Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

20 dk yakın evin içinde deliler gibi koştum. şuan nabız atışımı hissediyorum. çok fenayım. spor yapmak ne kadar güzel birşey akan tere bile seviniyorum. bekle hayallerim ben geliyorum!!!!

Buraya girip sizlerdeki bu azmi bu heyecanı görünce acayip gaza geliyorum kızlarr :)))
Süperizzz, daha da süper olucaz..

hadi bakalım akşam gelişmelerden haberdar etmeyi sakın unutma

geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin..

Evliyim bi yasina girmek uzere olan bi kızım var. .calisiyorum ancak ucretsiz izindeyim...

Allahım bağışlasın, amin

Bu gün çok uyudum ve akşam nasıl oluyor hiçç anlamıyorumm

eskiden bende uyurdum çok kilo alıyorum uyurken kestim hemde fırsatım olmuyor keske bende uyuyabilsem :)
benimde tam tersi akşam olmuyor saatler geçmiyor. Allahtan bugün geçti tabi izinli günüm ya o yüzden böyle

gecmis olsun cnm ...5 kaymaklı kacak sayılmaz. .sen birincisin o kadarina da hakkin var be ya :)))

Iyi eglenceler aksam icin...afiyet olsun simdiden :)))

20 dk yakın evin içinde deliler gibi koştum. şuan nabız atışımı hissediyorum. çok fenayım. spor yapmak ne kadar güzel birşey akan tere bile seviniyorum. bekle hayallerim ben geliyorum!!!!

iste azim işte benbitaneyim :)) cumaya harikalar yaratacaksin :)))

Buraya girip sizlerdeki bu azmi bu heyecanı görünce acayip gaza geliyorum kızlarr :)))
Süperizzz, daha da süper olucaz..

:)))) bende gaza geliyom ama kolum kalkmiyo oructan...aksama leslie yapiiciimm ama :))

Aramıza yeni katılanlara kocaman bir hoşgeldinizzzz!!

Sahur menüm:
Mercimek salatası
Salatalık/domates
2,5 litre su
bir fincan nanelimon çayı

Bu akşam dışardayım pek giremeyebilirim. Öpüyorum.

Menu yine pek guzel...aksam icin iyi eglenceler...

şu günler aylar geçsin çok istiyorum :) süperimmmmm süpersinizzz

Hahahaha :))) bendee istiyorum 60 kilo olmak istiyorum arkadadin dugununde herkes ooooooo desin istiyorum ve bir ayım var :))

hadi bakalım akşam gelişmelerden haberdar etmeyi sakın unutma

Allahım bağışlasın, amin

Mutlaka edicem haberdar :))

Cumlemizin evladini bağışlasın rabbim. ..:))

Calisiyor musun???

iste azim işte benbitaneyim :)) cumaya harikalar yaratacaksin :)))

Hahahaha :))) bendee istiyorum 60 kilo olmak istiyorum arkadadin dugununde herkes ooooooo desin istiyorum ve bir ayım var :))

cuma gününü iple çekiyorum diyetisyene tartılmaya gideceğim. yeni diyete başlıcam ramazan bittiği için. ayrıca burdada kilomu yazacağım için çok heyecanlıyım. bende okulların aççıldığı günde ooo sesini duymak istiyorummmm

Ooooo sesleri inletsin yeri göğü :)))))

ne okuyorsun nerde okuyorsun :) daha önce sormuş olabilirim valla hafızam şaştı bir sürü insan var :))
o günleri bir görsem allahım inş. herkese zayıf olfuğu günü görmeyi :)

Hukuk okuyorum canım. ..daha öncesinde de iki uni bitirdim bu 3. okul :))) sana ne faydasi var dersen tamamen zevk :))

Hukuk okuyorum canım. ..daha öncesinde de iki uni bitirdim bu 3. okul :))) sana ne faydasi var dersen tamamen zevk :))

yok yok demem valla benim hayallerimdede senin kadar okumak var allahım banada nasip etsin ya :)
okumak okumak okumak istiyorum. okulu seviyorum. dersleri. yaz ya sanırım okulu özledim

yok yok demem valla benim hayallerimdede senin kadar okumak var allahım banada nasip etsin ya :)
okumak okumak okumak istiyorum. okulu seviyorum. dersleri. yaz ya sanırım okulu özledim

:)))))) yok be ya okulunu bitir işini bul eşini bul evladin oldun :)))))

Evlilik annelik cok guzel duygular...

:)))))) yok be ya okulunu bitir işini bul eşini bul evladin oldun :)))))

Evlilik annelik cok guzel duygular...

hayırsıyla ama daha çok var :) ama bazen çok geriye baktığımda daha çok var dediğim şeyler o kadar çabuk geçti ki hayat tuhaf :)
benim kuzenim vardı ilk doğduğunda ben bakmıştım aylarca kendi çocuğun gibi olmaz tabi ama değiş bir histi minicik eller minicik gülücük :)

Hersey hayırlı zamanda olsun hayirli insanla olsun :)) ekmegini eline al gerisi kolay :))

Ama evlat sahibi olmak ayrı...bambaska bi duygu..onun kokusu gülüşü. ..isteyen herkese versin rabbim :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…