- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
du bakalım dereyı gormeden pacayı sıvamayalım daha kılo bıldırmedı takımın yarıdan cogu belkı kılo alan olcak rtalama etkılenecek
kız nıye ceza verıdn sen sımdı bana
Bizim kızlarda yemek kaçağı yapan yok ki kapti.. kilo almaz benim aslanlarim :))
Eee kilo vermediysen cezalisin :)))))) ama 100 gr bile verdiysen 3 bebenin hatrina affetcem seni :))
Bizim kızlarda yemek kaçağı yapan yok ki kapti.. kilo almaz benim aslanlarim :))
Eee kilo vermediysen cezalisin :)))))) ama 100 gr bile verdiysen 3 bebenin hatrina affetcem seni :))
HEHEHE e okadarda vermısımdır esek deılım ya
Döndük mü yine kendin çal kendin oynaya :))
heheheheh abe kendım calar kendım uynarım
Kizlar merhaba. Ben gulsah. Yani yeni uye :) daha once buyuk bir keyifle cuma yarismalarnda bulundum. 7 kg vermistim o zmn, dah sonra evlilik is derken kendi kendime kilo veremedim ama sabit tutmayi basardim :) simdi 65 kilo civariyim yarin sabah yeniden tartilip yazacagim boyum 159 oldugu icin hedefim 52-54 kg. Evimde spor odam var hemen hemen her gun spor yapmya calsyrm. Sabah 8den aksam neredeyse 9a kadar ofisimdeyim o yuzden elimden geldigince cok yazmya calisacagim, vakit ayirmaya calisacagim. Yazamadigim zamanLri cuma gunleri eksilerimle telafi edecegim insallah :) cok su icerim, metabolizma problemim oldugu ici gunde en az 2-3 bardak bitki cayi iciyorum. Ben sanirim gec yemek zorunda kaldigim icin kilo veremyrm. Burada sizinle bunu duzene sokacagima inaniyorum sevgili takimim :) cenem dustu vallHi. Kisaca merhaba 12 :)
dalin26 (76,7 / / / % ) hedef kilosu değişti yeni hedef 60,00 kg
çirkinördekyavrusu (71,5/ 69,4 / 2,10 / % 2,93 ) yeni üye hedef 60,0 kg
papyon (61,5/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg
zaygomatic (55,5/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg
prenses_ece (70,8/ / / % )yeni üye hedef 63,0 kg
mahir (71,2/ / / % )yeni üye hedef 58,0 kg
değişimgünlüğü (65,0/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg
mahir ve yenı gelen arkadasım suankı kılo ve hedef kılonuzu soleyın gecen hafta kaç kg dın mahır ?
kaptan artık geriye dön kaçıncı msj bak zor geliyor ben artık beşten sonrasına rakam yazmıycam gelelim konumuza ben gerçekten merak içerisindeyim yarın kaçıncı takım olucaz acaba
İnşallah İyi ir sonuç alcaz mahir cim, yazılan yemekler ve sporlara göre bence kesinlikle kilo alan yoktur.
Ben de yeniyim daha, 2gün oldu :))
61.8 kilo ile başladım, bugün 61 çıktım, hedefim 52.
Çok acele etmememiz gerek kilo vermek için, ne kadar hızlı verirsek o kadar hızlı geri alırız sonra..
Dalincim sana zahmet olacak ama ben % de nasıl hesaplanıyor bilmiyorum bana sen hesaplar mısın yarın ilkten yanlış yapmayayım
Bu arada bugun akşamın menüsü
1 kepçe nohut
yarim kase cacik
bol su
birazdan da bi elma ve bi seftali yemeyi düşünüyorum :)))
Bence ya elmayı yada şeftaliyi ye ikisi fazla sonuçta meyvedede şeker var
tamam anlaştık ben sabah bildiri mi yaparım sen hesaplarsınCanım dalin in başında 3 ta e çocuk var, sen bana söylersin kilonı ben hesaplarım, azıcık yardımımız dokunsun kaptan custo'ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?