- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
Sıkıntı büyük değildir umarım.Yok canım moralim bozuktu yiyesim gelmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıntı büyük değildir umarım.Yok canım moralim bozuktu yiyesim gelmedi.
Yok canım moralim bozuktu yiyesim gelmedi.
Hoşgeldin. Ben sana bi yerde o hippomusun diye sordum cevap gelmeyince değil galiba dedim deli sanmıştır beni dedimdiAnka canım 4. Çocuk geldi mi?
Aferin afiyet olsun cumaya kadar başka kaçamak yok artıkBen de poğaça yaptım ama dayanamadım yedim kendime sinir oldum
Benimki de az oldu aslında. Yarın daha güzel olacakSüpersin vallahi ben yazmaya utandım şu anda.
Öyle işte normal hayat telaşlarıSıkıntı büyük değildir umarım.
Yok canım sağol sorduğun içinKötü bişi yoktur inşallah canım
Geçmiş olsun canım. Vücut istiyorsa iç tabiKızlar iyi akşamlar benim menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 küçük dilim süzme peynir, 4 dal maydanoz, 2 çay bardağı şekersiz çay
Öğlen yok
Akşam: fırında patates ve kanat yapmıştım 3 adet kanat 2 elma dilim patates ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim bugün hasta olduğumdan mıdır nedir çok su içesim geldi 2.5 ltden fazla su içmişimdir sürahinin başından ayrılmadım hiç
Ben o msjı daha yeni gördüm ve cevap yazdım.. Allah Bağışlasın maşallahHoşgeldin. Ben sana bi yerde o hippomusun diye sordum cevap gelmeyince değil galiba dedim deli sanmıştır beni dedimdi
Oooo 4 geldi 4,5 aylık oldu ☺
Aferin afiyet olsun cumaya kadar başka kaçamak yok artık
Benimki de az oldu aslında. Yarın daha güzel olacak
Öyle işte normal hayat telaşları
Yok canım sağol sorduğun için
Geçmiş olsun canım. Vücut istiyorsa iç tabi
Bildirim gelmemiş bana o zaman. :) sağolasınBen o msjı daha yeni gördüm ve cevap yazdım.. Allah Bağışlasın maşallah
Diyet nasıl gidiyor anlatin:)
Yok canım arkadaş bizim takımdaydı. Yeni ayrıldı listeden. Katılacağını sanmıyorum zaten de ben de özür dilerim alamayacağım kendisini15 Bahar gelecek canım yarismamiz burda
Ben iyiyim sen nasılsın canımGünaydın kızlar nasılsınız :)
Hayırdır canım neyin var?Günaydın kızlar dün tlfnum hic çekmedi giremedim bugünde hastaneye gidiyorum.
Ben ip atlıyordum iyi de gidiyordum ama ayağım acıyor bu hafta atlayamayacağım.DİYET İYİDE ARKADAŞLAR SPORUM ÇOK AZ YAA. YANİ EN FAZLA YÜRÜYÜŞ YAPABİLİYORUM BENİ HEVESLENDİRECEK ÖNERİLERİNİZ VAR MI:)