- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
iftar
1 kase çorba
15dk ara
4 kaşık patlıcan yemeği
küçük kase salata yağsız
2 köfte
4 kaşık yoğurt
1 dilim karpuz
2 ince dilim kepek ekmeği
2 bardak su
ara öğün
yarım armut
1 çay bardağı beyaz leblebi
yarım şeftali
1 bardak kayısı çayı
1 bardak su
1 bardak süt
alttakileri daha yemedim ama böyle listem,
şuan bunlar sahurdada
1 küçük dilim peynir
5 zeytin
1 haşlama yumurta
domates, salatalık, havuç, maydonoz
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
domates
gayet güzel :):) hadi bakalım inşallah güzel güzel kilolar verecez hep birlikte...
inş. en büyük isteğim. şuan kardeşimin doğum günü ve pastasından bile yemedim :)
bi çatalcık alsaydın yaa :):) o kadaaaa işkence yok bedeneee :):):):)
yok kararlıyım zayıflıcam :)
Yaşa kaptan yardimcim :))
ama hakkımı yeme sabahtan beri ilgileniyom ben((
kaptan custo geldı canolar aferım sıze yoklugumda takımı hıc bırakmamısınız aramızda haınelrde bas gostermıs ama olsun olsun napcan mecburrrkaptan 1 gun gelemdı hemen satılmıs papyon neydı badem sekerım kaptan cırkınordekmı olsaydı hemen devredeyım no problem
yenı gelen arkadasım hosgeldın sefa getırdın arkadaslaırm solemısler zaten gerekenlerı 1.sayfadakı takım kuralalrını oku hemen adapte ol bıze sansın avr bız cok gır gır bı takımız
yarın pazar esım evde ama ben sık sık gelırım bugun yogun bı gundu hanımlarım pek gelemedım bı kaç kez gırdım okudum cıktım
Kaptanım başımın tacı :)) çirkin de neymiş, biz senden çok memnunuz :))
Kararlı olman harika, ama o kadar da sıkma kendini, bir anlık boşluğuna gelir ve o yemediklerinin acısını çok fena çıkartırsın, o yüzden az az ye ama herşeyden ye, bak tecrübe konuşuyo burda :))
Yarini da bekleyim yine olmazsa laksatif icicem artik..Çünkü cok rahatsizlik verdi. .uzun zamandir ilkk kez boyle oldum...
tatlım bu 7 otlu bitki çayını dene ilk önce istersen belki o iyi gelir. iiçine de biraz limon sık cok iyi :)
elimden geldiğince yazmaya çalışırım. şuan hevesim ve isteğim var. umarım istikrarlı ve başarılı olurum.
Kararlı olman harika, ama o kadar da sıkma kendini, bir anlık boşluğuna gelir ve o yemediklerinin acısını çok fena çıkartırsın, o yüzden az az ye ama herşeyden ye, bak tecrübe konuşuyo burda :))
günaydın kızlar sabah sporumuda yaptım :)
valla yanlarım acıyor :2: ama bunlar güzel acılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?