Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hiç yopranmadın mı? Yapma bence sürekli aç yaşamak çok zor, Bir an gelir insan artık yok olmuyor böyle devam edemem der sen demesen bile metabolizman diyebilir. Bak ben anemiğim sürekli demir takviyesi alıyorum o 64 ten 55 e şok bir diyetle düşüp geri alalı. Ama bu sefer daha fazla zamana yaydım. Bence yemeği kesmektense spora yüklenmek daha iyi ama bu benim fikrim tabi. Senin fikrine de saygı duyarım. Her insanın metabolizması aynı değil ne de olsa. Bu arada metabolizma hızlandırıcı şeyler okudukça buldukça paylaşsak güzel olur bence :)

ya aci biber metabolizma hızlandırıcı imis ya onu yiyince istahimiz acilmaz mi???

aclıkla tabıkı yasanmaz ama bnm anlatmak ıstedıgım ben aclık hıssetmedım hıc ıste.hıcte yormadı vucudumu ama ben farketmesemde kendıme zarar evrıyor olabılırım dusuncesıyle ac hıssetmesemde aslıdna acımdır beynım aclık sınyallerının onune gecmıstır dusuncesıyle zamana yaymaaya karar evrdım

Yani yogurtlu acı biber :)) dogru mu :)))))

Bana çatlaklar için önerebileceğiniz birşey var mı? Kendiniz deneyip sonuç aldığı yöntemler var mı? Beyaz tenliyim çok belli ediyorlar kendini.

Suna dumankayanin bi formülü varmis o iyi geliyomus ben kullanmadim ama bi arkadasim cok faydasini görmüştü. .bi yerde de kahve ve limon ole peeling diye okumustum sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…