlk dogumdan sonra hep 70 üstüydüm ama en son tartıda 80 görünce şok oldum.Enson diyet yapıp 3 ay önce 65 oldum tekrar bırakıp hayatımın hatasını yapıp 71 oldum.Sinirim çok bozuldu artık kilolu olmak istemiyordum ama son üç ayda 50 defa diyete başlayıp akşam olmadan bıraktım enson 12. takıma katıldım .12.takıma katılmasaydım asla başaramazdım geçen hafta 2.700 kg verdim proteyin agırlıklı beslendim .2,5 3 litre su içtim özellikle spor yapamadım (küçük çocuklarım oldugu için ) merdiven inip çıktım müzik açıp dans ettim.Akşam 7 den sonra birşey yemedim en çok takım arkadaşlarımın sayesinde verdim .Onlar olmasaydı motive olamazdım.

Son düzenleme:

tamam canım paylastım ben paylasım alanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…