• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

merhaba aranıza yeni geldim

Hosgeldin.... seni o forumdan cagirdim ama yarismaya katilmak istedigini gordum...:))

Kendinden bahseder misin??

kaptanimiz bugun rahatsiz yok...ben karsiladim seni :))

bu haftaki yarismada 2. Olduk ve bireyselde de birinci ve ucuncu bizim takimda..sanslisin cok motive bi takima katildin ;))

Hosgeldin.... seni o forumdan cagirdim ama yarismaya katilmak istedigini gordum...:))

Kendinden bahseder misin??

kaptanimiz bugun rahatsiz yok...ben karsiladim seni :))

bu haftaki yarismada 2. Olduk ve bireyselde de birinci ve ucuncu bizim takimda..sanslisin cok motive bi takima katildin ;))

hoşbuldum. ben şuan 79 kiloyum. 22 Temmuzda başladım diyete ve 1.3 kilo verdim. öğrenciyim. umarım hep beraber zayıflarız :)

33 tatlim :))) surekli takilabiliyor musun kk ya? ? Gunluk en az 5 mesaj yazmak menulere yorum yapmak ve gunluk menunu bildirmek zorunlu...kurallar birinci sayfada yaziyo :))

elimden geldiğince yazmaya çalışırım. şuan hevesim ve isteğim var. umarım istikrarlı ve başarılı olurum.

elimden geldiğince yazmaya çalışırım. şuan hevesim ve isteğim var. umarım istikrarlı ve başarılı olurum.

Başarıriz insallah birlikte.. kararli ve istikrarli olmak laxim..onca kiloyu tasimak hamallik valla...bacaklarimiza yazik tatlım...

bi de cuma gunleri 11 e kadar kilo bildirimi yapmak zorundayiz onu sakın ihmal etme...

Merhaba, hoşgeldin aramıza.

1. Sayfada takım kuralları var, onları okuyabiirsin.

Ha birde şu anki kilonu bildirebilir misin? Kaptan geldiğinde kızmasın bize, ilgilenmedik diye :))

Yaşa kaptan yardimcim :))
ama hakkımı yeme sabahtan beri ilgileniyom ben :(((

Son düzenleyen: Moderatör:
Başarıriz insallah birlikte.. kararli ve istikrarli olmak laxim..onca kiloyu tasimak hamallik valla...bacaklarimiza yazik tatlım...

bi de cuma gunleri 11 e kadar kilo bildirimi yapmak zorundayiz onu sakın ihmal etme...

tamam unutmam günlük olarak yazıyormuyuz buraya yediklerimizi.
benim diyet listem var ona uygun olarak hareket ediyorum .

Evet canim liste srklinde yaziyorsun yedikletini ictigin su miktarini ve yaptigin sporu ve süresini. ..

iftar
1 kase çorba
15dk ara
4 kaşık patlıcan yemeği
küçük kase salata yağsız
2 köfte
4 kaşık yoğurt
1 dilim karpuz
2 ince dilim kepek ekmeği
2 bardak su

ara öğün
yarım armut
1 çay bardağı beyaz leblebi
yarım şeftali
1 bardak kayısı çayı
1 bardak su
1 bardak süt

alttakileri daha yemedim ama böyle listem,

şuan bunlar sahurdada
1 küçük dilim peynir
5 zeytin
1 haşlama yumurta
domates, salatalık, havuç, maydonoz
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
domates

kaptan custo geldı canolar aferım sıze yoklugumda takımı hıc bırakmamısınız aramızda haınelrde bas gostermıs ama olsun olsun napcan mecburrr :9::9::9: kaptan 1 gun gelemdı hemen satılmıs papyon neydı badem sekerım kaptan cırkınordekmı olsaydı :1::1::1:hemen devredeyım no problem

yenı gelen arkadasım hosgeldın sefa getırdın arkadaslaırm solemısler zaten gerekenlerı 1.sayfadakı takım kuralalrını oku hemen adapte ol bıze sansın avr bız cok gır gır bı takımız :27::27:

yarın pazar esım evde ama ben sık sık gelırım bugun yogun bı gundu hanımlarım pek gelemedım bı kaç kez gırdım okudum cıktım :16::16:

kaptan custo geldı canolar aferım sıze yoklugumda takımı hıc bırakmamısınız aramızda haınelrde bas gostermıs ama olsun olsun napcan mecburrr :9::9::9: kaptan 1 gun gelemdı hemen satılmıs papyon neydı badem sekerım kaptan cırkınordekmı olsaydı :1::1::1:hemen devredeyım no problem

yenı gelen arkadasım hosgeldın sefa getırdın arkadaslaırm solemısler zaten gerekenlerı 1.sayfadakı takım kuralalrını oku hemen adapte ol bıze sansın avr bız cok gır gır bı takımız :27::27:

yarın pazar esım evde ama ben sık sık gelırım bugun yogun bı gundu hanımlarım pek gelemedım bı kaç kez gırdım okudum cıktım :16::16:

hoşbuldum. okudum . sevindim böyle olmanıza:)

Back