- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
- Konu Sahibi destinaaaa
-
nadyaya yazacagima mafyaya yazmisim ne alakaysabugun yediklerim
sabah zeytin peynir 1 dilim kepek ekmek domates ve haslanmis yumurtalı ve de cayli kahvaltı
ara ,1fincan kahve meyve yemedigim için öğlen çok aciktim ama yinede kaçamak yapmadim mafyaya duyurulur
ogle
yumurtali ot kavurmasi 2 dilim kepek ekmegi bir cb sut
ara 1cb sut 2 kirmizi erik
aksam
4 kasik makarna, doymadim bir turpu sogus dograyip yedim uzerinede 2 su b.su ictim
slm kizlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
nadyaa bu sanakacamak yok beybi ,hey dostum senin tek sorunun bu bi daha olmasin kacamak yapacagin zaman su ic beyaa
bi suru alinti yaptim tabletten halledemedim
tomurcuuuk masallah ne ka guzel zayiflamissin darisi basimaabasimaa bende karin germe ve gogus kucultme ameliyati dusunuyorum tabi iyice kilo verdikten sonra maalesef sarkmis igrenc bi gobegim var
tomurcuuuk masallah ne ka guzel zayiflamissin darisi basimaabasimaa bende karin germe ve gogus kucultme ameliyati dusunuyorum tabi iyice kilo verdikten sonra maalesef sarkmis igrenc bi gobegim var
Hoşgeldin aramıza güzel kilo vermişsin maşallahhh darısı diğer kilolarına
Hoşbulduk. Cidden bugün diyet listemle alakası olmayan bir menüm vardı yazayım da kendimden utanayım.
Sabah = 1 adet peynirli poğaça
Domates salatalık
Kaşar peyniri
Şekersiz çay
Öğle = Biberli domatesli tavuk kavurma
Salata
Ara = 3 top dondurma (haftada 1 olmak şartı ile 3 top dondurma iznim var)
Akşam = 4 tane ızgara köfte
Ayranaşı çorbası
Brokoli haşlaması
Öğrencilerin ders seçimleri bir yandan, dersler bir yandan başladı çok yoğunum ara öğünlerimi istediğim gibi yapamıyorum.
Misafirler var çoğunlukla dışarıda yiyoruz zaten bu iki hafta kilo almasam iyi
bugun yıne dıyet gıttı aksam bı de bır paket büskivi yedım.
artık yok kacamak kararlıyımmmmm!!!!!!yarından ıtıbaren guzel ve saglıklı bır beslenmeyle karsınızdayım :)
en azından dıyetımı duzene oturtup 5-6 kılo verene kadar kacamak yapmıycam artık ınsallahhhh :)
bu arada mafya da iyimis
Hoşbuldum canım teşekkürler.İnşallah birbirimize destek olarak kurtuluruz fazlalıklarımızdan
Sabahki peynirli poğoça dışında bi terslik yok bence.Gayet sağlıklı bi menü.Onu da koşuşturmadan yakmışsındır zaten.Dışarıda yediğinde de ızgara türü yersen sorun kalmaz
Ooooo kekler bisküvilerHiç hoş değil canım.Daha sağlıklı atıştırmalıklar almalısın bence.Tatlarını bilmediğin şeyler değil.Yeme artık abur cuburları ok :)
nadyacım kan şkerin düşüyo olabilir mi ? canın tatlı istediğinde tarçınlı su yapıp içsene bakalım o istek geçecek mi geçerse kan şekerin düşmüş demektir tarçın dengeliyo yaTatlı düşkünlüğüm olmasa muhtemelen 0 beden bır kız olurdum
Abur cubur mahvedıyo benı.Ama etraftakı yaşıtlarımı görünce daha cok üzülüyorumm.ayy mıllet tığ gıbı hıcmı yemek yemıyolar anlamadımkı beeennnnn!
Artık yok abur cuburr..En azından 5-6 kılo verene kadar kacamak da yok ınsallaahh..Sabahkı balı da yemıycem artık.
5-6 kilo verince sağlık ıcın az olmak kaydıyla yerim sadece o kadar:)Yol uzunn 20 kilo vermem gereiyoo...
Desteğiniz için teşekkür ederimmmmm canlarım :))
Hep beraber fıstıkkkk gıbı olacaz ınsallaahhhh :)
Hoşbuldum canım teşekkürler.İnşallah birbirimize destek olarak kurtuluruz fazlalıklarımızdan
Sabahki peynirli poğoça dışında bi terslik yok bence.Gayet sağlıklı bi menü.Onu da koşuşturmadan yakmışsındır zaten.Dışarıda yediğinde de ızgara türü yersen sorun kalmaz
Ooooo kekler bisküvilerHiç hoş değil canım.Daha sağlıklı atıştırmalıklar almalısın bence.Tatlarını bilmediğin şeyler değil.Yeme artık abur cuburları ok :)
nadyacım kan şkerin düşüyo olabilir mi ? canın tatlı istediğinde tarçınlı su yapıp içsene bakalım o istek geçecek mi geçerse kan şekerin düşmüş demektir tarçın dengeliyo ya
Benim yine korkunç bir menüm var.istediğinizi söyleyebilirsiniz
Sabah = Haşlanmış yumurta
Kaşar peyniri
Beyaz peynir
Az domates salatalık
Çeyrek dilim ekmek
1 kibrit kutusu büyüklüğünde su böreği
1 çay kaşığı portakal reçeli
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 çay kaşığı bal
Şekersiz çay
Ara= Yok
Öğle= Yoğunluktan yiyemedim, aclık bile hissetmedim
Ara= 3 parça cevizici
Akşam = 8 yk Yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt
Ara= Limonlu yeşil çay
Allahtan annem sabah kaçırdım diye üzülmüş akşam esime ve misafirlerimize ayrı bana ayrı yemek yapmış sağolsun, orada yedik evimize geçtik
canım aslnda cok fazla kaçırmamıssn diyeti.ben de 1 yk bal yıyorm yararlı dıye saglık acısından.ama su boregı olmamalıydı.bı de kasar peynırı yeme bence canmm
Normalde hiç yemiyorum kaşar peynir hatta iki gün öncesine kadar light beyaz peynir dışında bir şey yemiyordum
Su böreği cidden 1 kibrit kutusu kadardı, annem sağolsun yapmış misafirler var diye.
Çok yakın oturuyoruz annemle zaten gece bebege kalkıyorum sabahları misafirlere kahvaltı hazırlayıp yorulmayayım diye bizde kahvaltı edin diyordu ama yarın evde edeceğiz.
Günaydınlar efem :)
kahvaltım;
2 dilim kepek ekmeği,
1 kibrit kutusu peynir,
1 yumurta,
1 yemek kaşıgı bal,
2 fincan çay,
Saat 1 gibi sütlü kahvemi içerim,
Şimdilik benden bu kadar canlar :)
Kahvaltı menün güzel.Kaçamaklar da olmayacak artık.Kilo vermeye başlarsın hızlıca.Sütlü kahveni sütle mi yapıyorsun süt tozuyla mı? Bir de 1 yemek kaşığı balı 1 tatlı kaşığına düşürsen daha iyi olur sanki
Günaydınlar efem :)
kahvaltım;
2 dilim kepek ekmeği,
1 kibrit kutusu peynir,
1 yumurta,
1 yemek kaşıgı bal,
2 fincan çay,
Saat 1 gibi sütlü kahvemi içerim,
Şimdilik benden bu kadar canlar :)
tomurcugum neden etimek yiyosunSelam
Dünkü yediklerim;
Kahvaltı: 1 domates,1 salatalık,5 ad. siyah zeytin, 1 parça beyaz peynir,2 ad. tuzsuz etimek,2 ad. yeşil biber
Ara öğün : 10 ad. çiğ badem
Öğlen : 1 adet kepekli kaşarlı tost , 1 dilim taze kaşar
Akşam : 2 kaşık kıymalı patates , 3 kaşık barbunya , 1 parça tavuk but , kıvırcık salata
Spor: 30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?