114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

nadyaya yazacagima mafyaya yazmisim ne alakaysa

bugun yıne dıyet gıttı aksam bı de bır paket büskivi yedım.
artık yok kacamak kararlıyımmmmm!!!!!!yarından ıtıbaren guzel ve saglıklı bır beslenmeyle karsınızdayım :)
en azından dıyetımı duzene oturtup 5-6 kılo verene kadar kacamak yapmıycam artık ınsallahhhh :)

bu arada mafya da iyimis

tomurcuuuk masallah ne ka guzel zayiflamissin darisi basimaa basimaa bende karin germe ve gogus kucultme ameliyati dusunuyorum tabi iyice kilo verdikten sonra maalesef sarkmis igrenc bi gobegim var

Hoşbuldum canım.Daha yolum uzun 20 kilo daha vermem lazım.İnşallah tabii.Karın germe düşünmüyorum.Ama göğüs küçültmeye kesin kararlıyım.

Dünkü menüm;

kahvaltı: 1 domates , 1 salatalık , 5 ad. zeytin , 1 parça beyaz peynir , 2 adet tuzsuz etimek

ara öğün : 10 adet badem

öğlen : 1 adet kepekli tost , 1 dilim uno kepekli ekmek ile 1 dilim taze kaşar

ara öğün : 1 kase yoğurt , 1 salatalık

akşam : 1 kase mercimek çorbası , 4 kaşık kıymalı patates yemeği , kıvırcık salata

ara öğün : 5 badem , 10 fınfık , 5 antep fıstığı , 1 bardak form çay

Hoşgeldin aramıza güzel kilo vermişsin maşallahhh darısı diğer kilolarına

Hoşbuldum canım teşekkürler.İnşallah birbirimize destek olarak kurtuluruz fazlalıklarımızdan

Sabahki peynirli poğoça dışında bi terslik yok bence.Gayet sağlıklı bi menü.Onu da koşuşturmadan yakmışsındır zaten.Dışarıda yediğinde de ızgara türü yersen sorun kalmaz

Ooooo kekler bisküviler Hiç hoş değil canım.Daha sağlıklı atıştırmalıklar almalısın bence.Tatlarını bilmediğin şeyler değil.Yeme artık abur cuburları ok :)

Tatlı düşkünlüğüm olmasa muhtemelen 0 beden bır kız olurdum
Abur cubur mahvedıyo benı.Ama etraftakı yaşıtlarımı görünce daha cok üzülüyorumm.ayy mıllet tığ gıbı hıcmı yemek yemıyolar anlamadımkı beeennnnn!
Artık yok abur cuburr..En azından 5-6 kılo verene kadar kacamak da yok ınsallaahh..Sabahkı balı da yemıycem artık.
5-6 kilo verince sağlık ıcın az olmak kaydıyla yerim sadece o kadar:)Yol uzunn 20 kilo vermem gereiyoo...
Desteğiniz için teşekkür ederimmmmm canlarım :))
Hep beraber fıstıkkkk gıbı olacaz ınsallaahhhh :)

slm kızlar çok yoguuuun bir gün geçirdim aaaay çok yoruldum her tarafım agrıyo yedikleri yazıp yatayım bari

sabah klasik yumurtasız kahvaltım
ara: 4 erik ,1 fincan sütlü kahve
öğle:2 dolma 1 tabak fırında yapılmış yoğurtlu şakşuka
ara: atölyedeydim kızlar çiger ve et kavurma yapmışlar bir yufka ekmeğe dürüp yedim maydanoz ve 3-4 dilim karpuz

akşam yemedim tabi git gel 1,5 saat falan yol yürüdüm aslında diyet bozulmadı ama vakitsiz yememek lazım fazladan 1 dilim ekmek yemiş oldum

iyi geceler arkadaşlar yarın daha dikkatli bir gün olması dilegigle

nadyacım kan şkerin düşüyo olabilir mi ? canın tatlı istediğinde tarçınlı su yapıp içsene bakalım o istek geçecek mi geçerse kan şekerin düşmüş demektir tarçın dengeliyo ya

Evet genellikle ızgara yemege çalışıyorum öğlen zaten hep dışarıdan yiyorum mecburen.
Sabah kahvaltısı iki gündür sorun bugün de kaçtı çünkü annemde ediyoruz kahvaltı yarın evde yapacağız.

Benim yine korkunç bir menüm var. istediğinizi söyleyebilirsiniz

Sabah = Haşlanmış yumurta
Kaşar peyniri
Beyaz peynir
Az domates salatalık
Çeyrek dilim ekmek
1 kibrit kutusu büyüklüğünde su böreği
1 çay kaşığı portakal reçeli
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 çay kaşığı bal
Şekersiz çay

Ara= Yok

Öğle= Yoğunluktan yiyemedim, aclık bile hissetmedim

Ara= 3 parça cevizici

Akşam = 8 yk Yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt

Ara= Limonlu yeşil çay

Allahtan annem sabah kaçırdım diye üzülmüş akşam esime ve misafirlerimize ayrı bana ayrı yemek yapmış sağolsun, orada yedik evimize geçtik

canım aslnda cok fazla kaçırmamıssn diyeti.ben de 1 yk bal yıyorm yararlı dıye saglık acısından.ama su boregı olmamalıydı.bı de kasar peynırı yeme bence canmm

canım aslnda cok fazla kaçırmamıssn diyeti.ben de 1 yk bal yıyorm yararlı dıye saglık acısından.ama su boregı olmamalıydı.bı de kasar peynırı yeme bence canmm

Normalde hiç yemiyorum kaşar peynir hatta iki gün öncesine kadar light beyaz peynir dışında bir şey yemiyordum
Su böreği cidden 1 kibrit kutusu kadardı, annem sağolsun yapmış misafirler var diye.
Çok yakın oturuyoruz annemle zaten gece bebege kalkıyorum sabahları misafirlere kahvaltı hazırlayıp yorulmayayım diye bizde kahvaltı edin diyordu ama yarın evde edeceğiz.

hım evet işte evde olunca mecbur yenılıyo .bızde de eksık olmuyo borek corek.benı onlar deılde ıste cıkolata buskuvı falan zorluyo.ama alıscaz yapacak bısey yok canmm

Günaydınlar efem :)
kahvaltım;
2 dilim kepek ekmeği,
1 kibrit kutusu peynir,
1 yumurta,
1 yemek kaşıgı bal,
2 fincan çay,

Saat 1 gibi sütlü kahvemi içerim,
Şimdilik benden bu kadar canlar :)

Selam

Dünkü yediklerim;

Kahvaltı: 1 domates,1 salatalık,5 ad. siyah zeytin, 1 parça beyaz peynir,2 ad. tuzsuz etimek,2 ad. yeşil biber

Ara öğün : 10 ad. çiğ badem

Öğlen : 1 adet kepekli kaşarlı tost , 1 dilim taze kaşar

Akşam : 2 kaşık kıymalı patates , 3 kaşık barbunya , 1 parça tavuk but , kıvırcık salata

Spor: 30 dk yürüyüş

Günaydınlar efem :)
kahvaltım;
2 dilim kepek ekmeği,
1 kibrit kutusu peynir,
1 yumurta,
1 yemek kaşıgı bal,
2 fincan çay,

Saat 1 gibi sütlü kahvemi içerim,
Şimdilik benden bu kadar canlar :)

Kahvaltı menün güzel.Kaçamaklar da olmayacak artık.Kilo vermeye başlarsın hızlıca.Sütlü kahveni sütle mi yapıyorsun süt tozuyla mı? Bir de 1 yemek kaşığı balı 1 tatlı kaşığına düşürsen daha iyi olur sanki

hımm o bal olayını bılıyorum ama geceden sabaha cok acıkıyorm saldırıyorm resmen kahvaltıya :)
bi de zeytın domates salatalık falan sevmıyorm onlara alısmam lazm bılıyorum :)

kahvemı canım sutle yapıyorum ve 1 adet seker koyuyorum.cayıma koymamama ragmen kahveye alısamadm sekersız cok acı gelıyorr tadı.

tomurcugum neden etimek yiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…