Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya 7 otlu caya baktim ama icinde sinameki yok ki tatlım (

tatlım çirkinim. arkadaşım doğru söylüyor sinemaki cok iyi çalıştırıyor ama benim annem sinemaki yüzünden rahatsızlandı.
aylarca sinemaki içti ve sonra bağırsak probleminden doktora gittik. meğer alışkanlık yapan ve bağırsakları tembelleştiren bir bitkiymiş. bir daha sinemaki içmeden tuvalete çıkamıyorsun anlayacağın. şimdi annem bitki çayı içmeden çıkamıyor.
uzun vadede içmemek lazım.
sen aktarına git. 7 otlu bitki karısıımı varmış ondan istiyorum de. içinde funda, mate, kekik, biberiye, yeşil çay, ve 2 bitki dha var şimdi hatırlayamdım. aktar bilir. her sabah onları demliğe koy. üstüne sıcak su koy. 10 dk beklet. ama ocağın üstüne koymyorsun. sıcak su ile demliyorsun sadece. sonra süzüp bir sürahiye ya da şişeye al. sabah öğle aksam birer bardak iç. sıcak ya da soğuk önemi olmyor.
ben buna mucize iksir diyorum. hem bağırsak problemi çözüyor. hem zararsız. hem de yemeklerden yarım saat önce içersen iştah kapatıyor ve yediklerini hemen sindirmene yardımcı oluyor

Kiraz sapi var sanirim...tamam canim onu da denicem ama bu durumdan acil kurtulmam lazim 5 gun olucek :)) bir gun icsen sinamekini bisey olur mu????

kızlar gecmıse sole bı ustun koru baktım vaktım yok hıc esım bugun evde bende dısardakı ıslerımı halletmeye gıdıcem hanımlar.geldıgımde gelırım.hadı takım sızlere emanet kaptanı az daha ıdare edın.yawrukuslarım sevıyorum sızı optummmmmm

tatlım bir gün içtiğinde birsey olmaz tabii ki. cok fena birsey yasadıgım için biliyorum cok zorr
aylarca alışkanlık haline getirince benim dediğim. sen biran önce sinemaki iç rahatla o zaman :)

Ben bi icip rahatlayim...7 otlu cayda alayim oructan sonrada dediğin gibi 3 kez iceyim... ta benim bagirsak sorunum yok aslinda ilkkez boyle oldum :)))

arkadaşlar kredi kartı kullanmadan internet üzerinden alışveriş yapabilirsiniz... parasını ürün kapınıza geldiğinde ödüyorsunuz.... beğenmezseniz iade ediyorsunuz.. Ucuz internet alışveriş siteleri giyim | en ucuz internet alışveriş siteleri giyim

Son düzenleyen: Moderatör:

çok sevindim böyle bir gruba dahil olmaktan :)
şuan 79 kiloyum hedefim 55-60 olmak:)
ben fazla spor yapma imkanı bulamıyorum. fakat yaz günleri evde durmak yerine çalışıyorum. çalıştığım için zaten sürekli hareket içerisindeyim. arada plates yapıyorum :)

Çok beğendim bunları, zaten bir çoğunu anlamıştım ama diğerleriyle birlikte uygulamaya sokucam

Yarini da bekleyim yine olmazsa laksatif icicem artik..Çünkü cok rahatsizlik verdi. .uzun zamandir ilkk kez boyle oldum...

:26::26::26::26::26::26:

Bence de ceza gerektiricek bir durum olmamış canım

yarin alayim aktardan.. nasil demlicem onu peki :))

Ben burdayimmmmmm :))

Sinamekiden bende çok memnunum canım, ama her gün değil..haftada 2 kez içersen bağışıklık kazanmıyor...

merhaba aranıza yeni geldim

Canım hoş geldin ama üzülerek söylüyorum..dakika 1 gol 1 olucak çok yemişsin balım yaa, bu menü diyet yapmaya uygun değil bence, kilonu verip korumak için bu uygulanabilir okee ama diyet menüsü değil bana göre

aaaaa ortalık karışacakk :):):) çirkinde neymiş

Günaydın kızlar, dün akşam iftara misafirliğe gittik ve evden erken çıktım..3 gibi anca 1:30 da geldim..saat 12 de evdeydik aslında ama yediklerim çok olmamasına rağmen benim aslımam gerekir dedim ve kendimi yürüyüş yoluna attım..tam 1,5 saat hızlı tempo yürüyüş ve 15 dakika koşu yaptım..bacaklarımı şu an hissetmiyorum..akşam menümde yediklerim şöyle (misafirlikte)

1 kase çorba
yarım porsiyon etli sebze yemeği
1 kaşık pilav, 1 fırında kaşarlı mantar
1 tavuk baget
bol su

Sahur menüm
1,5 şeftali ve 4 kaşık yoğurt karıştırıp yedim..

çok yoruldum ben bu ramazan çokk

Son düzenleme:

hoşbuldum canım. benim elimden gelen birşey yok diyetisyenim bana bunu uygun gördü bennde uyguluyorum sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum. bu menüyle 1 haftada 1 kilo verdim bence gayet normal :)
bana kalsa ben hiç birşey yemem ama benim sağlığım herşeyden önemli diyetisyen ne derse şuan benim için altın değerinde :)

Günaydın kızlarrr,

Sabah uyandım, çıktım 45 dakika yürüyüş yaptım. Sonra geldim kahvaltı. Sonra bir uyku bastırdı ki sormayın daha şimdi uyandım :))
Güneşin biraz alçalmasını bekleyip bisiklet sürmeye gitcem :)) bisiklet sürmeyi çok seviyorum, fırsatım olsa her gün çıkarım, heryere Bisikletle giderim ama istanbulda çok mümkün değil.

Birazdan misafirim gelecek kızlar, ortalığı toparlamam lazım.

Görüşürüzzz

Sinemaki için uzun süreli kullanımlarda tehlikeli olduğunu duymuştum kızlar, dikkatli tüketelim, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

Merhaba kızlar bahane bulmayı hiç sevmem ama gerçekten oglum göz enfeksiyonu oldu çok huzursuzdu canımı okudu.Dün menümüde yazamadım cezaya razıyım.Bugün kaçamak yaptım hemde ne kaçamak 5 tane kaymaklı bisküvi yedim oyüzden akşama kadar sadece yogurt vs. yiyecegim .Daha dün yazılanlara tam gözgezdiremedim ama aramıza yeni bir arkadaş katılmış onada hoşgeldin diyorum. Ayrıca dalincimi kızdırmışsınız heralde kaptana laf yok sonra rotamızı şaşırtır ona göre :)

canım benim de hedefim 55 civarı inşallah görürüz o günlerimizi de :)

spor yapmak illa bisiklet kosu bandı değil sakın unutma.
mesela yatmadan önce yatağın kenarına ayaklarını sıkıştır 10 mekik cek. al sana spor :) her gece yapsan bir ayda inanılmaz degisim. ayrıca eline 1,5 litrelik 2 su şişesi alıp tempolu bir şekilde evdeki bütün odaların halılarının etrafını 3 kez, oda sayısına gre 5-10 kez gez :)
benim spor odam var evimde ama, bazen işten geldiğimde o kadar yorgun oluyorum ki, alıp iki şişeyle hiçbirsey yapmamış olmak için bütün evin halılarında 2 tur atıyorum yetiyor inan :))

yeterki isteyelim değil mi :)

bu arada diyetisyeninin verdiği listeyse onun dediklerinden daha azını yeme sakın, ben daha önce diyetisyene gittim ve verdikleri o kadar cok geliyordu ki. ama bir ayda 9 kg verdirmişti bana o kadar yiyerek :) daha az yemen daha yavaş kilo vermene sebep olur , sen onun listesinden şaşma. bir de genel olarak sağlıklı beslenme hakkında tüyoların olduğu ayca kayanın sayarak zayıfla kitabı var tavsiye ederim. ben onu uyguluyorum. daha önce diyetisyenimin verdiği yöntemin aynısı. liste yok besin grubu sayıyorsun. öğrneğin bana günde 4 tahıl 2 meyve sınırsız sebze 3 süt 2 et uygun yani 42323 programı :) içinde kg göre örnek programlar yöntemler var öneririm

canım sadece yoğurt yiyeceğim diye sınırlama kendini derim. bence bugün biraz spor yap, öğünlerini yine normal ye ama tahıl grubunu çıkart. yani bugünlük hiç makarna çorba pilav ekmek gibi seyler yeme. daha cok salata ve sebze yemeği takıl. dengeemiş olursun. yarın da ekmek sayını biraz azaltırsan, bugünkü kaçamak uçar gider :) bisküvi yedin diye ac bırakma sakın kendini daha cok depolar bünyen

kızlar ben şimdilik kaçıyorum.
kulaklığımı takıp hem müzik keyfini hem sporumu aradan cıkartyıım :) sonra da anneciğimi almaya gideceğiz eşimle.
aksam yemeğini dısarda yiyeceğiz bakalım ilk dısar yemeğimden başarıyla çıkacak mıyım :)
öpüyorum sizi kızlar
bu cuma aranıza cooooooook eksilerle katılıcam eminim :)
bu arada vücudumda erime hissediyorum bile, son zamanlarda cok ıvır zıvır yyiip birden sismistim onlar gidiyor belki de :)
sevgilerimleee :)

kesinlikle düşüncelerine katılıyorum. benim diyetisyenimde besin grublarından olan diyeti uyguluyor bana. besin grublarına göre diyet yaptı ve 1700 kalorilik bir diyetmiş. tavsiyelerini uygulayacağım çok teşekkür ederim. azıcık kalkıp bir iki hareket yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…