SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ancak gelebildim malum sabah karga kahvaltısını etmeden Havalimanına gittik kızları uğurlamak için
Tabi öncesinde yok biletini çıkar, yok bavullarını ver, yok hostes eşliğinde kuzeni gidecek diye form doldur falan derken saat 7 gibi işimiz bitti ama bu seferde havayolları şirketindeki yetkili 08:15de gelin o zaman gelicek kızları götürecek hostes dedi
birde uçak kalkmadan gitmemek gerekiyormuş ve uçak 09:30da kalkacaktı
Baya bekledik hatta kızları uğurladıktan sonra arayıp uçağın kapısında olduğunu sorun olmadığını söyleyince havaalanından ayrılıp bir yarım saatliğinede olsa Eminönüne gittik ( KVde malum sabah bizimle gelmişti, dönüşte görümce ve eşinide aldık tabi
ve KV hadi birer simit ısmarlıyayım dedi
hatta giderkende bir ara eşim annesine bir yemek ısmarlarsın artık dedi ama hatun ben dul kadınım bende para yok ayağına yattı
dedim yemezler dul kadınmış falan diye
ama hatun en son sadece 1er simit ısmarlarım dedi hatta eşimin üzerinde nakit yoktu ve gıcıklığına çekmedi
Damat yarım ağızla ben öderim diyince eşimde Annesine bırak kırk yılın başı birer simit ısmarlasın bari dedi ve hesabı damada kakaladı
Eve geldikten sonrada öğlenlik gibi birşeyler atıştırdık ( o simit hiç tok tutmadı beni aksine çabucak acıktım Karatayında dediği gibi
)
Bu arada uzun bir aradan sonra azda olsa çiko yedim bugün
anammm bir iyi geldi
Tabi akşam sabah yediğim ismidi ve öğlen yediğim çikoyu dengelemek için sadece bol yumurtalı melemen yapmayı düşünüyorum nasılsa yazdan domates var ve birkaç sivri biberde aldım ohhh mis hem en hafif öğün olur diye düşündüm
Kuzuyu uğurlarken şükür tatil olduğunun bilinçinde olduğumuz için tabiki ağlamadık ama hüzünlenmedim değil
hatta bu gece eşimin halasına gidiceğiz biraz kafam dağılsın diye sonuçta ilk gece tuhaf gelecektir
Küçük kuzu bile daha şimdiden ben Abbamı özledim ne zaman gelecek diye sormaya başladı
Çok şükür sağ sağlim varmışlar ( büyük görümcem mesaj atmıştı 1 saat evvel )