Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

du bakalım dereyı gormeden pacayı sıvamayalım daha kılo bıldırmedı takımın yarıdan cogu belkı kılo alan olcak rtalama etkılenecek

Bizim kızlarda yemek kaçağı yapan yok ki kapti.. kilo almaz benim aslanlarim :))

kız nıye ceza verıdn sen sımdı bana

Eee kilo vermediysen cezalisin :)))))) ama 100 gr bile verdiysen 3 bebenin hatrina affetcem seni :))

Bizim kızlarda yemek kaçağı yapan yok ki kapti.. kilo almaz benim aslanlarim :))

Eee kilo vermediysen cezalisin :)))))) ama 100 gr bile verdiysen 3 bebenin hatrina affetcem seni :))

ay anacım anlşamıyorum mıllet 1 cocuk bakıyo ıgne ıplıge donuyo ben 3 taneyle manda kasa moddayım yaaa

Hoşgeldiinnn :)) şimdi değişim zamanı

Dalincim benim başlangıç kilom 61.8, yanlışlık olmuş. 300 gr önemli :)))

kaptan artık geriye dön kaçıncı msj bak zor geliyor ben artık beşten sonrasına rakam yazmıycam gelelim konumuza ben gerçekten merak içerisindeyim yarın kaçıncı takım olucaz acaba

İnşallah İyi ir sonuç alcaz mahir cim, yazılan yemekler ve sporlara göre bence kesinlikle kilo alan yoktur.

dalin26 (76,7 / / / % ) hedef kilosu değişti yeni hedef 60,00 kg

çirkinördekyavrusu (71,5/ 69,4 / 2,10 / % 2,93 ) yeni üye hedef 60,0 kg

papyon (61,8/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg

zaygomatic (55,5/ 54,7 / 0,80 / % 1,44 )yeni üye hedef 52,0 kg

prenses_ece (70,8/ / / % )yeni üye hedef 63,0 kg

mahir (71,2/ / / % )yeni üye hedef 58,0 kg

değişimgünlüğü (65,0/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…